Home / uređenje dnevnog boravka / Minimalizam u Los Angelesu – Crystalin Marie

Minimalizam u Los Angelesu – Crystalin Marie

Službeno smo u Los Angelesu! Prošla je minuta otkako sam vas ažurirao, ali za one koji su to propustili, preselili smo se! Detaljnije ću u blogu o tome kako i zašto, ali zasad je dobro. Volimo sunce, toplo vrijeme i samo cijelu vibraciju. Premještanje je bilo stvarno teško, ali polako se smještamo. Dok sam raspakirao nešto odjeće, osjećao sam se tako shrvano. Već imamo problema s razmakom / skladištenjem, a količina odjeće koju imam pomalo je smiješna. Ne znam je li ovdje riječ o potezu, pakiranju, vremenu ili samo zbog vibracije, ali tako sam spreman skinuti dio težine sa sebe. Spremna sam vratiti se osnovama i prihvatiti minimalniji stil – fizički i dizajnerski.

Loulou Studio top xs, AGOLDE Parker kratke hlače 24, Isabel Marant tenisice 36 (uvećane), Predenje sunčane naočale u camo tort

Portland Oregon i Los Angeles (mi smo u dolini) potpuno su različiti što se tiče stila. Trebat će neko vrijeme da se prilagodim, ali već imam potrebu učiniti više s manje. Stil je i ovdje puno više uzdignut, pa želim preispitati mnoge dijelove koje posjedujem i odlučiti služi li mi više. Ovo će sigurno biti putovanje, ali uzbuđen sam što ću vas povesti sa sobom. Već sam pokupio nekoliko stvari od Nordstrom da me dovedu u to LA stanje duha. The Tenisice Isabel Marant Beth već su neko vrijeme na mojoj listi želja. Naočar sam cipele u teniskom stilu i one imaju sve elemente sportskog stila, ali još uvijek vrlo povišene. Povećao sam veličinu i stvarno dobro pristaju. I oni su TAKO udobni! Nisam bila 100% sigurna da volim prošle godine majice u obliku ramena, ali prirasle su mi. Strukturirana ramena doista čine osnovni vrh vrlo šik. Ovaj iz Loulou Studio je više od laganog materijala džempera, što ga čini povišenim od osnovne majice. Također dolazi u prilično smeđoj / smeđoj boji. U nastavku dijelim više svojih omiljenih opcija minimalnog stila.

Kao podsjetnik, Nordstrom nudi besplatnu dostavu i povratak. Obožavam njihovu dvodnevnu dostavu po cijeni od 12 dolara!


NAKUPITE POST

Posebno hvala Nordstrom za partnerstvo na ovom postu.

About admin

Check Also

Shopbop prodaja: Sve u mom ormaru na akciji

Sretan ponedjeljak! Danas udarci Shopbopova rasprodaja stilskih događaja! Ostvarite do 25% popusta na narudžbu – …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *