Home / spavaća soba dekor / Michelle ‘The Bachelor’ 2021 Spoilers, Job, Instagram: Matt Season

Michelle ‘The Bachelor’ 2021 Spoilers, Job, Instagram: Matt Season

Kao jedna od pet novih žena na Matt Jamesu Neženja sezone, obožavatelji žele znati više spoilera za Bachelor 2021 o Michelle Young i ako ona pobijedi Mattovu konačnu ružu nakon što je impresionirala njega (i gledatelje) prve večeri.

Michelle je jedna od pet natjecatelja koji su u ponedjeljak, 25. siječnja, epizodu upoznali Matta, 29-godišnjeg agenta za nekretnine iz Raleigha u Sjevernoj Karolini. Neženja sezona 25. Ostale žene koje su Matta upoznale u trećoj epizodi njegove sezone su Brittany, Catalina, Kim i Ryan. Matt, koji je najbolji prijatelj i sustanar Bachelorette stipsa Tyler Cameron, najavljen je kao neženja 25. sezone u lipnju 2020. Za razliku od prethodnih neženja, Matt je prvi neženja od Brada Womacka 2011. koji nije bivši Bachelorette natjecatelj. (Iako je izabran za Clare Crawley za sezonu Bachelorette 2020. nikada nije uspio u showu, jer je ubrzo izabran za prvostupnika.)

Matt je ujedno i prvi Crni neženja u petnaestogodišnjoj povijesti franšize. Sveukupno, on je treće vodstvo crnaca nakon sezone Bachelorette Rachel Lindsay i sezone 16 Bachelorette Tayshia Adams. “Čast mi je”, rekao je Matt Dobro jutro Amerikoa u lipnju 2020. nakon što je dobio ulogu. „Samo ću se sagnuti u sebe i kako me je mama odgojila i nadam se da će me ljudi kad me pozove u svoje domove u ponedjeljak navečer vidjeti da se ne razlikujem puno od njih i da vide razne ljubavne priče su lijepe. “

Pa što znamo o Mattu. Ali što je s Michelle? Čitajte dalje Neženja 2021 spojlera koje znamo o Michelle Young. (Upozorenje o spojleru: ona je jedna koja treba gledati. Samo nam vjerujte.)

Slika: Ljubaznošću ABC.

Tko je Michelle Neženja?

Michelle je 27-godišnjakinja iz Edine u Minnesoti. U njoj Prvostupnik bio, Michelle sebe opisuje kao “prekomjernu radnicu” koja je spremna pronaći ljubav i zasnovati obitelj. Također opisuje svog “muškarca iz snova” kao samopouzdanog, ali ne i samouvjerenog “i želi nekoga tko će je gledati kao sebi ravnu. “Doduše, prekomjerna je radnica i kaže da je ovdje jer je spremna pronaći ljubav i muškarca s kojim će zasnovati obitelj”, navodi se u Michelleinoj prvostupničkoj biografiji. „Kao partnera, sebe opisuje kao lojalnu, suosjećajnu i podržavajuću, a ljubav pokazuje djelima služenja. Njezin muškarac iz snova je samopouzdan, ali nije samouvjeren i gledat će je kao sebi ravnu u svim stvarima. “

Njezina biografija nastavlja: „Kad Michelle ne radi, voli provoditi vrijeme s prijateljima planinareći i kušajući vino. Vrlo je avanturistična u životu i apetitu; kaže da su joj svi omiljeni restorani lokalni kamioni s hranom. Michelle sanja velike snove o budućnosti i kaže da pored sebe želi muškarca koji joj pruža potporu i koji je usmjeren da svijet učini boljim mjestom. Ona traži supermana za svoju super ženu i kaže da se, zajedno, nada da će se ona i Matt moći zaljubiti i promijeniti svijet. “

Za svoje zabavne činjenice Michelle navodi sljedeće:

– Michelle je kraljica s frazama.

– Michelle voli ići na testiranje okusa sladoleda.

– Michelle ne voli datume s vrućom kadom, jer su previše klišeizirani.

Koji je posao Michelle?

U svom diplomu o neženji Michelle otkriva da je nekada bila košarkašica Divizije 1. Michelle je igrala košarku na Sveučilištu Bradley u Peoriji u državi Illinois od 2011. do 2015. (Matt je također igrao nogomet za svoj koledž, Sveučilište Wake Forest.) Nakon povlačenja iz košarke, Michelle je sada učiteljica u osnovnoj školi, koja se „usredotočuje na pripremu svojih učenika za biti sljedeća generacija vođa zajednice. ” Predaje peti razred u Bloomingtonu, Minnesota. Michelle, koja je također dvije godine mlađa od Matta, također je bila na Instagramu tek u travnju 2020., nedugo prije nego što je Mattova sezona počela snimati. Dakle, znate da je ona u tome iz pravih razloga.

Pobjeđuje li Michelle Neženja?

Otkako je prvi put upoznala Matta, obožavatelji žele znati hoće li Michelle osvaja The Bachelor. Pa prima li Mattovu posljednju ružu? (Naprijed spojleri.) Žao mi je što to moram reći, ali Michelle nije Mattova pobjednica, ali stiže jako, jako daleko. Prema Realityu Steveu, Mattova posljednjih pet su Abigail, Serena P., Bri, Michelle i Rachael. Njegova posljednja petorka eliminira se tim redoslijedom, što znači da je Michelle Matt-ova viceprvakinja, a Rachael njegova pobjednica. (To također znači da je Michelle na prvom mjestu da bude sljedeća Bachelorette.) Što se tiče Matta i Rachael, Reality Steve izvještava da su još uvijek zajedno, ali ne zna jesu li zaručeni. (Promocija Bachelora prikazuje kako Matt zaprosi nekoga, pa postoji velika šansa da Rachael na njemu bude prsten.) Za detaljnije spoilere o Mattovom pobjedniku, kliknite ovdje.

Neženja emitira se ponedjeljkom u 20 sati ABC.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

gotovo sve: ormarići s lijekovima

prilično sve / pregled Jako sam rastrgana na ormarićima s lijekovima, jer zaista volim lijepo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *