Home / spavaća soba dekor / Megan Rapinoe x Schmidtov intervju za dezodoranse 2021

Megan Rapinoe x Schmidtov intervju za dezodoranse 2021

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Znaš Megan Rapinoe kao svjetski poznata sportašica s dva prvenstva FIFA-e u Svjetskom kupu za žene i zlatnom olimpijskom medaljom ispod pojasa; neumorni zagovornik poštenih plaća koji je nedavno radio s predsjednikom Bidenom na inicijativama za jednake plaće; aktivista socijalne pravde koji je 2016. uzeo koljeno i nastavlja podržavati pokret Black Lives Matter; i djevojka sa zavidnom ružičastom kosom.

Sve što trebate je brzi razgovor s Rapinoe da biste znali da je ona sve te stvari kroz sve. No bez obzira na njezinu ulogu, naći ćete zajedničku nit koja prolazi kroz sve što Rapinoe radi: ona zagovara slobodu izražavanja i slobodu da budemo, pa, i ti i ja. “Mislim da se događa mnogo duševnih muka koje se predstavljaju na puno različitih načina, bilo da je to nasilje, antisocijalno ponašanje ili depresija. Mislim da je to zato što smo izvan ravnoteže jedni s drugima, a nismo u mogućnosti u potpunosti biti ni sami ni drugi ljudi, a ni oni sami oni sami ”, rekla nam je nedavno nogometna zvijezda putem Zooma iz svog doma u Seattlu.

Unaprijed pogledajte kako njezini udjeli u slobodi izražavanja i duboko ukorijenjenoj vjeri u jednakost utječu na njezin svijet, sve do njezine rutine ljepote najnižeg stupnja, najnovijeg zaruka Schmidtov partner marke Naturals i izbora boje kose. (Nemojte joj reći DNK, ali ona je tek rođena da ima ružičastu kosu.) Bonus: sportašica svjetske klase dijeli svoje hakove za pronalaženje motivacije za vježbanje. Jer baš kao i svi mi, i Rapinoe se stvarno ponekad ne sviđa. Da stvarno!

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

O samoizražavanju

Brigu o sebi smatram zaista osobnom stvari i svatko bi trebao sam odlučiti kakav izraz toga želi imati. Obojiti kosu u ružičasto zapravo mi puno znači. Volim se izražavati i volim se zabavljati [with my look], bilo da se radi o odjeći ili nakitu koji sam stavila na tijelo ili kosu. Osjećam se kao da se ljepota nekako prihvati ove ideje, ako vaša koža izgleda ovako ili kosa izgleda tako, onda ste lijepi.

Ali to je kao, pa to je kao da se jebeš jednu osobu, pa to niti ne postoji, pa osjećam da bi to trebala biti stvarno osobna stvar koju svi mi svi znamo sami istražiti i onda imati taj osjećaj jer se jednostavno osjećam kao kad znaš ono zbog čega se osjećate lijepo ili zbog čega se osjećate dobro ili se osjećate dobro i to izražavate kao, onda jednostavno odšetate svijetom, znate, ramena unatrag i [with] mali pep u vašem koraku.

O pronalaženju njezinih prirodnih korijena

Toliko sam dugo imala plavu kosu – a ni moja kosa nije prirodno plava. Kad mi je kosa ružičasta, dobijem samo vibraciju kad se ujutro probudim, operem zube i stanem pred ogledalo – to je jednostavno zabavno, čini mi se dobro i sviđa mi se kako izgleda. Osjećam se kao da bih trebala prirodno imati ružičastu kosu, a netko mi je sjebao i dao drugu boju kose.

Osjećam se kao da bih trebala prirodno imati ružičastu kosu, a netko mi je sjebao i dao drugu boju kose.

O zagrljaju svog unutarnjeg lijenog sportaša

U posljednjih godinu dana imao sam puno više stresa, tjeskobe i neizvjesnosti, [just like] mnogo ljudi. Osjećam se kao sportaš, obično je uglavnom sve planirano, izuzimajući pet ili šest tjedana u godini. Stoga sam se morao motivirati za trening. I onda sam kao, pa, ‘ne osjećam se motivirano.’ pa onda kažem: “Pa, sad nisi dobar sportaš jer se ni ne osjećaš motivirano raditi svoj posao.” Bilo je stresno i uznemirujuće na mnogo načina. Stoga sam pokušao biti toga svjestan i svjestan toga te raditi stvari kako bih uravnotežio te osjećaje, bilo da je to meditacija ili samo sjedenje vani i udisanje svježeg zraka.

O njezinu motivacijskom triku za nadahnuće treninga

Ne volim vježbati, ali radim to svaki dan pa imam fizičke, emocionalne i mentalne koristi od toga. Pogotovo u ranoj fazi pandemije, mnogi su parkovi bili zatvoreni i nismo bili sigurni je li COVID baš poput lebdenja u zraku, pa sam svoj mentalni pristup morao zaista prebaciti na vježbanje sa igranja nogometne utakmice za svoje posao za: ‘Ovo radim za wellness. Jednostavno ću izaći vani na svjež zrak i pomaknuti tijelo. ‘

Zapravo sam počeo slušati podcastove kao prije četiri godine dok sam vježbao, jer glazba jednostavno nije bila dovoljna da mi padne na pamet ne želeći vježbati. Imam ovaj dvosatni blok i slušanje podcasta više je edukacija. Slušam The Daily ili Pod Save America samo da bih dobio malo vijesti ili edukacije. Prije igara, ako se stvarno želim napumpati, priredit ću malo repa [music], ali otkrio sam da je slušanje podcastova dok vježbam na neki način meditativno, jer jednostavno mogu ući u priču i ne moram toliko razmišljati o tome kako želim da moj trening završi.

O krađi trenutaka samopomoći tijekom dana

Čak i ako nemam vremena za samopomoć, tijekom dana mogu raditi malo stvari. Volim popiti jutarnju kavu, jer je ispijanje daje trenutak za sebe prije nego što započne kaos u danu.

Također volim dobru kupku, čak i ako je to samo pet ili 10 minuta, jer mi omogućuje sjedenje i opuštanje te uspostavljanje te fizičko-mentalne veze. Upotrijebit ću potpuno generičku sol Epsoma ili nešto s malo lavande. Čini se da je to trik za bolne mišiće, ali i za isključivanje. Zatim se pokušavam protezati noću neposredno prije spavanja. Ne znam kakve se kemikalije puštaju niti što se tamo događa, ali daje mi priliku da se fizički povežem sa svojim tijelom prije nego što odem u krevet.

Na njezinim visokim / niskim spajalicama za samopomoć

Za njegu kože koristim Biologique Recherche placenta za obnavljanje seruma i Biologique Recherche krema za pročišćavanje, što je stvarno izvrsna hidratantna krema. Uvijek nosim mineralnu kremu za sunčanje, kao Shiseido Ultimate losion za zaštitu od sunca WetForce za osjetljivu kožu i Children SPF 50+ krema za sunčanje jer je malo manje masna i daje lijep finiš na licu. Tada koristim puno Vazelin originalni mirisni vazelin bez mirisa za moje usne. Noću ga koristim i na rukama, gotovo poput losiona. Stara je škola: laka i jednostavna.

Također sam se tijekom karantene prebacio s konvencionalnog dezodoransa. Želio sam postati prirodan jer pokušavam biti svjestan onoga što stavljam na tijelo i pazim da budem što zdraviji, ali moj je dezodorans bio posljednje zadržavanje jer jednostavno nisam znam hoće li stvarno uspjeti. Napravila sam ultimativni test i nosila Schmidtov prirodni dezodorans dok se baviš svim sportovima dok nosiš suhu odjeću. Bila sam pomalo nervozna, da budem iskrena, ali zapravo djeluje.

Toliko je toliko ljudskog kapitala, kreativnosti, inovacija, umjetnosti i pripovijedanja koji se troše zbog nejednakosti i rasizma.

O njegovanju zone udobnosti

Volim dobru gužvu. Osjećao sam se vrlo sretno, tijekom pandemije, s tim [my fiance] Sue i ja smo mogli provesti toliko vremena zajedno. Dodir je definitivno jedan od mojih ljubavnih jezika, pa je samo voljeti, sjediti pored nekoga s možda nogom preko svog, uvijek je lijepo. Kad god se mogu masažirati, to je krajnje za mene što se tiče samopomoći. Samo da me netko trlja po ramenima ili miče tijelo samo je najbolje. Kad god Sue i ja možemo sjesti, odložiti telefone i posebno urezati prostor i isključiti se tako da sjedimo vani i dijelimo lijepu bocu vina.

O uspostavljanju veze zagovaranja i wellnessa

Kao ljudska bića, svi mi duboko želimo biti sami sebi, i mislim da je upravo to ono što je najporaznije u nejednakosti, rasizmu i seksizmu to što ne dopuštamo ljudima da budu sami sebi ili da se u potpunosti izraze i budite cijenjeni zbog tog izraza. Doista je štetno jer postoji toliko toliko ljudskog kapitala, kreativnosti, inovacija, umjetnosti i pripovijedanja koji se troše zbog nejednakosti i rasizma. Dakle, u smislu wellnessa, trebali bismo učiniti sve što možemo da postignemo taj osjećaj slobodnog izražavanja za sebe, a wellness prakse tu mogu igrati ulogu.

Ali zagovaranje je pozitivno utjecalo i na moj osjećaj dobrog osjećaja. Jer mogu se dobro osjećati i osjećati ugodno kao osoba i uspješno raditi svoj posao, ali ako se jedini osjećam sjajno, onda je to sranje. Ali ako pomažem drugima da se osjećaju lijepo i cijenjeno zbog toga što su oni sami, [then that boosts my well-being too].

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *