Home / spavaća soba dekor / Mary J Blige Neto vrijednost 2021: Plaća za ‘Snagu’ na Starzu, dokumentarni

Mary J Blige Neto vrijednost 2021: Plaća za ‘Snagu’ na Starzu, dokumentarni

Obožavatelji se možda pitaju o neto vrijednosti Mary J. Blige – pogotovo sada kada Queen of Hip-Hop Soul dobiva vlastiti dokumentarac. Pa, koja je ocjena 4-11 o tome koliko Mary J. Blige zarađuje ovih dana?

U to ćemo ući dolje, a uskoro i puno više, ali prvo, evo što treba znati o dosadašnjoj Bligeovoj karijeri. Zvijezda rođena u Bronxu započela je s radom u industriji 1990-ih. Pjevač i reper “Real Love” od tada je objavio 13 studijskih albuma i prodao više od 100 milijuna ploča širom svijeta. Uz glazbenu karijeru, Blige je i glumica. Počevši od ranih 2000-ih, Blige je naletjela na srebrni ekran, došavši u goste u filmovima poput 2001-ih Zatvorska pjesma. Do 2017. godine zaslužila je nominacije za Oscara i Zlatni globus za svoju prodornu ulogu u Mudbound. Od 2021. godine Blige glumi Monet Tejadu u STARZ-u Knjiga moći II: Duh, izdvajanje izvorne serije mreže Vlast.

S tako impresivnom karijerom može se činiti da je Bligein život prilično besprijekoran. Ali njezin novi dokumentarac, Mary J. Blige: Moj život, koja se emitira na Amazon Primeu 25. lipnja, otkriva da Bligeu nisu uvijek bile tako sjajne stvari. Dokumentarac zaranja u mračnija razdoblja života Blige, uključujući i kada ju je jednom u obitelji napao obiteljski prijatelj u dobi od pet godina. Tijekom intervjua za Entertainment Tonight, zvijezda je otkrila da je proživljavanje “boli” svoje prošlosti bio “težak” posao, ali nužan.

Sada je Blige s druge strane svega – i njezin je život bogat na mnogo načina. Naravno, to uključuje i njezinu doslovnu zaradu. O svemu što znamo o neto vrijednosti Mary J. Blige, nastavite čitati u nastavku.

Koliko je Mary J. Blige zaradila od svoje glazbene karijere?

Mnogo prije nego što je bila poznata kao “kraljica hip-hopa i duše”, Blige je odlučila napustiti srednju školu kako bi nastavila glazbenu karijeru. Mladi Blige prvi je put potpisan za poznatu njujoršku izdavačku kuću Uptown Records, koju je osnovao pokojni Andre Harrell (Blige je od tada posvetila svoj dokumentarni film, Mary J. Blige: Moj život, nekadašnjem reperu). Blige je radila u Uptownu i na kraju izdala svoj kritički hvaljeni debitantski album iz 1992. godine, Koji je 411?

Ploča, koja je bila kombinacija svega, od R&B-a, soula do hip-hopa, prva ju je uspostavila kao novu snagu u popularnoj glazbi. I zaradila joj je vrlo pristojnu plaću: Prema Najbogatiji, prvijenac joj je samo zaradio ogromnih 3,6 milijuna dolara.

Četiri američke glazbene nagrade, devet nagrada Grammy i 12 Billboard Music Awardsa kasnije, Bligeina glazba i dalje donosi pozamašne plaće, a zarada od albuma poput Moj život i Nema više drame donoseći procijenjenih 3,2 milijuna odnosno 7 milijuna dolara. To ne uključuje čak ni prihod od turneje, koji joj je 2010. zaradio preko 2,7 milijuna dolara. Sve u svemu, Bligeina glazbena karijera zaradila joj je više od 45 milijuna dolara prije oporezivanja, navodi The Richest.

Koliko neto vrijedi Mary J. Blige 2021. godine?

Prema Neto vrijednost slavnih, Neto vrijednost Mary J. Blige procjenjuje se na 30 milijuna dolara od 2021. godine. To nije nimalo mali dio zahvaljujući njezinoj zaradi od glazbene karijere i ulogama na filmu i televiziji danas.

Mary J. Blige: Moj život je dostupan za streaming na Amazon Prime Video u petak, 25. lipnja.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *