Home / spavaća soba dekor / Marke koje podržavaju svijest o mentalnom zdravlju 2021

Marke koje podržavaju svijest o mentalnom zdravlju 2021

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Svibanj je mjesec svijesti o mentalnom zdravlju i iako osobno smatram da bi ovo područje blagostanja trebalo priznati i uključiti ga u mainstream diskurs svaki dan, drago mi je da je uzrok barem zaradio malo više priznanja i zaradio svoj mjesec. I iskreno, to je zdravstveni sektor kojem se treba baviti u širem obimu od trenutnog statusa quo. Iako je došlo do izuzetnog, kulturnog pomaka u kolektivnoj percepciji mentalnog zdravlja, još puno posla treba obaviti. U sve većim naporima da se ukloni stigma koja je zasjenjivala raspravu o mentalnim i psihološkim poremećajima već godinama, postoje mnogi brandovi koji podržavaju svijest o mentalnom zdravlju i koji čine svoj dio širenja vijesti i davanja pomoći organizacijama koje pomažu tome.

Kao netko tko je uvijek bio otvoren i možda, pretjerano iskren u vezi moje cjeloživotne bitke s generaliziranim anksioznim poremećajem, depresijom i napadima panike – da, čak bi i četverogodišnja Mia mahnito pitala svoje roditelje u trgovini, možemo li si priuštiti namirnice , očajnički tražeći sigurnost -, pozdravljam marke (i druge istomišljenike) koji su iskreni u pogledu vlastitih iskustava i predani ukidanju arhaične ideje da oni koji pate od mentalne bolesti bilo koje vrste čine osobu “ludom” ili nenormalno.

Prema mom iskustvu, nema apsolutno ništa izoliranije od patnje od epizode mentalnog zdravlja i osjećajući se kao da ste sami na mučnom putovanju da biste se jednostavno osjećali kao sami opet – a kamoli osjećati sretan. Stvar je, svaka peta odrasla osoba doživi neki oblik mentalne bolesti svake godine i samoubojstvo je drugi vodeći uzrok smrti kod ljudi u dobi od 10 do 34 godine. Dakle, usprkos percepciji da su psihološke bolesti još uvijek pomalo tabu, ona je ipak rasprostranjena, potpuno „normalna“ i zasigurno zaslužuje našu pažnju. Društveni mediji također su imali ulogu u preoblikovanju načina na koji gledamo na mentalno zdravlje, s mnoštvom poznatih i utjecajnih osoba koje su koristile platformu kako bi se pojavile u vlastitim borbama kako bi ojačale ideju da bogati i slavni nisu izuzeti od tjeskobe , depresija, poremećaji prehrane i druge mentalne bolesti, pomažući time u de-stigmatizaciji razgovora. Ako temu mentalnog zdravlja smatrate jednako važnom kao i ja, zašto ne bismo „proslavili“ napredak rasprave, podržavajući jedan od brendova usklađenih s borbom za uklanjanje vela srama povezanog s diskursom o mentalnom zdravlju.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Marka koja podržava mentalno zdravlje

Uz dopuštenje urbane sofisticiranosti.

Urbana sofisticiranost x Maybelline

Nova ulična marka udružila se s Maybelline New York kako bi lansirala ovo ograničeno izdanje, zrcalna futrola za telefon ispisan nježnim podsjetnikom da “društveni mediji ne definiraju standarde ljepote.” U paketu se nalazi i slatka vrećica za šminku do vrha ispunjena nekim od najprodavanijih proizvoda marke. 100 posto prihoda donirat će se Zakladi Jed, organizaciji koja je posvećena zaštiti emocionalnog zdravlja za LGBTQIA + mlade odrasle i tinejdžere.

STILEKSTAR |  Marke koje podržavaju mentalno zdravlje

Ljubaznošću NAKED Cashmere.

GOLI kašmir x Evolvetogether

Goli kašmir udružio je brend maski za lice Evolvetogether kako bi lansirao ove limitirane maske za lice (oni su omiljeni brend maski Justina i Hailey Bieber, BTW). Za svaki prodani komplet maski za lice marka će donirati 5 dolara neprofitnoj organizaciji Silence the Shame.

STILEKSTAR |  marke koje vraćaju mentalno zdravlje

Ljubaznošću tvrtke Stella & Bow.

Stella & Bow

Stella & Bow je preslatka Rainbow Connect ogrlica nije samo sladak način dodavanja neke boje odjeći, već je i dobar način da vratite i pokažete svoju potporu svijesti o mentalnom zdravlju. Stella & Bow donira 35 posto prihoda od svake prodane ogrlice organizaciji To Write Love On Her Arms (TWLOHA), neprofitnom pokretu posvećenom raspodjeli sredstava za one koji se bore s depresijom, ovisnošću i samoozljeđivanjem , i samoubojstvo.

STILEKSTAR |  marke koje podržavaju mentalno zdravlje

Ljubaznošću Bubble.

Mjehurić

Ovo je preslatko oznaka za njegu kože koja odgovara gen-z-u već donira jedan posto prihoda raznim neprofitnim organizacijama koje podržavaju mentalno zdravlje tinejdžera, ali tijekom mjeseca svibnja doniraju 20 posto svog prihoda za potporu uzrocima odabranim mentalnim zdravljem
voditelji Bubblea: Kenzie Ziegler, Rudy Pankow, Madison Bailey i Jonathon Daviss.

STILEKSTAR |  Marke koje podržavaju mentalno zdravlje

Ljubaznošću tvrtke You Are Enough Co.

Dosta vam je Co.

Osnivačica i izvršna direktorica Natalie Oniszk-De Vincenzi pokrenula je Dosta vam je Co. nakon što smo izgubili bliskog prijatelja u bitci za mentalno zdravlje, koja nudi izbor odjeće i dodataka, svaki ukrašen uzvišenim sloganima (dobri vizualni podsjetnici da pokažemo ljubav prema sebi). Najbolje od svega je što 100 posto prihoda od prodaje ide na osvješćivanje i istraživanje mentalnog zdravlja.

Ove modne naljepnice podržavaju svijest o mentalnom zdravlju |  STILEKTAR

MantraBand.

Mantraband

MantraBand nudi izbor osnažujućih nakitnih predmeta dizajniranih uzdižućih poruka i fraza. Njihov asortiman Charity Band nudi izbor narukvica s raznim motovima i formulacijama povezanim s mentalnim zdravljem, poput “briga o sebi nije sebična” i “nastavite dalje”. Osim što služi kao vizualni podsjetnik da će sve biti u redu, dobrotvorni brand također donira 5 dolara od svake prodaje gore navedenog CharityBranda Nacionalni savez za mentalne bolesti.

Ove modne naljepnice podržavaju svijest o mentalnim bolestima |  STILEKTAR

La Brea.

La Brea

La Brea, etiketa naočala za naočale, nudi program Prijatelji i obitelji koji omogućava kupcima da pošalju par po svom izboru bilo kojem prijatelju ili članu obitelji, a sav prihod od prodaje ide Nacionalnom savezu za mentalne bolesti. Da biste iskoristili ponudu, na blagajni unesite promotivni kod FRAMESWITHFRIENDS. Oznaka također potiče kupce da koriste oznaku #FrameswithFriends kako bi širili vijest.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *