Home / spavaća soba dekor / Mama Lynne, sestra Jamie Lynn Britney Spears reagiraju na svog novog odvjetnika

Mama Lynne, sestra Jamie Lynn Britney Spears reagiraju na svog novog odvjetnika

Pristalice #FreeBritney možda se pitaju što obitelj pjevačice govori o njezinoj posljednjoj pobjedi na sudu – posebno s obzirom na njene planove da ih “tuži”. Pa, za Lynne i Jamieja Lynna, novi odvjetnik Britney Spears zasigurno će unijeti malo prijeko potrebnog “svjetla” i “nade” u svoj konzervatorski slučaj.

U srijedu, 14. srpnja, Britney (39) je sudac iz Los Angelesa odobrio zadržavanje vlastitog zastupanja prvi put u 13 godina. Majka pjevačice “Toksične” Lynne Spears oglasila se na Instagramu nakon Britneyine pobjede na sudu kako bi podijelila suptilan pokaz podrške. Majka troje djece, 66, podijelio je post sadrži biblijski stih iz Ivanove knjige koji glasi: “Svjetlost svijetli u tami i tama je nije nadvladala.”

Citat naizgled označava prvi put da se Lynne obratila konzervaciji svoje kćeri Britney na društvenim mrežama – i recimo samo da dosad nisu svi bili sretni zbog njezine šutnje. “Imali ste 13 godina da je spasite i niste učinili apsolutno ništa”, napisao je jedan komentator. Drugi je dodao: „Slobodna Britney. Rekla je da želi tužiti svoju obitelj. To znači i VI. Privežite se ”, pozivajući se na Britneyino svjedočenje tijekom saslušanja 23. lipnja, u kojem je otkrila da bi željela„ tužiti ”svoju obitelj zbog„ onoga što su mi učinili ”tijekom njezinog trajnog i„ nasilnog ”konzerviranja.

Britneyina sestra, Jamie Lynn, također se posljednjih tjedana našla na udaru čekanja da riješi slučaj konzervatorske vlasti dobitnika Grammyja. No, nakon Britneyne rasprave 14. srpnja, Slatke magnolije glumica (30) odlučila je podijeliti tajnoviti citat svojoj Instagram priči: “Jednom kada odaberete nadu, sve je moguće.” Zvijezda Netflixa nastavila je dijeliti još jedan citat koji je glasio: “Dragi Bože, možemo li jednom zauvijek prekinuti ovo sranje. Amen.”

Otkako je njezino konzervatorsko mjesto započelo 2008. godine, Britneyina jedina zastupnica dolazila je u obliku sudskih odvjetnika, što je pobjedu u srijedu učinilo posebno značajnom za zvijezdu. Pjevačica “Jačeg” izabrala je bivšeg saveznog tužitelja Mathewa Rosengarta da je zastupa kako ide dalje. Prema New York Times, Očekuje se da će Rosengart agresivno forsirati kraj Britneyevog konzervatorskog položaja.

Rosengartovo zapošljavanje dolazi samo nekoliko tjedana nakon što je Britneyin bivši odvjetnik, imenovan od suda, Samuel Ingham III, dao ostavku usred izvještaja da je potajno bio “odan” Britneyjinu ocu Jamieju Spearsu. Tijekom saslušanja 14. srpnja Britney je ponovila da bi htjela tužiti Jamieja. “Ovdje sam da bih se riješila oca i optužila ga za zlostavljanje konzervatorskog posla”, rekla je sucu napomenuvši da se “izuzetno boji” svog oca i da je “ovo konzervatorsko djelo omogućilo mom ocu da mi uništi život.”

S Rosengartom na njenoj strani, međutim, stvari počinju izgledati gore. Britney je sama proslavila pobjedu na Instagramu, postavivši video na kojem radi kotače i jaše. “Idemo dalje, narode … idemo !!!!! Novo s pravim predstavljanjem danas … Osjećam se zahvalno i BLAGOSLOVLJENO !!!! Hvala mojim obožavateljima koji me podržavaju ”, napisala je svoj post. “Nemate pojma što mi znači što me podržavaju tako strašni fanovi !!!! Bog vas blagoslovio !!!!! Pssss ovo sam ja danas koji slavim jašući i radeći kolica !!! #FreeBritney. “

Kadriranje Britney Spears je dostupan za streaming na Hulu. Evo kako ga besplatno gledati.

Slika: Ljubaznošću Delacorte Books.

Za više informacija o Britney Spears pročitajte njezinu knjigu iz 2001. Majčin dar. Poluautobiografski beletristički roman, koji je nastao zajedno s Britneynom majkom Lynne Spears, prati Holly Faye Lovell, 14-godišnju djevojčicu iz gradića Biscay, Mississippi, koja sanja da postane pjevačica. Kad Holly postane najmlađa studentica ikad koja je osvojila stipendiju za prestižnu glazbenu školu Haverty, ona mora odlučiti hoće li ostaviti majku Wandu iza sebe ili nastaviti ostvarivati ​​svoje snove. Dok Holly započinje svoj novi život i sklapa otmjene nove prijatelje, sramoti se zbog svoje mame i njihove skromne pozadine, dok se Wanda bori s davno skrivenom tajnom koja bi mogla zauvijek uništiti njezinu vezu s kćerkom.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *