Home / kućni dekor / Makeover vatrogasne jame pomoću visoke toplinske boje

Makeover vatrogasne jame pomoću visoke toplinske boje

Ovo će nam biti treće ljeto u našem kaminu, koji zaista volim! Izvrsno funkcionira, još uvijek se bavim estetikom, dobro se uklapa u naš vrtni vrt i vrlo je prikladan jer radi na plin. Međutim, kamin je vidio i bolje dane. Priznajem, prvo ljeto kad smo ga dobili, Emmett i ja smo nazdravljali bijelim sljezom, a u pokušaju da skinu ljepljivi ostatak sljeza s metalnog ražnja, OSTAO JE NA VATRENU JAMU. Metal u metal … bio je to loš zvuk. Trebao si vidjeti moje lice. Haha! Nemam pojma o čemu je razmišljao, ali prilično je ogrebao površinu, otkrivajući bijele urezane crte. Upotrijebio sam malo dodirne boje da bih je popravio, ali boja se nije tako dobro podudarala, što je iskreno pogoršalo izgled. Brzo naprijed do sljedećeg ljeta, pustio sam ga i jednostavno živio s tim … znate, nazvao sam ga “patina”. Prošle zime, naslovnica (pokrivamo svoj vanjski namještaj tijekom snježnih mjeseci), poderana za vrijeme oluje. Kamin je veći dio zime prolazio bez pokrivača, a habanje je izgledalo prilično loše. Dok sam ovog proljeća sastavio našu terasu, odlučio sam jednom zauvijek popraviti kamin! Ako vas zanima kako možete lako preurediti bilo koju kaminu, ovaj je post za vas. Kliknite da biste vidjeli prije i poslije, postupak i neke savjete za slikanje stvari koje se dobivaju stvarno vruće– poput ložišta i roštilja.

*Ovaj post sponzorira Krylon. Sav sadržaj, ideje i riječi moji su. Zahvaljujemo na podršci robnim markama koje nam omogućuju stvaranje jedinstvenog sadržaja uz prikazivanje proizvoda koje zapravo koristimo i u kojima uživamo!

Makeover vatrogasne jame - roomfortuesday.com Zavirimo u prethodno, hoćemo li? Vidite li dodirnu boju na Emmettovim bakropisima u dvanaest sati? Iskreno je manje uočljivo sada kada je ostatak površine izgreban jednako loše tijekom zime. Između krhotina, grana, olujnog vremena i naših pasa izgledalo je prilično grubo. To sam iskoristila za preobrazbu …

PRIBOR + ALAT:

Makeover vatrogasne jame - roomfortuesday.com Korak 1 // Pijesak. U pokušaju da ovo zadrži neko vrijeme i eliminiram dublje bakropise, odlučio sam kaminu doista dobro izbrusiti prije bojanja. Koristio sam naša bežična brusilica za orbitu za brzi rad na projektu. Počeo sam s brusnim papirom od 100 zrna, a zatim prešao na zrno od 320, da bih postigao glatku obradu.

Makeover vatrogasne jame - roomfortuesday.com Korak 2 // Obrišite ga. Prije slikanja, poželjet ćete površinu dobro obrisati, uklanjajući ostatke ili ostatke brušenja. Koristila sam samo sapun i vodu i ručnik, a zatim sam pustila da se potpuno osuši.

Makeover vatrogasne jame - roomfortuesday.com Korak 3 // Maskirajte ga. Pažljivo sam prikrio električne i plinske komponente .. središnji dio, kao i upravljačku ploču i gumbe. Nakon što se sve prikrije – spremni ste za bojanje! Tanki, ujednačeni kaputi su ključni. Ovo ima izvrsnu pokrivenost i možete nanijeti onoliko slojeva koliko vam je potrebno, ali za moju kaminu potreban je samo jedan sloj.

Makeover vatrogasne jame - roomfortuesday.com Korak 4 // Boja u spreju. Koristio sam Krylonova boja za raspršivanje High Heat u ravnoj crnoj boji. Ova boja podnosi vrlo visoke temperature (do 600 ° F) i štiti od hrđe. To je sjajan proizvod za vrlo vruće površine – značajke požara poput kamina, kamina ili peći na drva, roštilja itd.

Ovo zapravo nije prvi put da koristim ovu boju … tko se sjeća našeg prethodnog dvorišta? Kameno ognjište od opeke od umjetnog furnira naslikao sam u prekrasnu bijelu boju za ažurirani izgled, prihvatljiv za proračun. Za ovu kaminu potreban je samo jedan sloj boje, pa nisam upotrijebio ni cijelu limenku. Ovdje se suši, slika dolje. Ostavio sam ga da se osuši nekoliko sati dok sam obavljao poslove, što je bilo više nego dovoljno vremena.

Makeover vatrogasne jame - roomfortuesday.com Korak 5 // Ponovno sastavite. Srećom, moje ognjište nije zahtijevalo puno ponovnog sastavljanja. Jesam uklonio vulkansku stijenu, tako da bih mogao iznutra udariti svježim slojem boje. Također sam ga i dobro očistila!

Makeover vatrogasne jame - roomfortuesday.com Posljednji korak bio je dodavanje stijena natrag u središnji dio jame. Ne izgleda li toliko bolje? Opet se osjeća novo!

Makeover vatrogasne jame - roomfortuesday.com Želite li vidjeti poslije? To mi je očito najdraži dio svakog dobrog preuređenja – dobro iskorištavanje dovršenog projekta.

Makeover vatrogasne jame - roomfortuesday.com Mislim da još mnogo godina sjedimo oko ovog kamina, uživamo u smijehu, dobrom razgovoru, toplini, našem prekrasnom vrtu i naravno nazdravljamo marshmallowom … iako Emmett neće smjeti koristiti ražnjiće. Ha! Šalim se samo na pola puta.

Makeover vatrogasne jame - roomfortuesday.com Jeste li ikada morali koristiti boju sa visokom toplinom u spreju? Imate li vlastitu kaminu? To je mjesto oko kojeg se uvijek na kraju okupimo. To bi mogao biti moj omiljeni komad namještaja na vrtu! Nešto je u toplini i ambijentu tih prohladnih ljetnih noći u Utahu što stvarno volim. Proveli smo sate oko ovog kamina i radujem se što ću ove godine stvoriti još uspomena. Za više ideja i nadahnuća za projekt Krylon, kliknite ovdje.

Mogli biste i voljeti

 • Zbogom Jacqueline i mojih 10 najdražih postova - roomfortuesday.com

  Sa službenim početkom ljeta odmah iza ugla, nisam mogao smisliti bolje vrijeme da podijelim s vama naš uređenje terase. Prvi put kad smo prošli kroz …

 • Dvorište: godinu dana kasnije - roomfortuesday.com

  Prošlo je nešto više od godinu dana od završetka našeg GIANT dvorišnog projekta. Preselili smo se u Utah iz jednog od glavnih razloga – na otvorenom. Ovdje se krajolik ne razlikuje od bilo kojeg drugog! Emmett i ja …

 • Makeover stolice na vrtu - roomfortuesday.com

  Ako slijedite Instagram, već znate za popločane stolice od kovanog željeza koje sam unaprijedio na Facebook Marketplaceu prije nekoliko tjedana (ovdje su spremljene u vrhunac). Imao sam…

 • Preuređenje kabine na palubi A-Frame - roomfortuesday.com

  Sretan četvrtak, prijatelji! Vraćam post iz prošlosti koji se čini vrlo primjerenim za proljeće i sezonu. Sad, kad se vrijeme zagrijava, sanjao sam vrt …

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *