Home / kućni dekor / Makeover ormara i naglašeni zid matrice • Mindfully Gray

Makeover ormara i naglašeni zid matrice • Mindfully Gray

Nedavno sam prešao preko Parkerovog ormara pomoću matrice koju sam stvorio sa svojom Cricut Explore Air 2. Našao sam uzorak u aplikaciji Cricut i izrezao dizajn na 12X24 Mylar (ovdje kupljeno).


Bilo je potrebno puno pokušaja i pogrešaka da bi se pronašao najbolji pristup prilikom šabloniranja (kako bi se izbjeglo krvarenje). Otkrio sam to prskanje matrice ljepilo u spreju, dopuštajući da se ljepilo suši 60 sekundi, a zatim je pritiskanje matrice najbolje djelovalo na zid. Koristio sam ove runde stencil spužvaste četke za nanošenje tankog sloja boje na matricu. Nakon slikanja, pričekao sam nekoliko minuta prije nego što sam odlijepio matricu sa zida. Gulio sam matricu dok je boja još bila mokra da ne bih odlijepio boju.

Koristila sam Benjamina Moorea, Ciao Bellu za srca i Sherwin Williams, Alabaster kao osnovnu boju. Zabavljao sam prilagođene etikete koristeći svoj Cricut i ove oznake. Također sam ih kupio košare da biste dodali malo boje i dodali prostor za pohranu!

Ormar je ispao tako dobar !! Moja sestra i ja smo uvijek odrastale igrale “salon za nokte” u svojim ormarima! Nadam se da će i naše djevojke jednog dana uživati ​​u igranju u svojim zabavnim ormarima!

U nastavku sam povezao sve proizvode koje sam koristio za ovaj projekt!

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *