Home / spavaća soba dekor / Madison LeCroy odgovara Jennifer Lopez, Ben Affleck Dating Post-A-Rod

Madison LeCroy odgovara Jennifer Lopez, Ben Affleck Dating Post-A-Rod

Njezina dva centa. Madison LeCroy odgovorila je na Jennifer Lopez i Bena Afflecka koji su se zabavljali nakon skandala s prevarom nakon Alexa Rodrigueza i podjednako je potresena kao i mi ostali.

U intervjuu za Nas tjedno u utorak, 15. lipnja, Madison je pitana o tvrdnjama da je ona razlog zašto su J-Lo i A-Rod prekinuli i što bi sada rekla J-Lo. “Kažem da nema na čemu”, našalila se. “Mislim, bit ću iskren s tobom. Nisam imao nikakve veze s tim zašto su se podijelili i mislim da to svi znaju. A ako to ne znate, onda je to smiješno, recimo, budimo iskreni. “

Madison se našla u polemici u veljači kada je Južnjački šarm suigrač, Craig Conover, tvrdio je na ponovnom okupljanju sezone Bravo showa da je “odletjela u Miami da se poševi” s neimenovanim oženjenim, bivšim igračem bejzbola glavne lige za kojeg navijači vjeruju da je Rodriguez. “Letjeli ste po zemlji spavajući s muškarcima, oženjenim muškarcima!” Rekao je Craig u to vrijeme. “Bivši MLB igrači. To ste radili za vrijeme karantene. Znate zašto [Madison’s ex-boyfriend] Austen [Kroll] bio u mojoj kući? Jer nisi razgovarala s njim! Odletjeli ste u Miami da biste poševili bivšeg igrača MLB-a. “

Nakon glasina, Madison je potvrdila da su ona i Rodriguez imali DM’d i FaceTimed, ali nikada nisu imali romantičnu vezu. “Nikada nije fizički varao svoju zaručnicu sa mnom …[I’ve] razgovarao s njim nasumce, ali ne dosljedno ”, rekla je tada Madison za stranicu Six. “To je istina. [We’ve] nikad nisam bio fizički … nikad nisam imao bilo što. Samo poznanik. ” Madison je također primijetila da su ona i A-Rod “razgovarali telefonom”, ali “nikada se nisu sreli”. Izvori bliski Rodriguezu također su potvrdili da se on i Madison nikada nisu osobno upoznali.

Na upit Us Weekly-a o tome da li Južnjački šarm planira snimiti Madisonovu dramu s A-Rodom za sezonu 8, Madison je potvrdila da je spremna emitirati sve prljavo rublje A-Roda. “Rado ću ispričati svoju priču”, rekla je. “Ako me pitaju pitanja, da, reći ću istinu. Reći ću ovo – razlog zašto mi ne smeta je taj što sam nevin u tom smislu. “

J-Lo i A-Rod, koji su počeli izlaziti 2017. godine, a zaručili se u ožujku 2019. godine, potvrdili su u travnju 2021. da su se razišli nakon četiri godine zajedno. “Shvatili smo da smo bolji kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo i dalje ostati”, rekao je par u izjavi DANAS. „Nastavit ćemo surađivati ​​i podržavati jedni druge na našim zajedničkim poslovima i projektima. Želimo najbolje jedni drugima i djeci jedni drugih. Iz poštovanja prema njima, jedini drugi komentar koji moramo reći je hvala svima koji su uputili lijepe riječi i podršku. “

Nepunih mjesec dana kasnije, zavrtjele su se glasine da su se J-Lo i Affleck ponovno okupili. Bivši par, koji se zaručio 2002., datirao je od 2001. do 2004. Iako se romansa činila brzom, TMZ je u svibnju izvijestio da je Affleck prvi put kontaktirala J-Lo u veljači – dva mjeseca prije njezina prekida s A-Rodom. Izvor je rekao da joj je Affleck počeo slati e-poštu dok je bila u Dominikanskoj Republici i snimala svoj nadolazeći film, Vjenčanje iz sačmarice. Unutarnji korisnik također je tvrdio da e-poruke nisu prijateljske, već više “vole i čeznu” za J-Loom.

TMZ je izvijestio da joj je, nakon što je vidio slike J-Lo u Dominikanskoj Republici, Affleck poslao e-poštu kako bi joj rekao kako lijepo izgleda i kako želi da može biti tamo s njom. U vrijeme e-pošte, Affleck je bio u Bostonu snimajući svoj nadolazeći film, Natječajna traka, dok je J-Lo još bio zaručen za A-Roda. Što se tiče odgovora J-Lo, TMZ je izvijestio da joj je pjevač “Let’s Get Loud” rekao Dobri Will Hunting zvijezda kako joj se uvijek sviđalo njegovo pisanje i kako on uvijek može svojim riječima “posjedovati njezino srce”.

TMZ je također izvijestio da su Affleck i J-Lo nastavili komunikaciju sve dok pjevačica “Na podu” nije završila snimanje u travnju, istog mjeseca kada se odvojila od A-Roda. Izvori tvrde da nije bilo fizičkog kontakta između J-Lo i Bena, unatoč romantičnim mailovima.

U lipnju je pukla vijest da se Lopez seli iz Miamija, gdje je živjela s bivšim zaručnikom Alexom Rodriguezom, u Los Angeles kako bi bila bliža Afflecku. “Ovog će ljeta biti između LA-a i Hamptona, ali LA će biti njezina baza”, rekao je upućeni za E! News, dodajući da J-Lo “pakira najam u Miamiju”. “Najesen gleda škole za svoju djecu.”

Južnjački šarm je dostupan za streaming na Paun.

Slika: Ljubaznošću Celebre.

Za više informacija o životu J-Lo, pogledajte Prava ljubav Jennifer Lopez. Memoari iz 2014. pokrivaju karijeru i osobni život pjevačice “Jenny on the Block”, od njezina plesnog plesa do kada je postala mama dvoje blizanaca sa svojim bivšim suprugom Marcom Anthonyjem. U knjizi, koja uključuje više od 200 osobnih fotografija iz nikad viđene zbirke J-Lo, The Selena glumica piše o tome kako se “suočila sa svojim najvećim izazovima, identificirala svoje najveće strahove i na kraju stvorila snažniju osobu nego što je ikad bila” da bi postala pop ikona koju danas poznajemo.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *