Home / spavaća soba dekor / LeBron Jamesova supruga 2021: Tko je Savannah Brison? Je li LeBron oženjen?

LeBron Jamesova supruga 2021: Tko je Savannah Brison? Je li LeBron oženjen?

Možda je NBA legenda, ali supruga LeBrona Jamesa Savannah James još ga se sjeća kao srednjoškolskog košarkaša koji ju je vodio na prvi spoj u Outback Steakhouse. (Više o tome kasnije.)

LeBron i Savannah (čije je djevojačko prezime Brinson) vjenčali su se u rujnu 2013. godine i dijele troje djece: sinove Bronny i Bryce te kćer Zhuri. Igrač Los Angeles Lakersa zaprosio ju je na Silvestrovo 2011. Njegov prijatelj i kolega iz NBA lige, Dwyane Wade, pomogao je oko prosidbe i cijelu noć držao dijamant u obliku kruške koji vrijedi 300 000 američkih dolara . LeBron je predložio nekoliko minuta nakon minuta nakon ponoći, a Savannah je rekla da.

“Bio sam nervozan. Osjećao sam se kao prije utakmice u finalu ”, rekao je LeBron kasnije Oprah Winfrey 2012. “Razmišljao sam o tome već neko vrijeme, ali jednostavno mi je jednog dana palo na pamet i rekao sam: ‘Ovo je za mene dio rasta.’ Ovo su dama i žena s kojima sam bio kroz sve dobre i loše. Bila je tamo dugo vremena i želio sam da i dalje bude tu sa mnom, pa sam se osjećao kao da je u tom trenutku bilo vrijeme. “

Par se vjenčao u hotelu Capella Chapel Grand Del Mar u San Diegu 14. rujna 2013. Vjenčanje je bilo trodnevno i uključivalo je 200 gostiju, uključujući Wadea, Gabrielle Union, Jay-Z i Ne-Yo. “Doista je kralj svoje kraljice, ako hoćete”, rekla je Savannah Časopis Cleveland 2017. o svom suprugu. “Ponaša se prema meni s toliko poštovanja – mislim, teško je ne voljeti ga, onako kako je samnom, djecom i mamom i baš svima koji su oko njega. On je stvarno, jako skroman momak za sve što ima i za sve što je učinio. ” 2021-ih Svemirski džem: novo nasljeđe, Sonequa Martin-Green glumila je LeBronovu izmišljenu suprugu Kamiyah koja se temelji na Savannah-i.

Tko je supruga LeBrona Jamesa, Savannah James?

Pa tko je supruga LeBrona Jamesa, Savannah James? Pa, prema Savannahinoj biografiji na Instagramu, ona je filantrop i poslovna žena. 2018. godine Savannah je pokrenula liniju namještaja s American Signature pod nazivom Home Court. 2013. godine otvorila je sokovnicu pod nazivom The Juice Spot u Miamiju. Iako je trgovina dobro poslovala, zatvorila ju je u siječnju 2016. zbog gužve.

No možda je Savannah najpoznatija po svom dobrotvornom radu. 2013. godine osnovala je događaj „I PROMise Makeover“ koji je pružao maturalne haljine za siromašne tinejdžere. “Ne mogu zamisliti da sam u njihovoj situaciji i da mi nitko ne pomaže”, rekla je Savannah za USA Today u prošlom intervjuu. “Baš me briga. Zaista je u mojoj duši pomagati ljudima, a ovo je prvo dijete koje je iz toga proizašlo “, rekla je, napominjući,” Dođe trenutak kada moraš vratiti. ” Također je dio zaklade LeBron James Family, koja podržava njihov rodni grad Akron, Ohio, a studentima Sveučilišta Akron donirala je 41 milijun dolara. Savannah je također osnivačica mentorskog programa pod nazivom Žene naše budućnosti.

Međutim, čini se i kako je Savannah zauzeta kod kuće. U intervjuu za Vogue 2017. godine LeBron je otkrio da je Savannah zadužena za kućanstvo dok većinu vremena nije na putu. „Puno sam otišao, pa je ona šefica kućanstva; ona je postavljateljica pravila “, rekao je. “Teško mi je ići na put dva i pol tjedna, a zatim se vratiti kući i reći svojoj djeci:” Pazi, to bi to trebalo učiniti “kad je svaki dan kod kuće.”

Kako su se LeBron James i Savannah James upoznali?

Pa kako su se LeBron i Savannah upoznali? Par se upoznao kao tinejdžeri u svom rodnom gradu Akron, Ohio. LeBron je bio 17-godišnjak koji je pohađao St. Vincent-St. Srednja škola Mary, gdje je regrutiran da igra u njihovoj košarkaškoj momčadi. Savannah je sa svoje strane bila navijačica i softball igračica u suparničkoj srednjoj školi. Par se upoznao preko zajedničkog prijatelja, koji je rekao Savannah da je LeBron tražio njezin telefonski broj. “Ja sam kao, ‘Hm, ne. Uzeću njegov broj “, rekla je za magazin Cleveland za 2018.” Jednog dana sjedim okolo – vjerojatno mi je bilo dosadno ili nešto slično – i kažem: “Oh, zaboravila sam! Imam taj broj za ovog tipa kojeg mogu nazvati. Činilo se da ga zanima, pa da vidimo. ‘”

LeBron ju je pozvao na košarkašku utakmicu, a zatim na večeru u Outback Steakhouse. Savannah je 2010. rekla za Harper’s Bazaar da je znala da je LeBron poseban nakon što je zaboravila ostatke u restoranu i LeBron joj ih je donio. “Potpuno sam zaboravio na njih i on mi ih je donio. Mislim da je samo želio još jedan izgovor da me dođe posjetiti ”, rekla je.

Što se tiče toga da li je Savannah znala kakva je velika stvar LeBron bio u njihovom gradu u to vrijeme, rekla je Harper’s Bazaaru, “Nisam imala pojma tko je on.” LeBron je također potvrdio Hollywood Reporter 2018. da ga je Savannah poznavala puno prije nego što je postao NBA zvijezda kakav je danas. “Savannah je bila sa mnom i pucala u teretani kad sam [had] apsolutno ništa ”, rekao je. “[Savannah] pao dok sam bio u srednjoj školi, bez kamera, bez svjetla. I ona je bila tamo sa mnom. Ne bi sada razgovarao sa mnom da nije bilo nje. ”

Godinu dana nakon što je LeBron završio srednju školu, Savannah, koja je u to vrijeme bila starija osoba, saznala je da je trudna s njihovim prvim sinom Bronnyjem. Iako su vijesti bile neočekivane, LeBron i Savannah međusobno su se uvjeravali da to što su roditelji neće utjecati na njihov put u karijeri. “‘To me neće usporiti i neće usporiti tebe. Nastavit ćemo raditi ono što moramo činiti ”, rekla je za Harper’s Bazaar. Njihov prvi sin, LeBron James Jr., rođen je 2004. godine, a slijede još jedan sin, Bryce Maximus, 2007. i kći Zhuri, 2014. godine.

About admin

Check Also

Kako besplatno gledati ‘Krstarenje džunglom’ 2021. na mreži: streaming Disney Plus filma

Oni koji traže još jednu ljetnu uspješnicu prikladnu za obitelj možda će htjeti znati postoji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *