Home / uređenje dnevnog boravka / Kućni pribor za manje od 50 funti iz mojih omiljenih internetskih trgovina

Kućni pribor za manje od 50 funti iz mojih omiljenih internetskih trgovina

Priznajem, nikad zapravo nisam čitao postove na blogovima s omiljenim trenutnim kućnim alatima blogera. Vjerovali ili ne, nikada nisam bio serijski kupac predmeta za kućanstvo, iako bi se činilo da je moja kuća bila svetište mojih lokalnih trgovina kućne potrepštine u High Streetu.

Volim kućni pribor, ali zapravo ne posjedujem puno! Većina tih predmeta preuzeta je iz drugih prostora. Na ovoj se polici obično nalaze knjige!

Oduvijek sam radije odlazio u dobrotvorne trgovine da vidim mogu li pronaći štedljive predmete koji odražavaju najnovije trendove u kućanskim potrepštinama (kupovao sam SVE stvari od ratana prije nego što je rattan postao sveprisutan) i upcycle gdje god sam mogao. Jedan od mojih najdražih nadogradnji bila je komoda od 60 funti iz dobrotvorne radnje kad nisam uspio pronaći komodu koja mi se svidjela ili su bili preskupi. Ovdje sam napisao o upcycleu.

Međutim, kako sam sada stalno na mreži i tražim inspiraciju za trenutne trendove ili kako ukrasiti našu novu kuću, shvatio sam koliko volim tražiti jeftine i lijepe stvari.

Vjerojatno mi je najdraži štedljivi nalaz! Moja komoda od 60 funti koju sam povećala.

Shvatio sam ipak, tijekom posljednjih nekoliko godina, da nema svatko vremena pretražiti sve internetske stranice za nove kućne potrepštine, pokušavajući pronaći taj savršeni predmet za sjedenje na svojoj novoj kredenci ili prostirci koju treba izbaciti u vrt.

Inspiracija za kućne potrepštine

Također, nekima je malo porazno i ​​radije ih se nadahnjuje putem postova na Instagramu ili blogu. Preplavljuju me poruke s pitanjem odakle kupujem puno svojih kućnih potrepština, pa sam pomislio da bih stavio kratki mali post na blogu, zajedno s 10 predmeta iz 5 mojih omiljenih trgovina za kućnu opremu!

H&M

Vjerojatno jedna od mojih najdražih trgovina, za odjeću i kućne potrepštine, mora biti H&M. Naša lokalna ima 4 kata i ne jednu, već 3 trgovine što samo pokazuje koliko su popularne.

Raj za Scandi, vjerojatno je jedno od prvih mjesta na koja idem kad tražim nove trendove ili inspiraciju za svoje ploče raspoloženja.

Nekoliko H&M predmeta na policama, uključujući ogledalo od ratana, košare i vrlo traženu okruglu vazu!

HM kućanski pribor

Kućni proizvodi Dunelm

Čini se da su nabavka predmeta za vaš vrt, poput jastuka i prostirki, trenutno rijetki poput kokošjih zuba, pa sam pokušao vidjeti što je još uvijek bilo dostupno na svim stranicama. Dunelm još uvijek ima dobar posao, ali oni idu poput vrućeg krumpira! Trepnite i propustit ćete.

Posteljina, bacač i jastuk su od tvrtke Dunelm

kućne potrepštine dunelma

Asda Kućni pribor

Asda samo viče ZABAVNO! Oduvijek sam bio veliki obožavatelj Asde Living i često sam pronašao neke stvarne popuste u trgovini i na mreži. Ako vidim nešto što mi se stvarno sviđa, ali to je malo izvan mog raspona cijena, često sam uspio pronaći nešto za djelić cijene u Asdi.

Staklena kupolasta svjetla u našoj kuhinji dolazila su od Asde i neprestano su me pitali odakle ih

asda žive kućne potrepštine

La Redoute Kućni pribor

Za mene je La Redoute oduvijek bio san kupca koji voli biofilni dizajn. Sjetite se pletenih košara od ratana, pletera i bambusa, morske trave i puno prirodnih elemenata.

Košare iz La Redoute

Kućne potrepštine La Redoute UK

Kućni uređaji TK Maxx

I na kraju, TK Maxx, Mothership of HomeSense (a budući da HomeSense nema internetsku trgovinu, TK Maxx mora biti uključen. Zašto HomeSense, ZAŠTO GIGA?)

Moram priznati, puno više volim pregledavati trgovine TK Maxx i HomeSense jer se mogu naći neke stvarne cijene, ali za sada ću pokazati što sam pronašao na mreži.

Zvijezda i košara od TKMaxx

tk maxx kućne potrepštine

Nadam se da ste pronašli nešto što vam se sviđa. S ovim ludim zimskim vremenom koje imamo u svibnju, mislim da bismo svi mogli učiniti još malo jastuka i bacanja u svom životu!

About admin

Check Also

30 Manje od 30 £ Sjajni vrtni dodaci za proljeće

Prošli smo nas tjedan vidjeli kako smo raspakirali vrtni namještaj, zaprašili roštilj i vukli vanjske …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *