Home / spavaća soba dekor / kućna tura: hannah garvins neutralni jastučić za plažu

kućna tura: hannah garvins neutralni jastučić za plažu

volio sam slijediti hannah već godinama – prvi put sam je naletio zbog njezinog lijepog stajlinga, keramike i minimalnog stila, a opsjednut sam načinom na koji se odijeva sa svojom kćerkom u nježne pastelne priče. Hannina kućica osjeća se tako opušteno i kalifornijski, baš poput nje!

Živim u području Culver Cityja u LA-u sa suprugom i naše dvije male. Ja sam mama s punim radnim vremenom i puno dana provodimo igrajući se vani, sunčajući se. Radim honorarno radeći stilizirane proizvode i fotografije životnog stila za marke koje vode žene, a također izrađujem keramiku male serije!

3 godine. Ovdje smo se preselili odmah nakon što se Ever rodio. Živjeli smo u stanu u Santa Monici koji se nalazio blokove od plaže, ali Ever je ikad živio u ormaru, pa nam je trebala još jedna spavaća soba.

Iznajmljujemo.

Zapravo nisam siguran … ali to je mali bungalov s dvije spavaće sobe.

Nešto poput zemljanog minimuma … Mrzim nered i volim svoj dom ispunjen prirodnim materijalima i teksturama.

Naša je kuća tako mala, čini se kao da je samo jedan prostor. Sviđa mi se naša spavaća soba, pogotovo kad je čista!

Zapravo nismo previše uložili u ovaj dom, jer štedimo da bismo se nadamo da ćemo jednog dana kupiti vlastiti … Mislim da je naš krevet bio naša najveća kupovina otkad živimo ovdje ili naša TV televizija. Većinu stvari kupujem od Ikee ili nudim Up Up.

O gdje početi! Na ovom malom mjestu treba puno posla, ali Chris i ja nikada nismo htjeli uložiti novac u nešto što nije naše, pa živimo sa starom kupaonicom i ružnom kuhinjom.

U kuhinji imamo te radne plohe od tamnog granita koje želim slikati ili prekrivati ​​otkad smo se uselili, ali nikad ih nisam dobio i vjerojatno nikada neće haha!

Ono što je dobro za zemlju dobro je i za naše domove. Kupujte iz druge ruke i ukrasite održivim materijalima.

Zaista dobiva najbolju sunčevu svjetlost.

Gledam Great British Baking Show s Everom dok jedemo doručak, čitam savjete o snu za dojenčad na mreži 🤪 i jedem toliko kroasana.

Jedan, slijedi Molly moj je krajnji favorit … Uvijek uspoređujem Arlove sulude umjetničke vještine s Everovim i trudim se da se ne osjećam loše am Opsjednuta sam svime što Ahjanae dijeli (@zion1991) i također sam @bewellbykelly obožavateljica, zato volim ono što dijeli u vezi sa zdravljem / prehranom.

Plaža, naši prijatelji i moja djeca. Djeca su poticaj za svakodnevni izlazak i igranje bez obzira na to što se događa u svijetu.

žuti podni jastuk: Ikea ukinula nezavisnu kolekciju

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *