Home / spavaća soba dekor / kućna tura: cándidini wohlgemuths sanjivi venecijanski bungalov

kućna tura: cándidini wohlgemuths sanjivi venecijanski bungalov


Pratim cándidu već nekoliko godina i njezin stil je besprijekoran! ona i njezin suprug nedavno su osnovali tvrtku za dizajn interijera i ja bih ih previše angažirao. Opsjednut sam gledanjem svih novosti koje su napravili u vlastitom domu i klijentskih projekata. POSEBNO onaj kamin od gipsa koji su napravili od nule !!!!!

Bok! Moje ime je Cándida Wohlgemuth i zadnjih sam nekoliko godina uronjen u kreativnu industriju radeći kao kreativni direktor i fotograf. Sada vodim vlastiti dizajn interijera i kreativni studio tzv WHLF Studio s mojim mužem Jeffreyem. Prvi dom u kojem sam ikad živio bio je obrtnik na Hill Driveu u Eagle Rocku i vjerujem da mi je to dalo ljubav prema domovima s karakterom i viđenju ljepote u istrošenom. Odrastao sam putujući u Gvatemalu (odakle potječe moja obitelj) pa sam jako cijenio različite stilove, teksture, boje, a sada sam samo opsjednut svim interijerima i pomažem drugima da stvore prostore koji ih nadahnjuju.

Suprug i ja preselili smo se iz SF-a u Veneciju u lipnju 2017. godine, pa slijede 4 godine ovog ljeta!

Glavna kuća ima 950 četvornih metara s garažom od 323 kvadratna metra koja je sada postala ured i najveća soba u kući.

Rekao bih organski minimalizam s crticom postmodernizma.

Svakako gipsani kamin u dnevnoj sobi oko 17:00 kada sunčeva svjetlost baca najljepše crte sjene prije nego što nestane do zalaska sunca.


Razmetanje od jednog predmeta bilo bi moja stolica za “vrtić”. Navedeno je pod navodnicima, jer definitivno nije dječja stolica, ali samo kažem da jest :).

Upravo smo prošlo ljeto podvrgli obnovu doma s novom kuhinjom, ažuriranom glavnom kupkom i dodali prašinu, tako da se osjećam kao da sam već promijenio tonu! Jedino što se u kući može promijeniti je bočni prilaz koji još uvijek ima stari cement koji bih volio stvoriti u vanjskoj blagovaonici i sagraditi šupu (lijepu).Dizajnirajte sobu u kojoj trenutno sjedite čitajući ovo. Ne morate imati kompletno preuređeno crijevo da biste započeli s dizajniranjem. Možete započeti samo s preslagivanjem sobe, isprobavanjem funky sofe ili isključivanjem privjesnih svjetala u svoj stan.

Dakle, cheeseball, ali zaista ljudi u njemu. Trenutno su to moj 6-godišnji suprug i naša petomjesečna kćer Vélo Aura i jako sam zahvalna što je ovaj dom koji stvaramo već ispunjen s toliko ljubavi i radosti. Drugo, lokacija – živimo u blizini kanala, a naša plaža je jedva krcata pa se čini da je mirnija strana Venecije i jednostavno je volim.

Gledanje stvari je teško s bebom, pa vrijeme koje dojim koristim da bih nadoknadio neženja i istraživao mrežu magnolije. Ovih dana nemam puno vremena za čitanje, ali Bibliju dajem prednost ujutro i kad god poštom dobijem svoj časopis Sunset i časopis Magnolia. Moj suprug Jeffrey kuha sve (znam, jebeno sretna!), Pa jede sve što i razmulja.

Vas! – Volim sve “uradi sam” što se tiče uređenja doma, dječjeg obrta i iskreno želim da nabavite još jednu kućicu za lutke jer je to bilo najbolje praćenje.

Athena Kotao – Volim sofisticiranost koju ona unosi u dizajn

Leanne Ford – sve što radi tako je van okvira i samo čisto zlato

Bachelor Memes na stranici za istraživanje

Moj suprug – opsjednut sam njime i kako voli mene i našu kćer Vélu
Vélov smijeh
Naša zajednica prijatelja


dnevna soba –

vrtić –

kuhinja –

svjetla (OOS, slično)
slavine (slično)
ogledala (slično)
zidne kuke od oraha (slično)
boja za zid kupaonice – žbuka po mjeri

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *