Home / kućni dekor / Kuća u stilu kolonijalnog preporoda iz 1910. godine zapanjujuće je preuređena u Seattlu

Kuća u stilu kolonijalnog preporoda iz 1910. godine zapanjujuće je preuređena u Seattlu

Ryan Rhodes dizajni u suradnji sa Studiji ruda obnovio je ovu ljupku kuću iz kolonijalnog preporoda iz 1910. godine smještenu u Capitol Hillu, rezidencijalnoj četvrti u Seattlu u Washingtonu. Opseg ovog projekta podrazumijevao je dodavanje treće priče i cijelu kuću za preuređivanje. Ovaj je stan od 5600 četvornih metara uživao u prekrasnim javnim sobama i nevjerojatnom položaju, a imao je loše organizirane prostore za kuhinju i kupaonicu.

Također nije imao načina da iskoristi neopterećeni zapadni pogled prema jezeru Union. Radeći s arhitektom, vlasnici domova započeli su obnovu crijeva u cjelini koja je ostavila najbolje arhitektonske detalje na mjestu, ali je značajno preradila cirkulaciju kuće, dodajući novu kuhinju, nove kupaonice i treći kat od poda dodatak priči s velikom krovnom palubom.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Ryan Rhodes dizajni DIZAJN INTERIJERA Studiji ruda OPĆI IZVOĐAČ Izgradnja Heldridgea PEJZAŽ Scot Eckley, Inc LIJEPA UMJETNOST Izvor umjetnosti u Seattlu

kolonijalna-revivalna-kuća-eksterijer

Radeći izravno s vlasnicima kuća, Ore Studios odabrao je sve završne obloge i uređaje za rezultirajuće preuređenje. U želji za glamuroznom, živopisnom estetikom izgradili smo složenu paletu toplo sive, akva, blijedoplave, rumenila i masline koja se pojavljuje tijekom cijelog projekta.

kolonijalna-preporod-kuća-ulazak

Iznad: Ovaj ažurirani i stilski unos daje ton cijeloj kući. Na zidovima zidne tapete GP & J Baker, dok je strop obojen u Pale Smoke 1584. | Benjamin Moore. Sag s uzorkom dobiven je iz Driscoll Robbins Fine Carpets.

kolonijalno-revivalna-dnevna soba

Mliječna obrada po mjeri pomaže objedinjavanju izvornih detalja sa značajnim arhitektonskim promjenama koje su rezultat obnove crijeva. Pored klavira, stolica bez ruku je od Room & Board.

kolonijalno-revivalna-dnevna soba

Iznad: U dnevnoj sobi prozori su naglašeni draperijama od Wool Challis Coraggio. Krilna stolica Carl Hansen & Søn i stolić za kavu De La Espada dobili su iz tvrtke Inform Interiors.

kolonijalno-revivalna-dnevna soba

Što volimo: Ovaj kolonijalni preporod dobiva elegantan, ali pozivajući novi izgled koji potpuno otvara ovaj dom, istovremeno povećavajući životni prostor dodatkom na trećoj razini. U ovom se domu mogu promišljeno odabrati stilski uređeni dijelovi, završni dijelovi i namještaj, čineći ga prikladnim za život dugi niz godina. Očuvanje stoljetnih čari ovog doma dovelo je do tople, udobne i bezvremenske transformacije.

Reci nam: Što mislite o sveukupnoj transformaciji ovog doma u Seattlu? Javite nam svoje misli u komentarima!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nadahnjujućih obilazaka država u državi Washington koje smo prikazali ovdje u programu One Kindesign: U obnovljenom kolonijalnom domu u Seattlu s prekrasnim eklektičnim detaljima i povijesnim oživljavanjem kuće oživljavanje kuće dobiva “atmosferu uklete kuće” u Seattlu .

kolonijalno-oživljavanje-stubište

Iznad: Na ulazu u ovaj dom, stol s konzolom Cassina s otomanom dolje – prekriven baršunom Antoine d’Albiousse od Barbare Otto.

kolonijalno-oživljavanje-stubište

Iako su materijali i detalji detaljno u razdoblju kuće, vodovod i rasvjeta osjećaju se aktualnije. Pri odabiru namještaja, arhitekti su išli modernije, ubrizgavajući osobnosti vlasnika u svaku sobu. Kako se uspinje središnjim stubištem, svaki kat otkriva ukras koji postaje sve suvremeniji.

kolonijalno-revivalna-blagovaonica

Stropovi rumenila u javnim sobama stvaraju mekano, laskavo svjetlo i otkrivaju ljubav vlasnika kuća prema boji. U blagovaonici se nalazi stol za restauraciju hardvera okružen stolicama Fritz Hansen. Prostor je prethodno bio zatvoren iz kuhinje, ali sada se u njemu može uživati ​​tijekom cijelog dana.

kolonijalno-preporodna kuhinja

Iznad: Ova prekrasna, ali funkcionalna kuhinja sadrži ormariće obojene sivom maglom OC-30 | Benjamin Moore. Materijal za radnu površinu je brusni kararski mramor, proizveden iz Meta Marble & Granite. Pločica backsplash je od Fireclay Tile.

kolonijalno-preporodna kuhinja

Iznad: Gumbi i povlačenja na ormariću proizvedeni su od Rocky Mountain Hardware.

kolonijalno-preporod-kuhinja-ured

kolonijalno-oživljavanje-praškara

Iznad: U praškastoj kupki zidni je pokrivač China Seas – Quadrille Wallpapers & Fabrics, Inc. Izbrušeni mramorni isprazni gornji dio ima integrirani Kohler umivaonik i slavinu THG, naslonjenu na mesingane noge konzole Watermark. Zrcalo je tvrtke Restoration Hardware.

spavaća soba kolonijalno-preporoda

Iznad: U glavnoj spavaćoj sobi krevet, škrinja i noćni ormarići dobiveni su iz Room & Board. Svjetiljka i gornja svjetiljka su tvrtke Visual Comfort. Uokvirujući prozor, mekane prozorske zavjese su u Pindlerovoj tkanini. Stolica Gubi nabavljena je iz tvrtke Inform Interiors.

kupaonica kolonijalno-preporoda

S pogledom na jezero Union, nova kupka sadrži pločice od poda do stropa s blijedom, vodenom glazurom.

kolonijalno-revivalna kupaonica

kolonijalno-revivalna kupaonica

kolonijalno-preporoditeljski vrtić

kolonijalno-revivalna kupaonica

kolonijalno-oživljavanje-kupaonica-tuš

kolonijalno-oživljavanje-obiteljska soba

Iznad: Dio obiteljske sobe s trećom razinom sadrži Marvinove prozore uokvirene obradama prozora u tkanini Mokum. Namještaj uključuje kauč Cassina, ležaljku Dux i otoman, zajedno sa stolićem tvrtke Design Within Reach.

kolonijalno-oživljavanje-sjedište prozora

Iznad: Udobno sjedalo za prozor ugrađeno je u jednu od spavaćih soba treće etaže. Navečer ga osvjetljavaju zidne zidne svjetiljke u školskoj kući. Rimska sjena je po mjeri, s tkaninom tvrtke Mokum.

Kuća prije preuređenja

kolonijalna-revivalna-kuća-eksterijer-prije-obnovljenja

FOTOGRAF Haris Kenjar

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Elegantna planinska kuća ima zadivljujući pogled na planinski lanac Teton

Arhitekti CLB -a je dizajnirao ovu elegantnu planinsku kuću koja se nalazi u Shooting Star …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *