Home / kućni dekor / Kuća u planinskom stilu s uzvišenom seoskom kućom u brdima San Diega

Kuća u planinskom stilu s uzvišenom seoskom kućom u brdima San Diega

Ova prekrasna kuća u planinskom stilu uređena je u interijeru studija Dizajn 4 kuta, smješteno u brdima San Diega u Kaliforniji. S veličanstvenim pogledom na Tihi ocean i kalifornijska poljoprivredna zemljišta, čim uđete u ovaj dom, osjećate se prevezenima u planine.

Velika staklena vrata pomažu osvjetliti prednji ulaz prirodnom svjetlošću. Zid od opeke donosi sklad s materijalom koji se koristi na vanjskoj fasadi. Dodajući ugođaj dobrodošlice ovom prostoru, privjesak s kaveznim privjeskom, vintage prostirač i ručno izrađeni stoni stol. Nastavite dolje da biste vidjeli ostatak ovog doma dostojnog slini …

moderna-seoska kuća-stil-kuća-eksterijer

Što volimo: Ova kuća u planinskom stilu prekrasan je odraz osobnosti vlasnika kuće, oblikovana do savršenstva. Život u zatvorenom i na otvorenom uravnotežen je zahvaljujući velikim prostranstvima ostakljenja, dok uokviruje slikovite poglede na idilični krajolik južne Kalifornije. Volimo sve odabrane materijale u ovom domu, miješajući berbu s modernim i rustikalnim elementima za privlačnu toplinu.

Reci nam: Koje detalje u dizajnu ovog doma smatrate najprihvatljivijima i zašto u komentarima u nastavku!

Bilješka: Obavezno pogledajte još jednu prekrasnu kućnu turneju koju smo ovdje predstavili na programu One Kindesign iz nadarenog dizajnerskog dvojca ovog doma, Design 4 Corners: Lijepo dizajnirana moderna kuća na plaži u seoskoj kući u San Diegu.

moderna-seoska kuća-stil-ulaz-kuća

moderna-seoska kuća-dnevni boravak

Iznad: Životni prostori dizajnirani su ugodnom atmosferom, nadahnuti ljubavlju vlasnika kuća prema otvorenom. U dnevnoj sobi vlasnici su poželjeli sjajan i privlačan osjećaj. Visoki zasvođeni stropovi mogu se pohvaliti obnovljenim drvenim gredama, dok kamin od poda do stropa pruža upečatljivu žarišnu točku. Crni naglasci i kožni detalji pružaju savršen rustikalni dodir.

moderna-seoska kuća-dnevni boravak

Iznad: Zid od stakla otvara dnevnu sobu prema vanjskoj terasi i bazenu, pružajući besprijekornu unutarnju / vanjsku vezu. Vlasnici kuća imali su nekoliko vintage komada koje su već imali u svom domu, pa kad su dizajneri izašli na scenu, radili su s onim što su imali i dodavali. Njihova omiljena lokalna trgovina za uređenje doma je trgovina Solana Beach pod nazivom „Tadah“.

moderna-seoska kuća-dnevna soba-kamin

moderna-seoska kuća-kuhinja

Iznad: Kuhinja je otvorena prema dnevnom boravku, dijeleći isti visoki strop i obnovljene drvene grede. Kako bi ovom prostoru dodali dramatičan izgled, dizajneri su dodali crnu kapuljaču koja teče skroz do stropa. Bijeli ormar pruža kontrast sivim pločama duž oboda, preokrećući boje na otoku. To je savršeno mjesto za obiteljsko okupljanje!

moderna-seoska kuća-kuhinja

moderna-seoska kuća-kuhinja

Iznad: Otočna ploča je bijeli kvarc.

moderna-seoska kuća-kuhinja

moderna-seoska kuća-kuhinja-ostava

moderna seoska kuća-blagovaonica

moderna-seoska kuća-mokri-bar

Iznad: Mokra traka obojena je u istu crnu nijansu kao napa u kuhinji, s bakrenim naglascima u hardveru i sudoperom pregače za dodir glama. Dodajući teksturu u ovaj prostor, izvrsna pozadina od bijele operane opeke.

moderna-seoska kuća-mokri-bar

moderna-seoska kuća-prah-kupaonica-foaje

Iznad: Vlasnici su poželjeli da dizajn njihove kuće u planinskom stilu bude jednostavan i čist, ispunjen starinskim blagom i nadahnut ljubavlju prema otvorenom i jahanju. Predvorje kupaonice u prahu sadrži pozadinu za jahanje.

moderna-seoska kuća-prah-kupaonica

Iznad: Vlasnici kuća obožavaju crno-bijele ukrasne pločice koje se mogu naći u kupaonici u prahu, kupaonici na bazenu te u praonicama i blataonicama. U gornju kupku u prahu dizajneri su ugradili razigrane pločice inspirirane dekorom. Plutajuća ispraznost je jednostavna i laka za čišćenje. Umjetničko djelo je vintage.

moderno-seoska kuća-dvorana

moderna-seoska kuća-bazen-kupaonica

Iznad: Kupaonica na bazenu sadrži crno-bijelu, klasičnu vintage malu šesterokutnu pločicu.

moderna-seoska kuća-bazen-kupaonica

moderna-seoska kuća-praonica rublja

Iznad: Pod u blatnici / praonici rublja je pločica Enchante 8 x 8 cm Bedrosian pločica i kamen.

moderna-seoska kuća-blataonica

Iznad: Praonica rublja ima bijelo oprana vrata od vintage drveta. Veliki prozor u praonici rublja kupa prostor prirodnim svjetlom pružajući fantastičan pogled. Blataonica je samo produžetak praonice rublja, tako da su dizajneri u koheziji koristili isti taupe sivi ormar i crni okov u oba prostora.

moderna-seoska kuća-blataonica

moderna-seoska kuća-blataonica

moderna-seoska kuća-blataonica

Iznad: Blataonica ima obilje otvorenih polica i spremišta za njihovu djecu, zajedno s priborom iz trgovine kućnih potrepština Tadah sa sjedišta na plaži Solana.

moderna-seoska kuća-spavaća soba

Iznad: Glavni apartman pruža vlasnicima utočište opuštanja u kojem mogu uživati ​​tijekom cijele godine. Ovaj prostor sadrži zasvođene stropove, obnovljene drvene grede i ugodan plinski kamin.

moderna-seoska kuća-spavaća soba

moderna-seoska kuća-kupaonica

Iznad: U kupaonici kada za natapanje pruža oazu na kraju dugog dana, zajedno s nebeskim pogledom. Sanjivi garderobni ormar upotpunjuje ovaj nevjerojatni glavni apartman.

moderna-seoska kuća-kupaonica

Fotografije: Nader Essa Fotografija

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

21 pametnih i praktičnih ideja za uštedu prostora za vašu malenu praonicu rublja

Ako negdje u svom domu imate malenu praonicu rublja ili samo kutak za pranje rublja, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *