Home / kućni dekor / Kuća u modernom stilu sredinom stoljeća u Dallasu dobiva zapanjujući izgled

Kuća u modernom stilu sredinom stoljeća u Dallasu dobiva zapanjujući izgled

Ova kuća u modernom stilu sredinom stoljeća obnovljena je tako da odražava ležerno, ali elegantno životno okruženje Dizajni Tracy Hardenburg, koji se nalazi u Dallasu u Teksasu. Značajke ovog doma ispunjenog svjetlošću uključuju visoki 30 metara visok strop u dnevnoj sobi s kaminom od opeke od poda do stropa, okružen visećim stolicama s obručem.

Početni planovi zahtijevali su obnovu kuhinje i glavne kupaonice, koja je proširena na tri dodatne kupaonice i dvije spavaće sobe. Dizajner je također potaknuo vlasnika kuće da vjeruje svojoj viziji kada je riječ o kuhinji – mračnom i neraspoloženom prostoru koji je sada jedna od njegovih omiljenih soba u domu. Nastavite dolje da biste vidjeli ostatak ove kućne turneje …

DETALJI O DIZAJNU: DIZAJN UNUTARNJIH DIJELOVA Dizajni Tracy Hardenburg DOMAĆA ZGRADA Hudson Construction Group ARHITEKT KRAJOLOGA Zelena osnova

moderna-dnevna soba sredinom stoljeća

Što volimo: Ova kuća u modernom stilu srednjeg stoljeća nudi jedinstvenu estetiku s prilagođenim namještajem i razigranim detaljima. Dizajner je izvrsno obavio posao iznova osmislivši životne prostore s mračnom i dramatičnom kuhinjom i sofisticiranim interijerom za život i zabavu. Posebno volimo elegantan, ali pozivajući dnevni boravak s hladnim kaminom od opeke i prekrasnim visećim stolicama.

Reci nam: Što mislite o ukupnim detaljima dizajna ovog doma? Javite nam svoje misli u komentarima, volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih fascinantnih domaćih tura koje smo ovdje predstavili na programu One Kindesign iz države Teksas: Moderni dom sredinom stoljeća nudi svježe i nadahnjujuće detalje u Austinu i predivnom modernom domu Texas Hill Country na Mačjoj planini.

sredina stoljeća-moderna-dnevna-soba-viseća stolica

moderna kuhinja sredinom stoljeća

Iznad: Prilagođeni ormari obojeni su crnom bojom SW 6258 – Sherwin-Williams kako bi se stvorila mračna i ćudljiva kuhinja. Ploče su radne ploče po mjeri od betona tvrtke Sarché Concrete Design. Na pozadini se nalazi klasična poljska pločica Savoy u bronci od Ann Sacks. Pločica je sastavljena od 21% recikliranog sadržaja prije potrošnje, 22% gline i 57% glinenog špaga. Stolica Nichols Marmola Radzinera dolazi iz McGuire Furniture. Iznad otoka je privjesak Talisman 14 iz aparata.

moderna blagovaonica sredinom stoljeća

Iznad: U blagovaonici je stol za Canal dizajnirala Patricia Urquiola za Rivu 1920. Umjetničko djelo je Katrine Hildebrandt – Galerija GUT. Prozori za prozore su Thomas Callaway | Lijeva obala – Holland & Sherry.

stoljeće-moderna-blagovaonica-konzola-stol

moderna blagovaonica sredinom stoljeća

moderna blagovaonica sredinom stoljeća

sredina stoljeća-moderna-velika-soba

Iznad: U velikoj sobi, okretne stolice izrađene su po mjeri kao dodatak postojećem kauču. Uzemljujući ovaj prostor, prostirka s uzorkom dobivena iz prostirki Carol Piper.

moderno-dom-bar sredinom stoljeća

Iznad: Zidove na području bara Elitis pokriva tapetama. Prilagođene police proizvode Neovations, dok je privjesak Aparat. Na zidu je slika umjetnika Gregga Cokera iz zelene galerije Craighead.

moderno opremljena spavaća soba sredinom stoljeća

Iznad: U glavnoj spavaćoj sobi krevet po mjeri prekriven je luksuznim tekstilom – Sandra Jordan Prima Alpaca. Uz bočnu stranu kreveta, stolne svjetiljke su tvrtke Lawson-Fenning. Ispred kreveta, u ugodnom prostoru za sjedenje nalazi se pomoćni stol Laure Lee Clark, stolice tvrtke STAHL BAND prekrivene Mélange Wool Bouclé iz Holland & Sherry. Otoman je izradio od Taipan kože od antilopa StudioArt iz Donghije. Teksturu i toplinu drvenom podu dodaje površinski sag od Farzin Rugs. Odozgo osvjetljava Luster Linea tvrtke STAHL BAND.

moderna kupaonica sredinom stoljeća

Iznad: U glavnoj kupaonici, ormarići oraha prilagođeni su kamenom iz Aria Stone Gallery. Na podovima, Liaison Kelly Wearstler | ANN SACKS Crijep i kamen. Vanity stolica je iz kolekcije Kara Mann | Baker namještaj. Zidne svjetiljke s obje strane ogledala su od tvrtke Urban Electric Co. Na zidu je umjetničko djelo Davida Batesa iz galerije Arthur Roger.

moderna kupaonica sredinom stoljeća

moderna-kupaonica-prostor za sjedenje sredinom stoljeća

sredina stoljeća-moderna-kuća-ured

moderna kupaonica sredinom stoljeća

moderna kupaonica sredinom stoljeća

moderna igraonica iz sredine stoljeća

Iznad: U igraonici su tretmani prozora TROCADERO – „Zbirka lijeve obale“, Thomas Callaway Pattern Works za Holland & Sherry.

moderna igraonica iz sredine stoljeća

Iznad: Dizajner je odabrao izrađenu klupu tvrtke Neovations. Umjetničko djelo iznad klupe radi Kelli Vance, nabavljeno u Cris Worley likovna umjetnost.

kupaonica u modernom prahu iz sredine stoljeća

sredinom stoljeća moderno natkriveni trijem

Iznad: Ova prostrana natkrivena veranda, savršena za zabavu, povezuje zatvoreni prostor s otvorenim. Moderan namještaj uključuje modularni kauč i otomanski zamah – JANUS et Cie.

sredinom stoljeća-moderna-terasa

Iznad: Okružen šumom, ovaj pozivajući otvoreni blagovaonica sadrži stol i stolice tvrtke JANUS et Cie.

moderno-kupalište sredinom stoljeća

sredinom stoljeća-moderna-terasa

FOTOGRAF Pär Bengtsson

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *