Home / kućni dekor / Kuća s crnim oblogama u Oregonu besprijekorno se stapa s prirodom

Kuća s crnim oblogama u Oregonu besprijekorno se stapa s prirodom

Ova ugodna crna obloga kuća koju je dizajnirao Arhitektura Bestor smješteno je na lokaciji od 10 hektara koja graniči sa nacionalnim šumskim zemljištem i planinama u Bendu u državi Oregon. Ovaj suvremeni stan stvoren je kao zauvijek dom za četveročlanu obitelj i za smještaj više generacija kako obitelj stari.

Orijentirano na mjestu kako bi povećalo pogled na spektakularne vulkanske vrhove Tri sestre i šumu, ovo je stanovanje zamišljeno kao utočište za obitelj. Rasprostranjen na jednoj razini, izgled je podijeljen u nekoliko svezaka. Jedan kraj obuhvaća privatne prostore – spavaće sobe i kupaonice, središnja jezgra povezuje se s garažom i radionicom u kojoj vlasnik radi na prilagođenim biciklima.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKTURA Arhitektura Bestor DIZAJN INTERIJERA Reath Dizajn ARHITEKTURA PREDELA Pejzažni dizajn Heart Springs

suvremeni-dom-eksterijer

Svi se materijali odnose na prirodno mjesto i paletu, sporedni kolosijek pokriva vanjski dio, uključujući krov. Sve vanjske udubljenja su topli, prirodni cedar, pružajući ugodan odmor od tamne ploče.

suvremeni-dom-eksterijer

Što volimo: Ova crna obloga ima velike prozore i ugrađena sjedala koja ističu okolni teren. Cjelokupni dizajn ovog doma ima notu hirovitosti, dodajući opuštajuće okruženje koje ovaj stan nudi. Posebno volimo toplinu drvenih obloga kako u zatvorenom tako i vani i izvanredan položaj ovog doma, s pogledom na planine Tri sestre!

Reci nam: Što mislite o ukupnoj estetici dizajna ovog obiteljskog odmarališta? Javite nam u komentarima ispod, volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte nekoliko naših omiljenih domaćih tura koje smo ovdje predstavili na programu One Kindesign u državi Oregon: Izvrsno moderno utočište nadahnuto prirodom u visokoj pustinji Oregona i moderni dom sredinom stoljeća dobivaju nevjerojatno nadahnjujuće preuređivanje u Oregonu.

suvremena-dnevna soba

Interijere karakteriziraju hirovita boja i eklektična kombinacija starinskog i zanatskog namještaja i dekora. Sagovi, vaze i srebrni pladanj koji je vlasnik naslijedio pomažu ulijevanju osobnosti u dom, pomažući im da se osjećaju povezanima. Unatoč modernoj arhitekturi, ovaj je dom prepun topline zahvaljujući drvenim podovima, slojevima tekstura i tapeciranom namještaju.

suvremena-dnevna soba

suvremena blagovaonica

Obješena nad stolom za blagovanje, posebno naručenu rasvjetnu instalaciju izvodi keramičarka iz Los Angelesa Heather Levine. Talijanske stolice za blagovanje okružuju stol koji su izradili vlasnici kuća. Na podu je perzijski tepih obiteljsko nasljeđe.

suvremena-kuhinja

Kuhinjske stolice u stilu shakera izrađene su po mjeri u Maineu.

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

Kamin u dnevnoj sobi je betonski u obliku ploče. Kroz interijere police, klupe i ormarići sastoje se od duglazije, kukute i oraha.

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba-sjedalo za prozor

suvremena-dnevna soba-sjedalo za prozor

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

suvremena-obiteljska soba

suvremena-obiteljska soba

suvremena-spavaća soba

U spavaćoj sobi je ručno izrađen krevet proizvođača namještaja iz Oaklanda Jacoba Maya.

suvremena-spavaća soba

suvremeni-dom-eksterijer

Glavna spavaća soba ima vlastitu privatnu palubu. Bez vidljive potpore s krovne linije, spavaća soba osjeća se poput raskošnog šatora. Prekrasni pogledi s ove oaze na otvorenom učinili su ovo vlasnikovo omiljeno mjesto za opuštanje u cijelom domu.

suvremena-kuća-eksterijer-privatna terasa

suvremena-spavaća soba na kat

suvremena-spavaća soba na kat

suvremena-dječja-spavaća soba

suvremena-dječja-spavaća soba

suvremena-kupaonica

suvremeni-dom-vanjski-stražnji-trijem

suvremeni-dom-eksterijer-noć

FOTOGRAF Bruce Damonte i Laure Joliet

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *