Home / kućni dekor / Kuća od bijele opeke iz 1930-ih dobiva zapanjujući izgled u ruralnom Connecticutu

Kuća od bijele opeke iz 1930-ih dobiva zapanjujući izgled u ruralnom Connecticutu

Arhitekti Huestis Tucker u suradnji sa Graditelji Fox Hill je obnovio povijesnu bijelo operanu kuću smještenu uz prirodni rezervat u Darienu, Connecticut. Smješteni na mirnoj cesti, vlasnici su odabrali ovaj tradicionalni dom zbog svog položaja i privatnosti, idiličnog mjesta za odgajanje svoje male djece. Međutim, kuća je bila premala pa su odlučili obnoviti i dograditi postojeći dom.

Dodatak je trebao zadovoljiti životne potrebe njihove rastuće obitelji zadržavajući šarm i razmjere izvorne kuće od opeke iz 1930-ih. Kalupi i obloge dizajnirani su kako bi novoj konstrukciji dali osjećaj starosti i sadržaja. Projekt je rađen u dvije faze, što je omogućilo obitelji da i dalje živi u kući.

ulazak u dom u tradicionalnom stilu

Iznad: Krovni pokrivač je asfaltna šindra Timberline, boja je vremenskog stabla. Lantern s trijema je iz Karolina lampioni. Vrata su kupljena od Ring’s End Lumber u Darienu, CT. Ulazna vrata i rolete obojani su u sjeni tvrtke Fine Paints of Europe. Put je bluestone.

Cigla je prethodno imala krečeni izgled … bila je obojana u bijelo, ali nije sva cigla bila pokrivena. Arhitekti su željeli da se dodatak osjeća povezan s postojećim, a vlasnici nisu htjeli koristiti ciglu na dodatku, pa su odlučili bojati ciglu kako bi odgovarala novoj šindri.

tradicionalni stil-kuća-eksterijer

Izazov koji se predstavio arhitektima bio je zadržati dodatak u mjeri s postojećom bijelo operanom kućom od opeke. Iznad prozora na drugom katu ugrađeni su prozori za stanovanje, zajedno s kupolom i novim prednjim trijemom, dajući izvornom dijelu stana veću vizualnu težinu. Spavaće sobe bile su zataknute ispod strehe s mansardnim prozorima, minimalizirajući visinu novih krila.

obiteljska soba u tradicionalnom stilu

Iznad: Luster u dnevnoj sobi je Zvono od 8 svijeća tvrtke Studio Steel. Obrubljena boja u cijelom domu je jednostavno bijela OC-117 | Benjamin Moore.

obiteljska soba u tradicionalnom stilu

Iznad: U dnevnoj sobi boje su se mješale s bojom Benjamina Moorea. Strop je sličan Horizon OC-53 | Benjamin Moore i zidovi su slični hrastu blijedog OC-20 | Benjamin Moore, samo lakši. Obloga je jednostavno bijela OC-117 | Benjamin Moore. Stolice i trosjed su tvrtke Lee Industries. Kabinet je iz Lilian August. Stolić se ponekad naziva stolom od cigle. Restoration Hardware i Lillian August imaju nešto slično.

obiteljska soba u tradicionalnom stilu

Iznad: Kamin je prirodni granit Connecticut-a. Kamin je izradio izvođač. Dnevna soba je oko 18 ′ x 24 ′. Visina na vrhuncu je oko 18 ′; vrh letvica koje idu po sobi je oko 10 ′. Strop je izrađen od MDF ploča, s prilagođenim glodanim zglobom za otvaranje. Prozori su Marvin Wood, Ultimate Series. Tepih je sisal.

obiteljska soba u tradicionalnom stilu

Iznad: Biljka u kutu sobe je Fiddleleaf. Slika. Na kaminu je zrcalo približno 18 x 24 x i bilo je iz kućne robe.

kuhinja u tradicionalnom stilu

Ormarići su dizajnirani da dodaju estetiku, istovremeno zadovoljavajući praktične potrebe održavanja velike obitelji dobro organiziranom. Obloga i ormarići su obojeni Jednostavno bijelo OC-117 | Benjamin Moore. Podovi su od crvenog hrasta, a završna obrada je polusjajni poliuretan. Strop je 8 ′. Grede su udaljene oko 6 ‘, grede se nalaze u odnosu na određene ormare ili elemente, tako da razmak nije potpuno isti. Grede su široke oko 4-5 (ne uključujući krunu) i duboke oko 6 ″. Površina kuhinje i blagovaonice je približno 15,5 ′ x 28,5 ′.

kuhinja u tradicionalnom stilu

Iznad: Ova kuhinja je otprilike 16 ′ x 20 ′. Otok je širok oko 4 ′, a dugačak 8 ′. Ploča je apsolutni crni granit s prozračnim završnim slojem. Backsplash je ručno izrađena keramička pločica. Ploču za kuhanje potpisuje Wolf. Okov za ormariće nabavljen je iz Restoration Hardware.

blagovaonica u tradicionalnom stilu

Iznad: Boja boje iznad šine stolice prilagođena je mješavini Farrow & Ball boja.

blagovaonica u tradicionalnom stilu

Iznad: U blagovaonici su zidovi i obloge obojeni jednostavnom bijelom OC-117 | Benjamin Moore. Stol je bio starina koju je kupio vlasnik kuće. Strop je 8 ′. Kućišta su 4 ″, a osnovna obloga 7 1/4 ″.

blagovaonica u tradicionalnom stilu

Što volimo: Starija kuća od bijele opeke pretvorena je, uz pomoć dodatka, u prekrasan dom za rastuću obitelj. Arhitekti su izvrsno obavili miješanje starog s novim, gdje drvena šindra lijepo teče s ciglom na vanjskoj fasadi. Interijer je jednako impresivan, također miješajući staro i novo od namještaja i dodataka do palete materijala.

Reci nam: Koje elemente dizajna smatrate najinspirativnijima u ovom projektu preuređenja i dodavanja? Molimo podijelite svoje misli u komentarima!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih domaćih tura koje smo ovdje prikazali na programu One Kindesign u državi Connecticut: Prekrasna francuska provincijska kuća smještena u luci Long Island Sound i apsolutno prekrasna belgijska seoska kuća na Novom Kananu.

praonica rublja u tradicionalnom stilu

Iznad: U praonici rublja nalazi se šamotni sudoper Rohl Shaw od 24 ″. Slavina je zidna slavina Rohl Country Kitchen. Pult i backsplash su brušeni kararski mramor. Ormarići su prekriveni ormarići s udubljenim ravnim pločama. Izrađivali su ih po narudžbi kabineti kraljice Ane u Connecticutu. Soba je široka oko 9 ′, a duga 10 ′. Perilica i sušilica rublja skrivene su u ormaru dubokom 3 metra s desne strane. Obloga je pero i žlijeb, daska v-žlijeb. Boja je bila Farrow i Ball, prilagođena miješanju u svijetloplavoj i bijeloj boji.

dječja spavaća soba u tradicionalnom stilu

Iznad: U kćerkinoj spavaćoj sobi krevet je bio starina koja je dorađena i presvučena. Vrata ormara izradio je po mjeri izvođač radova koristeći drvena vrata od pune jezgre s primijenjenim lajsnama i zrcalima.

spavaća soba u tradicionalnom stilu

kupaonica u tradicionalnom stilu

Iznad: Ploča za kupaonicu izrađena je od zlatnog mramora u Kalkuti. Sve ormare izradio je Crown Point Cabinetry u New Hampshireu. Pod je brušen vapnenac od jeruzalemskog zlata. Dimenzije ove kupaonice su otprilike 8 ′ x 13 ′.

spavaća soba u tradicionalnom stilu

Iznad: Dnevni krevet ispod prozora standardni je dvostruki madrac.

kupaonica u tradicionalnom stilu

Iznad: Zidne pločice su bijele keramike, pločice u podzemnoj željeznici dimenzija 4 x 8 cm. Na podu su brusne pločice dimenzija 12 x 12 x Carrara, brušene.

tradicionalni stil-kuća-eksterijer

Iznad: Kameni zid koji definira popločano mjesto izvorni je poljski kamen u Connecticutu. Pod terase je plavi kamen. Svu vanjsku rasvjetu izvodi Carolina Lanterns.

tradicionalni stil-kuća-eksterijer

Iznad: Na krovu trijema stoji bakarni šav. Vrata i prozori su od Marvina. Materijal koji pokriva erker predstavlja kombinaciju MDO ploča, vanjskih vlakana i cedrovih ploča.

tradicionalni stil-kuća-eksterijer

Iznad: Ovdje možete vidjeti cijelu kuću, s prijelazom izvorne kuće od bijele opeke spojene s novim dodacima od šindre. Obitelj je ljubitelj hokeja, pa je garaža dizajnirana s strukturnom pločom koja se proteže iznad zatvorenog sintetičkog klizališta za svakodnevne vježbe.

FOTOGRAF Nancy Elizabeth Hill

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *