Home / kućni dekor / Kuća Midcentury u Seattlu dobiva nevjerojatno inspirativnu preobrazbu

Kuća Midcentury u Seattlu dobiva nevjerojatno inspirativnu preobrazbu

Ovaj dom srednjeg vijeka preuredio je Arhitekti i dizajneri interijera tvrtke Garret Cord Werner nalazi se u Clyde Hillu, predgrađu Seattla u državi Washington. Ovaj projekt obuhvaća nostalgičnu arhitekturu iz 50-ih i ugrađivanje elegantnih interijera. Dodajući dašak francuske inspiracije za Art Deco, rezultat je eklektična berba mješavina koja pruža povišen, ali lagan dojam.

Ukupni vanjski otisak zadržan je, dok je unutarnji tlocrt u potpunosti rekonfiguriran. U unutrašnjosti su dodane dodatne spavaće sobe, dok je vanjska nadograđena novim prozorima i otvorima, zajedno s metalnim krovom. Redizajn ulaza koristi povučenu os unutar zgrade kako bi se stvorila prisilna perspektiva.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Garret Cord Werner DIZAJN INTERIJERA Garret Cord Werner DIZAJN KRAJOLIKA Garret Cord Werner GRADITELJ Mercer graditelji

sredina vijeka-krajolik

Kao dio nadahnjujuće transformacije krajolika, stvoren je Zen vrt pretvaranjem vanjskog skladišnog prostora u pametnu žarišnu točku blizu ulaza. Cedrov sporedni kolosijek također se pojavljuje u kući.

ulazak u sredinu stoljeća

Osvjetljavajući ulaz na stubište je luster Arteriors Diallo 30 ″, koji izgleda poput komada koralja.

dnevna soba sredinom stoljeća

Što volimo: Ova upečatljiva obnova sredinom stoljeća sadrži dnevne prostore ispunjene svjetlošću ukrašene stilskim namještajem i priborom. Uspostavljena je fantastična unutarnja i vanjska veza s velikim prozorima s kojih se pruža pogled na novo transformirano dvorište i dalje na jezero Washington. Sve u svemu, ovaj dom nudi moderno ažuriranje 21. stoljeća s osjećajem zena zahvaljujući prekrasnom novom krajoliku.

Reci nam: Što mislite o ukupnoj estetici ove preobrazbe kuće srednjeg stoljeća? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte još jednu nevjerojatnu kućnu turneju sredinom stoljeća u Seattlu koju smo ovdje predstavili na portalu One Kindesign: Chic moderna obnova sredinom stoljeća okružena šumom u Seattlu.

blagovaonica sredinom stoljeća

Čelične grede odaju nagovještaj industrijskog osjećaja i stvaraju skladnu kombinaciju s vintage stolom i stolicama za jelo tvrtke Robsjohn-Gibbings Furniture. Moderni luster s globusom je Lindsey Adelman. Na podovima tvrdo drvo od četkanog hrasta, izrađeno od Kentwood Flooring.

sredina stoljeća-kuhinja

Kuhinja je dobila spremište dodavanjem plutajućih ormarića koji omogućavaju protok svjetlosti kroz glavninu doma, a da pritom zadrže podjelu ugodnih prostora. Ploče su Caeserstone, dok je backsplash pločica od porculanskog kamena tvrtke Pental Surfaces. Sudoper je Blanco, a pećnice Miele.

blagovaonica sredinom stoljeća

Ovaj ugodni kutak za doručak sadrži prilagođenu ugrađenu banketu sa stolom Knoll i stolicama Herman Miller.

sredina stoljeća-dom-ured

Odmah pored kuhinje, radne sobe za djecu para. Svjetlost preplavljuje ovaj prostor zahvaljujući Andersenovim prozorima E-serije.

sredina stoljeća-kupaonica

spavaća soba srednjeg vijeka

Ovoj novokonfiguriranoj glavnoj spavaćoj sobi dodan je kamin s venecijanskom obradom žbuke u okruženju. Ovaj je prostor bio smješten tako da hvata više svjetlosti i uživa u pogledu na lijepo transformirano dvorište.

sredina stoljeća-kupaonica

U glavnoj kupaonici, veliki prozor pored kade rastvara granice kuće, unosi vanjski dio i omogućuje pogled u vrt. Kada za natapanje Wet Style nadopunjena je Kohlerovom slavinom. Zidovi i podovi su od porculanskog kamena, pločica Stone Project tvrtke Pental Surfaces.

srednjovjekovlje-kućno kazalište

bazen srednjeg vijeka

Vlasnik kuće strastveni je plivač i želio je bazen za krugove pune dužine zamijeniti onaj koji je bio u kvaru. Dodatak vodopada koji je strateški postavljen na krajnjem kraju bazena pruža žarišnu točku u kojoj se uživa iz više unutarnjih položaja. Zabavna paluba dovršava ovo spektakularno dvorište.

bazen srednjeg vijeka

bazen srednjeg vijeka

ulazak u sredinu stoljeća

sredina vijeka-dom-vanjština

Krajolik je potpuno preuređen, uključujući novi prilaz i zasade. Na ulazu je ugrađen privatni japanski vrt.

sredina vijeka-dom-vanjština

FOTOGRAF Andrew Giammarco Fotografija

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Posljednji dio naše slagalice

Prije točno godinu dana podijelila sam našu transformaciju vintage seta za blagovaonicu, što je bio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *