Home / kućni dekor / Kuća iz snova nadahnuta prirodom dizajnirana za prazne gnijezde u Teksasu

Kuća iz snova nadahnuta prirodom dizajnirana za prazne gnijezde u Teksasu

Tvrtka Clinton + odgovoran je za dizajn ove emisije koja zaustavlja dom, a sadrži graciozan spoj suvremenih linija i topli dekor nadahnut prirodom, smješten u Princetonu u Teksasu. Vlasnici su par praznih gnijezda koji žele svoj dom smanjiti na nešto modernije i bez održavanja.

Par voli zabavu i izvrsne prostore na otvorenom. Dizajner interijera Jean Liu koristio ovo kao početnu točku za odabir uzoraka i shema boja. Rezultat je shema dizajna koja podsjeća na vanjski, rustikalni, ali sofisticirani stil. Topli, organski materijali korišteni su za omekšavanje moderne arhitekture ovog doma.

TIM PROJEKTA: ARHITEKT Tvrtka Clinton + GRADITELJ Kaputi Domovi DIZAJN INTERIJERA Jean Liu Dizajn PEJZAŽ Archiverde

suvremeni-dom-eksterijer

Što volimo: Ovaj impresivni dom sadrži prekrasan spoj rustikalnih modernih elemenata nadahnutih prirodom. Projektni tim obavio je nevjerojatan posao miješajući stare i nove dijelove kako bi predstavio vlasnikovu voljenu kolekciju namještaja i umjetnina iz njihovog starog doma. Postoji savršena kombinacija prostranih zabavnih prostora i životnih prostora na otvorenom kako bi proslavili ljubav vlasnika i prirode i ugošćavanja obitelji i prijatelja.

Reci nam: Koji su vas detalji dizajna u ovom domu najviše nadahnuli i zašto u komentarima u nastavku volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte još jednu fantastičnu domaću turneju koju smo prikazali ovdje na programu One Kindesign u državi Texas: Zapanjujući rustikalni moderni dom smješten na prekrasnom jezeru Austin u Teksasu.

suvremena-dnevna soba

suvremeni-stubište

suvremeni-stubište

suvremena-dnevna soba

Iznad: U dnevnoj sobi ovog doma nadahnutog prirodom, koktel stol nabavio je Arteriors, dok je pomoćne stolove John Dickinson. Podna svjetiljka je tvrtke Visual Comfort. Stropna svjetiljka je iz tvrtke Lawson-Fenning. Uzemljujući ovaj prostor teksturnom toplinom, prilagođenim tepihom tvrtke Blackstone Carpets.

suvremena-dnevna soba

suvremena blagovaonica

Iznad: Stolovi za bankete su Mark Jupiter. Vrh je oksidirani orah. Iznad blagovaonskih stolova, privjesnice imaju Roman i Williams Guild. Vinski stupac od 24 inča je tvrtka Thermador.

suvremena-kuhinja

Iznad: U kuhinji je namještaj izrađen u sivoj boji Morris Room Sherwin-Williams. Umjesto da ima formalniju blagovaonicu, dizajner stvara ležerniji raspored sjedenja. Ugrađena banketica uz kuhinjski otok ima dva stola koja se mogu rekonfigurirati ovisno o tome koliko gostiju par ugošćuje. Uređaji: Vuk. Napa: Gaggenau.

suvremena-kuhinja

Iznad: U kuhinji se nalaze dva skrivena ormara u kojima se skrivaju ostava i impresivna kolekcija posuđa.

suvremena-kuhinja

suvremeni-ulazak

Iznad: Blataonica se gleda kroz kuhinjsku ostavu. Šareno umjetničko djelo nadopunjeno jednostavnim bijelim okvirima napisala je Julie Kahn Valentine. Prekrasna klupa je Blu Dota, prekrivena tkaninom Harlequin.

suvremena soba za prah

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

Iznad: Skrivena ugrađena traka oslikana je u Farrow & Ball’s Monkey Puzzle, pružajući razigrani pop boje u ovoj otvorenoj i prozračnoj obiteljskoj sobi. Iznad ugrađene kredencije, umjetničko djelo je Stephanie Burk, Horseshoe Trail Studio.

suvremeni-dom-bar

suvremeni-dom-bar

suvremeni-dom-bar

suvremena soba za prah

Iznad: Zidni zidni zid Calico pruža jedinstveni dodir ovoj moćnoj kupaonici. Zrcalo je iz Restoration Hardware, dok je umivaonik uz Native Trails. Hood Sconce s elegantnom armaturom od bijelog hrasta pričvršćenom na savijenu nijansu mat bijelog polietilena, Brendan Ravenhill.

suvremena-spavaća soba

Iznad: U glavnoj spavaćoj sobi Samsungov The Frame TV izgleda poput umjetničkog djela iznad kamina. Ugodnu stolicu uguranu u kut potpisuje Kelly Wearstler za EJ Victor. Stol je visok stolić HRYB | FAINA | Dizajn Yakusha. Podna svjetiljka je tvrtke Visual Comfort.

suvremena-spavaća soba

suvremena-kupaonica

suvremeni-home-ured

Iznad: U kućnom uredu zidovi su obojani u toplu prljavo bijelu nijansu, Farrow & Ball’s Slipper Satin. Stolac za zadatke je Dematteo.

suvremena-spavaća soba

Iznad: U spavaćoj sobi za goste, vlasnik kuće odabrao je odabire koji su odražavali njezin eklektični stil. Stolna lampa je Wayfaira s prilagođenim hladom. Posteljina je Annie Selke, koju su pohvalili jastuci Clay McLaurin.

suvremeni-dom-krajolik

Iznad: Terase i terase smještene oko ove kompaktne građevine pružaju prekrasnu vezu s prirodom. Uspostavljena je unutarnja-vanjska veza s kliznim staklenim vratima. Stolice je izradio Woodard, dok je središnji stol tvrtke Restoration Hardware. Pomoćni stolovi su Serena & Lily.

suvremeni-dom-vrt

Iznad: Kombinacija značajke kamina i vode dodaje zen-sličan element ovom prekrasnom vanjskom zabavnom prostoru.

suvremeni-dom-eksterijer

FOTOGRAF Stephen Karlisch

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Luksuzna kuća u stilu seoske kuće u Oregonu može se pohvaliti prekrasnim detaljima

Ovu luksuznu seosku kuću dizajnirao je Wendy O’Brien Uređenje i uređenje interijera, smješten na imanju …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *