Home / kućni dekor / Kuća iz 1930-ih postaje od pusta do briljantna

Kuća iz 1930-ih postaje od pusta do briljantna

JWT suradnici odgovoran je za preuređenje stila bungalova iz 1930-ih u Westwoodu, kvartu u okrugu Los Angeles u Kaliforniji. Započeli su ovaj projekt preseljenjem kuhinje u bivšu blagovaonicu, a zatim su izvršili nekoliko malih prilagodbi tlocrta, transformirajući protok kuće. Konačni rezultat je otvoren i prozračan izgled sa stilskim detaljima. Nastavite dolje da biste vidjeli obilazak …

Iznad: Renovirani detalji na vanjskoj strani kuće uključuju preseljena ulazna vrata i prozor u majstorskom stilu te novo osvjetljenje.

kalifornija-bungalov-stil-dnevna soba-kamin

Iznad: Prilagođeni mlinski radovi i rasvjeta pretvorili su nekadašnje predsoblje ovog doma u novo obiteljsko središte.

dnevna soba u kalifornijskom bungalovu

Iznad: Stolice kremaste boje su od Jonathana Adlera. Rasvjetna tijela su iz HD Buttercupa iz Los Angelesa. Zidnu jedinicu dizajnirao je arhitekt, a izradio Wood Design and Art iz sjevernog Hollywooda.

kuhinja u stilu kalifornije-bungalova

Iznad: Pogled na novu kuhinju iz blagovaonice. Otok ima stolice s ljuljačkom po mjeri po mjeri.

obrtnik-kuhinja

Iznad: Kuhinja sadrži prilagođene ormariće s okvirom za lice i šljunak 4030 | Ploče Caesarstone. Francuske dvostruke pećnice od American Range. Hladnjak je Kuhinja 42 42. Rasvjetna tijela nad otokom dolaze iz Pomlađivanja. Ova soba je 16′-0 ″ sa 13′-6 ″.

obrtnik-kuhinja

Što volimo: Ova kuća u stilu kalifornijskog bungalova ima prekrasno ažuriranje unutarnjih životnih prostora. Rekonfiguriranje izgleda ovog stana pomoglo je stvoriti bolji protok i zadovoljiti životne potrebe vlasnika kuće. Očuvani detalji zajedno s moderniziranim nadogradnjama vlasnicima su pružili privlačan i udoban novi dom u kojem će se zasigurno uživati ​​godinama koje dolaze.

Reci nam: Što mislite o ukupnim detaljima ovog projekta obnove? Javite nam svoje misli u komentarima, volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih spektakularnih kućnih tura u bungalovima koje smo ovdje predstavili na portalu One Kindesign: Rustikalno-moderan bungalov dobiva povišeni šarm u Mill Valleyu i Ultimate bungalovu u zatvorenom / otvorenom koji žive u Južnoj Karolini.

obrtnik-kuhinja

Iznad: Otok je obnovljeno drvo s brojačem Caesarstone. Izvorni drveni podovi su brušeni, zatim zalijepljeni kvadratima i naneseni sloj bijele boje – “Right White” iz Restoration Hardware. Zatim je boja polirana da bi postigla ostarjeli izgled, a zatim zapečaćena.

obrtnik-kuhinja

Iznad: Izrađene su prilagođene stolice s ljuljačkim rukama za obnovljeni šumski otok. Lokalni metalac izradio je oružje. Slična sjedala koja se mogu izokrenuti mogu se naći na Povratak Inc.

obrtnik-kuhinja

Iznad: U kuhinji se nalazi i novi ormar za ostavu po mjeri. Svaka strana smočnice ima 3 podesive police s ladicom na izvlačenje na dnu. Svi ormarići obojeni su u „Right White“ od Hardvera za restauraciju.

obrtnik-blagovaonica

Iznad: Nekadašnja kuhinja ovog obrtničkog bungalova preuređena je u svijetlu i udobnu blagovaonicu, dovoljno prostranu da primi do dvanaest gostiju. Umjetničko djelo je iz Big Daddy-a u Los Angelesu. Privjesci su od Pomlađivanja.

obrtnik-ulazak

obrtnik-spavaća soba

Iznad: U spavaćoj sobi pozadina izjave je Midnight Birds – Galbraith & Paul.

obrtnik-dnevna soba-kamin

Iznad: Novi kamin od obojenog drveta i pločica za umjetnost i obrt dodani su postojećem kaminu pred fab.

obrtnik-dom-eksterijer-ulaz

Iznad: Izvorni prilaz sada je privatno dvorište, tik do blagovaonice, s novim stubama od kamena.

FOTOGRAF Lee Manning Fotografija

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Ovu je svijetlu obiteljsku kuću dizajnirao Emily Summers Design Associates, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *