Home / spavaća soba dekor / Kristali za Ovna: 3 kristala koja svaki Ovan treba napredovati

Kristali za Ovna: 3 kristala koja svaki Ovan treba napredovati

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Nikad nisam bio jedan od kristala, ali nakon što mi je prijatelj poklonio nekoliko s mojim osobnim potrebama, shvatio sam koliko oni zaista mogu biti moćni. Bez obzira vjerujete li istinski u moći koje pružaju ili ih samo gledanje služi kao podsjetnik, pravi kristali mogu vam promijeniti igru ​​kada radite na ispunjenijem i radosnijem životu. I ne mogu dovoljno naglasiti da oni trebaju biti oni pravo kristali – bilo koji stari kamen neće vam promijeniti život. Moraju se uskladiti s onim što želite postići, zbog čega bi svi koji su rođeni između 21. ožujka i 19. travnja trebali u osnovi pamtiti najbolje kristale za Ovna.

Ovan je jedan od najsigurnijih, najmotiviranijih znakova u cijelom zodijaku, a njihova je odlučnost drugima posve inspirativna; međutim, to ne znači da nisu bez vlastitih borbi. Ovnovi mogu biti impulzivni i nestrpljivi, a da ne spominjemo činjenicu da su poznati po tome što imaju prilično ćud. Kad imate tako vatreni pogon, osjećaj ograničenosti zaista vas može opteretiti – zbog toga donji kristali mogu biti takvi spasioci života koji vam mogu biti pri ruci.

Postoje kristali koji će vam razbistriti misli, odbiti stres i pomoći vam da pozdravite ljubav, ali tri kristala u nastavku su najbolja za sve i sve Ovnove. Kupite kamen od palme, nešto veće i ukrasnije ili čak slatki komad nakita i držite ove kristale pored sebe i na umu dok se krećete kroz sezonu Ovna i dalje.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Osobito razdražljivo? Skloni promjenama raspoloženja? Ovan, dušo, trebaš malo ametista u svom životu. Ovaj je kamen namijenjen rastjerivanju bijesa i stresa i pomaganju u pronalaženju ravnoteže, tako da možete nastaviti vrijedno raditi i bezbrižno postići sve svoje ciljeve.

STILEKSTAR |  Kristali za Ovna

Ljubaznošću GAFTreasures / Etsy.

Klaster ametista

Mnogi ljubitelji ametista preferiraju kristal u svom skupljenom stanju, i to jedinstveni nakupine napravite savršeni komad kućnog dekora koji će vas podsjetiti na opuštanje.

STILEKSTAR |  Kristali za Ovna

Ljubaznošću NewMoonBeginnings / Etsy.

Kamen ametist

Ako biste više voljeli nešto manje, ovo kamenje ametista jednako su prekrasne, ali i puno prijenosnije, pa ih možete držati u džepu ili torbici.

STILEKSTAR |  Kristali za Ovna

Ljubaznošću JQvancouver / Etsy.

Ogrlica od ametista

Veliki sam ljubitelj nošenja svojih omiljenih kristala kao nakita i ovog zadivljujućeg privjesak od ametista na vrhu moje liste za kupnju svih Ovna u mom životu.

Akvamarin je prekrasan kamen, ali posebno za Ovna. Ovaj nježni kamen pomaže razbistriti um, ublažiti stres i potaknuti mir – idealan za vraćanje vatrenog Ovna na zemlju kad izgubi živce. Ovnovi se ne snalaze dobro, ali s malo akvamarina u stanju pripravnosti mogu naučiti biti fleksibilni u svojim naporima.

STILEKSTAR |  Kristali za Ovna

Ljubaznošću MoonCoGemSupplies / Etsy.

Dvostruko završeni akvamarin

Kamenje s dvostrukim završetkom (nazvano šiljastim na oba kraja) izvrsno je za ravnotežu, jer na jednom kraju uzimaju energiju, a na drugom daju energiju. Neka ovaj upiti stres i osloboditi mir.

STILEKSTAR |  Kristali za Ovna

Ljubaznošću LizBethJewelryCo / Etsy.

Ogrlica od akvamarina

Ovan ili ne, teško ćete odoljeti ovom zapanjujućem sirovom obliku ogrlica od akvamarina. To je savršena veličina za presvlačenje svim onim krupnim zlatnim lancima koje ste kupili.

STILEKSTAR |  Kristali za Ovna

Ljubaznošću AmericanJewels2016 / Etsy.

Srce akvamarina

Osobno volim klasični kamen od palme, ali ovaj akvamarin kamen u obliku srca je jedan korak slađi Ako ga želite pretvoriti u nakit, također možete zatražiti od vlasnika trgovine da izbuši rupu prije narudžbe.

Citrin je odličan kristal za Ovna jer je sve u iscjeljivanju i pozitivnoj energiji. Ovnovi su vođeni i žele uspjeti, pa im malo pri ruci citrina može pomoći da privuku uspjeh i bogatstvo u svoj život. Citrin pomaže ojačati nečiji intelekt i Ovanima daje kreativnu energiju potrebnu za napredak.

STILEKSTAR |  Kristali za Ovna

Ljubaznošću CharleyTaylorArt / Etsy.

Citrin kristal

Ova prekrasna sirovi citrin savršeno je baciti u torbu ili džep kaputa, tako da je uvijek u blizini. Širok je samo dva centimetra, pa vas neće odvagati.

STILEKSTAR |  Kristali za Ovna

Ljubaznošću AdamRabbit / Etsy.

Citrinska ogrlica

Ako svoje kristale volite nositi kao nakit, bit ćete sjajni za ovo prekrasno zlato i citrin privjesak ogrlica. Razgovarajte o savršenom rođendanskom poklonu za svakog Ovna u vašem životu!

STILEKSTAR |  Kristali za Ovna

Ljubaznošću UniquelanJewelry / Etsy.

Naušnice od citrina

Posljednje, ali ne najmanje važno, ove zapanjujuće naušnice od sirovog citrina dajte bilo kojem pogledu više boho osjećaja, a stavljanje svakog jutra može postati pomalo praksa pažljivosti.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *