Home / spavaća soba dekor / Kosa Marthe Stewart u punim je valovima na plaži i opsjednuta sam

Kosa Marthe Stewart u punim je valovima na plaži i opsjednuta sam

Doista je vruće ljeto za djevojke. Samo pogledajte kosu Marthe Stewart na novim fotografijama koje je objavila na Instagramu. Doista jesmo nikada vidio je ovaj glam. 79-godišnjakinja se nabrala ispred barskih kolica, ali jasno je dala do znanja da je to samo ogledalo kojim se divi svom pogledu – a ne cuga. “Ne, ne pijem sve na šanku”, napisao je Stewart na Instagramu.

Zapravo je sva spremna za Festival hrane i kuhanja Channel South Beach Wine & Food Festival u Miamiju, gdje lansira svoju liniju kanabisa s jestivim pićima i CBD-u. Šminku joj je radila Nicole Daisy Toye, koja je poduzetniku podarila tamne oči i sjajne ružičaste usne. I njezina koža sjaji, vjerojatno zahvaljujući malo rumenila i bronzera.

Stewart nije zaslužio tko joj je dao one zapanjujuće plave valove na plaži, ali možda ih je sama učinila? To je savršen izgled za izlazak u Miami. A onu brončanu haljinu koju naziva “kostrijet?” Napisao Brunello Cucinelli.

Nismo jedini koji se nadamo Stewartovom novom izgledu. Mislim, ti znati zna da izgleda dobro. Ali to čine i njezini prijatelji i obožavatelji. “Mi volimo glam Martha !!!” napisala je vizažistica Priscilla Ono. “Previše ste nam postavili ljestvicu !!!!” napisala je Ellen Pompeo.

S porastom stope cijepljenja, uklanjanjem maski i mnogim od nas koji se spremaju za sigurno putovanje, Internet je prilično opsjednut idejom Hot Girl Summer. Naravno, ovo je za žene i muškarce i ljude svi spolova (i dobi!) kako bi stali na neki ruž, prvi put zauvijek vidjeli prijatelje i obitelj i pustili kosu. Uzmite malo inspoa iz Stewartovog glama i odvojite malo vremena da biste se ljetos osjećali samopouzdano i seksi.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *