Home / kućni dekor / Konzolne staklene i drvene kabine kraj mirne obale Britanske Kolumbije

Konzolne staklene i drvene kabine kraj mirne obale Britanske Kolumbije

McFarlane Biggar Arhitekti + Dizajneri su dizajnirali ovu drvenu kabinu za obitelj koja traži utočište od svog užurbanog gradskog života, smještena uz dramatičnu sjevernu obalu otoka Bowen, Britanska Kolumbija, Kanada. Otok Bowen idilično je odredište usred Howe Sounda, samo 20 minuta vožnje trajektom od zaljeva Horseshoe, zapadni Vancouver.

Obuhvaća 2.930 četvornih metara životnog prostora, ova spokojna kabina u šumi pruža osnovne užitke suvremenog doma u skladu s prirodom i malim utjecajem na okoliš. Smješteno blago između intimne flore i neprekidne prisutnosti oceana, planina i neba, ovo obiteljsko bijeg nudi pozitivnu alternativu trendu velikih domova.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Ured arhitekata McFarlane Biggar + dizajneri GRAĐEVINAR / OPĆI IZVOĐAČ Zapadna obala ključ u ruke INŽENJER KONSTRUKCIJE KSM Associates Ltd. DIZAJN KRAJOLIKA Smatra se dizajnom DIZAJN RASVJETE Fowlstone Electric DIZAJN INTERIJERA Ured arhitekata McFarlane Biggar + dizajneri DIZAJN ORMARA Markovi ormarići GEOTEHNIČKO SAVJETOVANJE Phillips Engineering Ltd.

Kabina od stakla i cedra gleda na jedan od najboljih pogleda Britanske Kolumbije

Kabina od stakla i drva u konzolima Britanske Kolumbije prema oceanu

suvremena-kabina-eksterijer

Prostrani zidovi ostakljenja s minimalnim okvirima pomažu u hvatanju pogleda na more dok stvaraju besprijekornu unutarnju / vanjsku vezu.

suvremena-kabina-eksterijer

Pogled i prirodno svjetlo bili su glavna razmatranja kada je trebalo postaviti ovaj stan na mjestu. Arhitekti su smjestili kabinu na sjeverni rub posjeda, maksimalizirajući ograničeno južno svjetlo koje se probija kroz šumoviti blef iza strukture. Vlasnicima je bilo primjereno da njihov dom sjedi u skladu s prirodom.

suvremena-kabina-eksterijer

I okolno okruženje i povijest regije informirali su o paleti materijala kuće, koja uključuje betonske temelje, obojene cedrove obloge i bazalt iz lokalnih izvora. Noću osvijetljeni krovni lampioni djeluju kao svjetionik, vodeći posjetitelje šumovitim kolnikom do kabine.

suvremena-kuhinja

Krovni lampioni kupaju kuhinju i blagovaonicu prirodnim svjetlom. Oni su idilična alternativa svjetlarniku na šumovitom mjestu. Oni strše iznad krova u obliku piramide ili grebenaste izdužene piramide kako bi donijeli svjetlost sa svih strana. To će pomoći spriječiti nakupljanje šumskih ostataka i možda blokirati svjetlost koja zrači iznad glave.

suvremeni-dnevni boravak-sumrak

Što volimo: Ova drvena kabina rastućoj obitelji nudi priliku za miran bijeg i uživanje u prirodnom okruženju. Posebno se divimo kako unutarnja / vanjska veza u glavnom dnevnom boravku omogućuje vlasnicima da se osjećaju isključenima iz kaotičnog gradskog života i stvarno se ukalupljuju u ovu tihu samoću.

Reci nam: Što mislite o ukupnim detaljima ovog povlačenja u kabini? Bi li ovo bila vaša ideja o konačnom bijegu od svakodnevne žurbe? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih domaćih tura koje smo ovdje predstavili na programu One Kindesign iz provincije Britanska Kolumbija: Rezidencija izvan mreže dizajnirana za ljubitelje knjiga na Zaljevskim otocima i Moderni dom u zapadnom Vancouveru nudi prekrasan način života u zatvorenom i na otvorenom .

suvremena-dnevna soba

Domaća hemlock prekriva podove i stropove, unoseći toplinu u interijere. Svježi bijeli zidovi služe kao pozadina umjetničkoj zbirci vlasnika.

suvremena-dnevna-soba-s-pogledom

suvremena-paluba-sa-staklom-zaštitna ograda-s pogledom na howe-zvuk

suvremena-dnevna soba

suvremeni-stubište

Glavna razina obuhvaća kuhinju i dnevni boravak, zajedno s dvije spavaće sobe, kupaonicom, praškom i praonicom rublja. Dramatično stubište tik uz kuhinju vodi dolje na nižu razinu gdje ćete pronaći spremište i mehaničke prostorije, zajedno s privatnom spavaćom sobom i popločanim dijelom prema sjeveru.

suvremeni-stubište

Stubište uokviruje dramatične poglede na planine, vodu i prvi plan stjenovite obale.

suvremena-spavaća soba

Dvije natkrivene arije smještene izvan dnevne sobe i glavni apartman pruža stanovnicima ovog doma prostran vanjski životni prostor, bez obzira na vremenske uvjete.

suvremena-kabina-eksterijer

suvremena-kabina-eksterijer

Funkcija kabine izvan mreže uključuje generator, pristup vodi iz bunara i neovisni septički sustav, koji osigurava udobnost i sigurnost vlasnika tijekom loših vremenskih prilika.

suvremena-kabina-eksterijer

FOTOGRAF Ema Peter

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *