Home / kućni dekor / Kolonijalni dom iz 1940-ih dobiva lijepo nadahnjujuće preuređenje u Los Angelesu

Kolonijalni dom iz 1940-ih dobiva lijepo nadahnjujuće preuređenje u Los Angelesu

JWT suradnici odgovoran je za zadivljujuće preuređenje / dogradnju kolonijalne kuće iz 1940-ih koja se nalazi u Los Angelesu, Južna Kalifornija. Postojeći dom imao je prekrasnu prednju uzvisinu, ali unutrašnjost je bila niz mračnih, uzburkanih prostora s malim prozorima. Vlasnici su kupili ovaj stan za veliko privatno dvorište i bazen te su željeli jednostavan pristup vanjskom dijelu iz bilo koje sobe.

U svaki veći prostor dodana su teleskopska francuska vrata, kao i nova vanjska pergola za hlad. novi dodatak sadrži blagovaonicu, kuhinju, spavaću sobu, kupaonicu uz bazen i novi drugoetažni studio. Pročelje ovog stana oživljeno je kolonijalnim šarmom zahvaljujući novim ulaznim vratima i crnim kapcima.

tradicionalni-dom-eksterijer

Što volimo: Ovaj kolonijalni dom nudi osvježavajuće novo ažuriranje, od vanjske fasade do dvorišta i unutarnjih životnih prostora. Nova teleskopska vrata pomažu u pružanju nevjerojatne unutarnje-vanjske veze, dok stanovnicima ovog doma pružaju zadivljujući pogled na dvorište i bazen. Dnevni prostori imaju nove drvene podove za toplinu, dok pročišćeni detalji u cijelom pomažu stvoriti privlačnu atmosferu.

Reci nam: Koja su vaša razmišljanja o ukupnim rezultatima ovog projekta obnove? Postoje li detalji koje biste voljeli da se drugačije rade? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte još jednu nevjerojatnu kućnu turneju koju smo ovdje predstavili na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog projekta, JWT Associates: Obnovljena seoska kuća u Los Angelesu s prekrasnom privlačnošću.

tradicionalna-dnevna soba

tradicionalno-kuhinja

Iznad: Ova novo preuređena kuhinja odlikuje se visokim stropovima od 12′-0 ″ s obojenim daskama. Izvrsna backsplash pločica je glazirana opeka. Na otoku je mesarski blok otkriven u antikvarnici u Michiganu. Na podovima prekrasan ručno strugani hikor.

tradicionalno-kuhinja

tradicionalno-kuhinja

Iznad: Nova teleskopska francuska vrata pružaju kuhinji unutarnju i vanjsku vezu, a pružaju spokojan pogled na dvorište.

tradicionalna-kuhinja-dom-bar

Iznad: U kuhinju je dodan novi bar. Vrata vode do spavaće sobe i kupaonice.

tradicionalna blagovaonica

Iznad: Ova nova blagovaonica ima zasvođene stropove s obojenim drvenim pločama i drvenim letvicama. Na podu je prekrasan ručno strugani hikor.

tradicionalni-home-ured

Iznad: Francuskim vratima s teleskopom dodata su zapanjujuća kućna ureda za lak pristup unutarnjem i vanjskom prostoru.

tradicionalna-terasa

Francuska džepna vrata otvaraju ovu novu natkrivenu terasu u kupaonici bazena za jednostavno naprijed-natrag. Šareno stubište vodi do novog poslovnog prostora u potkrovlju.

tradicionalni-dom-bazen

tradicionalni-dom-bazen

Potpuno novo produženje na dva kata dodano je ovom kolonijalnom domu. U prizemlju su nova blagovaonica, kuhinja, kupaonica i spavaća soba. Na drugom katu nalazi se svijetli potkrovni prostor koji se koristi kao ured. Pergola od obojenog drveta također je potpuno nova.

tradicionalno-spavaća soba

Iznad: U glavnu spavaću sobu dodan je strop pladnja s oslikanim drvenim letvicama. Nova teleskopska vrata omogućuju jednostavan pristup dvorištu bazena.

tradicionalna-kupaonica

Iznad: Ova novoobnovljena glavna kupaonica ima dvostruku ispraznost s mramornim vrhom i prilagođene svjetleće kutije između ormarića s lijekovima Robern.

tradicionalni-ormar

Iznad: U ormaru glavnog apartmana nalaze se obrađeni drveni mlinovi, dovoljno prostrani da mogu poslužiti kao joga studio.

eklektično-stubište

Iznad: Tapete prilagođene dizajnom na usponima stubišta, vodeći do novog poslovnog prostora u potkrovlju.

tradicionalno-obiteljska soba

Iznad: Dodatak druge razine sadrži prostor za kućni ured / potkrovlje. Strukturne stropne grede su izložene i obojane. Soba je obložena policama za knjige dizajniranim po mjeri koje imaju osvjetljenje skriveno iza krune.

tradicionalno-obiteljska soba

Iznad: U potkrovlju, lučni prozori pružaju zadivljujući pogled na dvorišni bazen. Dnevna postelja ima donje ladice za odlaganje, kao i opskrbne kanale za AC.

tradicionalna-kupaonica

Iznad: U gostinjskoj kupaonici nova ispraznost ima prilagođene mlinske elemente i umetnute ploče od beadboard ploča. Crijep je mramor.

tradicionalna-kupaonica

Iznad: Kupaonica je redizajnirana tako da uključuje zaseban tuš i kadu. Prozor na otvoru postavljen je pod tušem kako bi dovodio prirodno svjetlo.

tradicionalno-spavaća soba

Iznad: U novoj spavaćoj sobi stvorena je privlačna ugrađena dnevna kreveta koja uokviruje pogled na dvorišni bazen.

tradicionalna-kupaonica

FOTOGRAF Lee Manning Fotografija

tradicionalni-tlocrt-prije-preuređenja

tradicionalni-tlocrt-nakon-preuređenja

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Ovu je svijetlu obiteljsku kuću dizajnirao Emily Summers Design Associates, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *