Home / spavaća soba dekor / Kolekcija tenisica Reebok Club C Cardi B proširuje se odjećom

Kolekcija tenisica Reebok Club C Cardi B proširuje se odjećom

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Ako ste bili ljubitelj Reebok Club C kolekcije Cardi B kad je lansirana još u studenom 2020., pripremite se da dodate nekoliko novih odabira u svoju kolekciju, jer je ovdje već treća kapljica – a ovaj put uvode odjeću, isto! Ja sam veliki ljubitelj Cardijevog stila, i iako ne mogu uklopiti njezin točan dizajnerski izgled, znajući da mogu kupiti neke od Cardi odobrenih komada putem Reeboka, definitivno je sljedeća najbolja stvar.

Cardi surađuje s Reebokom još davne 2018. godine (što se čini kao prije 30 godina, zar ne?) I svaki put kad se udruži s njima, hit je. U intervjuu za Vijesti o obući, Caroline Machen, Reebokova globalna potpredsjednica za marketing, nije mogla dovoljno pohvaliti Cardi: „Ona odiše ovim ideja povjerenja. Ta razina vjere u sebe i ta otvorenost da budete točno ono što jeste i da ne podlegnete nikakvim vanjskim pritiscima ”, rekla je. “Svatko to može gledati i diviti mu se, a onda je linija i komad obuće koji predstavljaju nevjerojatno jak ždrijeb.”

Mogli biste pomisliti da tenisice koje je dizajnirao netko tako drečeće i zabavne poput Cardi ne bi bile nosive, ali to sigurno nije slučaj. U svojoj prvoj kapljici Cardi se zaglavila s crno-crvenom bojom; drugi put nas je pogodila gomilom živih neona. Sad, za ono što ona naziva Summertime Fine Collection, Cardi je uključila svoju crno-crvenu shemu OG, nekoliko neutralnih i zabavnu boju boja zahvaljujući novoj nijansi Crisp Purple.

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Oh, i sada kupci mogu dobiti neke mega-slatke sportske komade koji odgovaraju njihovim odabranim udarcima. “Ova kolekcija svakoj ženi daje proizvod koji im je potreban da se osjećaju seksi i samopouzdano”, rekla je Cardi u priopćenju za javnost. “Hulahopke za hvatanje struka i siluete za zagrljaje čine svako tijelo nevjerojatnim.”

Sve je rekla, ljudi! Uz to, pročitajte kako kupujete naše favorite iz Cardijeve najnovije kolekcije Reebok i provjerite cijeli raspon na stranici Reebok. Toplo predlažem da napravite ~ novčane poteze ~ i postavite svoju narudžbu prije nego što sve budu rasprodane.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Cipele Cardi B Club C u oštroj ljubičastoj boji

Sasvim novo ljubičasta boja jer Cardiin odlazak u Club Cs iskreno je takva vibra. Dodavanje u košaricu odmah!

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Cardi B Bralette u hiper ljubičastoj boji

I naravno, bio bih lud da ne zataknem odgovarajući ‘fit’! Volim ovu bralette, dostupnu u plus veličine i ravne veličine.

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Cipele Cardi B Club C u sahari / Core Black

I ja sam neutralac, pa neću lagati Sahara / Core Black boja to stvarno radi za mene. Itko drugi?

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Izrezani gornji dio dugih rukava Cardi B

Zaista bih volio zaljuljati te udarce nekim širokim teretima i ovim strapantnim novcem obrezani vrh, također dostupan u plus veličine. Govorimo o fleksu!

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Cipele Cardi B Club C u jezgri crne / crvene vektorske boje

Ljubitelji Cardijevog lansiranja OG Reeboka znaju da je Crna / vektorska crvena boja vlada vrhovno. Oni su definitivno podnijeli test vremena!

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Courtsey iz Reeboka.

Cardi B 7/8 Tajice u crnoj boji

Uparite ih s izrezanom kapuljačom i ovima odgovarajuće gamaše, dostupno i u plus veličine, za potpuno ‘uklapanje.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

HipDot Clueless Collab odobren je od Cher Horowitz

Uvijek možemo računati da će nam HipDot donijeti istinski kultnu suradnju. Razmislite samo o kolekcijama …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *