Home / spavaća soba dekor / Kolekcija tenisica Reebok Club C Cardi B proširuje se odjećom

Kolekcija tenisica Reebok Club C Cardi B proširuje se odjećom

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Ako ste bili ljubitelj Reebok Club C kolekcije Cardi B kad je lansirana još u studenom 2020., pripremite se da dodate nekoliko novih odabira u svoju kolekciju, jer je ovdje već treća kapljica – a ovaj put uvode odjeću, isto! Ja sam veliki ljubitelj Cardijevog stila, i iako ne mogu uklopiti njezin točan dizajnerski izgled, znajući da mogu kupiti neke od Cardi odobrenih komada putem Reeboka, definitivno je sljedeća najbolja stvar.

Cardi surađuje s Reebokom još davne 2018. godine (što se čini kao prije 30 godina, zar ne?) I svaki put kad se udruži s njima, hit je. U intervjuu za Vijesti o obući, Caroline Machen, Reebokova globalna potpredsjednica za marketing, nije mogla dovoljno pohvaliti Cardi: „Ona odiše ovim ideja povjerenja. Ta razina vjere u sebe i ta otvorenost da budete točno ono što jeste i da ne podlegnete nikakvim vanjskim pritiscima ”, rekla je. “Svatko to može gledati i diviti mu se, a onda je linija i komad obuće koji predstavljaju nevjerojatno jak ždrijeb.”

Mogli biste pomisliti da tenisice koje je dizajnirao netko tako drečeće i zabavne poput Cardi ne bi bile nosive, ali to sigurno nije slučaj. U svojoj prvoj kapljici Cardi se zaglavila s crno-crvenom bojom; drugi put nas je pogodila gomilom živih neona. Sad, za ono što ona naziva Summertime Fine Collection, Cardi je uključila svoju crno-crvenu shemu OG, nekoliko neutralnih i zabavnu boju boja zahvaljujući novoj nijansi Crisp Purple.

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Oh, i sada kupci mogu dobiti neke mega-slatke sportske komade koji odgovaraju njihovim odabranim udarcima. “Ova kolekcija svakoj ženi daje proizvod koji im je potreban da se osjećaju seksi i samopouzdano”, rekla je Cardi u priopćenju za javnost. “Hulahopke za hvatanje struka i siluete za zagrljaje čine svako tijelo nevjerojatnim.”

Sve je rekla, ljudi! Uz to, pročitajte kako kupujete naše favorite iz Cardijeve najnovije kolekcije Reebok i provjerite cijeli raspon na stranici Reebok. Toplo predlažem da napravite ~ novčane poteze ~ i postavite svoju narudžbu prije nego što sve budu rasprodane.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Cipele Cardi B Club C u oštroj ljubičastoj boji

Sasvim novo ljubičasta boja jer Cardiin odlazak u Club Cs iskreno je takva vibra. Dodavanje u košaricu odmah!

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Cardi B Bralette u hiper ljubičastoj boji

I naravno, bio bih lud da ne zataknem odgovarajući ‘fit’! Volim ovu bralette, dostupnu u plus veličine i ravne veličine.

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Cipele Cardi B Club C u sahari / Core Black

I ja sam neutralac, pa neću lagati Sahara / Core Black boja to stvarno radi za mene. Itko drugi?

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Izrezani gornji dio dugih rukava Cardi B

Zaista bih volio zaljuljati te udarce nekim širokim teretima i ovim strapantnim novcem obrezani vrh, također dostupan u plus veličine. Govorimo o fleksu!

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Ljubaznošću Reebok.

Cipele Cardi B Club C u jezgri crne / crvene vektorske boje

Ljubitelji Cardijevog lansiranja OG Reeboka znaju da je Crna / vektorska crvena boja vlada vrhovno. Oni su definitivno podnijeli test vremena!

STILEKSTAR |  Reebok Cardi B

Courtsey iz Reeboka.

Cardi B 7/8 Tajice u crnoj boji

Uparite ih s izrezanom kapuljačom i ovima odgovarajuće gamaše, dostupno i u plus veličine, za potpuno ‘uklapanje.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *