Home / spavaća soba dekor / Kolekcija Il Makiage x Carli Bybel kozmetički je salon za ljubitelje astrologije

Kolekcija Il Makiage x Carli Bybel kozmetički je salon za ljubitelje astrologije

Već desetljeće Carli Bybel dijeli svoje savjete i trikove za ljepotu sa svojih više od šest milijuna pretplatnika YouTubea. Sada novopečena mama dijeli više od šminke, puštajući u svoj život svojih 4,7 milijuna Instagram sljedbenika. Nedavno je imala neke velike vijesti izvan rođenja sina. Najavila je drugu Kolekcija Makiage x Carli Bybel u zapanjujućem fotografiranju s njezinim trudničkim trbuhom pod zvijezdama. To je kolekcija na kojoj je radila godinu i pol.

U svom YouTube otkriću, Bybel ulazi u galaxy pakiranje i osobna imena koja stoje iza svakog proizvoda. Prvo je vratila favorita obožavatelja Ruž za vage iz prethodne kolekcije, koja je Bybelova savršena kremasta gola nijansa. (Ona je također vaga.) Također je počastila svog pokojnog oca olovkom za usne nazvanom AI.

“Sigurna sam da neki od vas koji me pratite znate da je moj otac preminuo prošlog rujna i to odmah nakon što sam saznala da sam trudna i bilo mi je jako, jako teško vrijeme”, kaže ona. „Moj otac mi je najbolji prijatelj i neko je vrijeme živio sa mnom, a jedna od naših tradicija poput naše noćne tradicije bila je gledanje Drevni vanzemaljci zajedno i ne pitajte zašto, ali on bi uvijek bio takav, Pogledajmo AI iako je Drevni izvanzemaljac AA. Nazvao bi ga AI, pa sam nakon toga morao nazvati ovu olovku za usne. “

Ruž koji ide uz olovku za usne AI nazvan je Taurus, po njezinu ocu i suprugu. “Imena ćete vidjeti u cijeloj kolekciji koja imaju sve veze s našom obitelji”, dodaje ona.

Bez obzira jeste li ljubitelj astrologije i volite li imena i pakiranja ili ste ljubitelj šminke Bybel i Il Makiage, morat ćete pokupiti ovu kolekciju. Kupite ga sada prije nego što zauvijek nestane.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Makiage.

Puna kolekcija

Ako ti treba sve, zgrabite paletu za oblikovanje lica (u svijetloj, srednjoj ili dubokoj), četke za rumenilo i konturu, dvije boje za usne i dvije olovke za usne.

il makiage u paketu OVO JE Zbirka ljepote za ljubitelje astrologije

Makiage.

Južna zvijezda (trio set)

Ovaj prekrasan set donosi vam paletu za oblikovanje lica (u svijetloj, srednjoj ili dubokoj), boju za usne Libra i olovku za usne Luna.

trio set sjeverne zvijezde

Makiage.

Sjevernjača (trio set)

Ili zgrabite ovaj trio kako biste dobili paletu za oblikovanje lica (u svijetloj, srednjoj ili dubokoj), Taurus boju za usne i AI olovku za usne.

moonstruck paleta

Makiage.

Moonstruck paleta

Ovaj paleta za oblikovanje lica dolazi u svijetlim, srednjim i dubokim bojama s mat bronzerom, pečenim rumenilom i dva biserna highlightera.

prljavi razgovor vaga

Makiage.

Prljavi razgovor – Vaga za usne

Ova ljubiteljica obožavatelja “Gola” nijansa prilično je matirana lila. Nosite ga s vodonepropusnim Luna olovka za usne.

bik usnica

Makiage.

Prljavi razgovor – Bik ruž

Ako više volite ružičastu nijansu, ova srednje ružičasta nijansa bit će tvoj pekmez. Nosite ga s Olovka za usne AI.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *