Home / spavaća soba dekor / Khloe Kardashian ‘Iscjeljivanje’ usred Tristana, skandal sa varanjem Sydney Chasea

Khloe Kardashian ‘Iscjeljivanje’ usred Tristana, skandal sa varanjem Sydney Chasea

Na Instagramu su sljedbenici stekli dojam da Khloé Kardashian “liječi” nakon varanja Tristana Thompsona. Prema manekenki Sydney Chase, NBA igrač imao je vezu s njom nakon što je tvrdio da je slobodan, iako je još uvijek u vezi s Khloé. Ali čini se da glasine ne izmiču U korak s Kardashiancima zvijezda, koja je nedavno na svom Instagram Storyju podijelila pozitivan citat.

“Govorite pozitivne riječi u svoj život svako jutro”, podijelio je osnivač Good American (36) u ponedjeljak, 10. svibnja, prema U REDU! Časopis. “Misli veliko. Razmislite o iscjeljivanju. Mislite na uspjeh. Misli na mir. Misli na sreću. Razmislite o načinu razmišljanja o rastu. Uvijek započnite dan s pozitivnom energijom – zaslužili ste je. “

Nije prvi put da Khloé odlazi na Instagram kako bi se naizgled pozabavila skandalom varanja svog dečka posljednjih tjedana. Samo nekoliko dana nakon što su se optužbe prvi put pojavile, Khloé je na svojoj IG Priči podijelila kriptičnu poruku o “krivnji” zbog nečijih prošlih postupaka. “Nijedna količina krivnje ne može promijeniti prošlost, a nijedna tjeskoba ne može promijeniti budućnost”, navodi se u citatu. Kasnije tog tjedna, Khloé je podijelio još jedan citat o tome što nekoga čini “dobrom” osobom. “Ljudi koji se ne ustručavaju podijeliti lijepu riječ ili učiniti dobro djelo kako bi uljepšali nečiji dan najbolja su vrsta ljudi”, navodi se u citatu.

Tristan (30) optužen je za ponovno varanje Khloéa 22. travnja (2019. NBA zvijezda optužena je za varanje Khloéa s BFF-om Kylie Jenner, Jordyn Woods). Ovog puta optužbe su stigle od manekenke Sydney Chase koja je u jednom uređenom intervjuu tvrdila da se povezala s igračem Boston Celticsa nakon što ju je natjerao da vjeruje da on i Khloé više nisu u vezi.

“Bilo je to zavirivanje, ali dušo, bilo je dobro”, rekla je Sydney kad ju je jedan od prijatelja pitao za seks s Tristanom. Zvijezda društvenih mreža nadalje je tvrdila da je mislila da je on samac tijekom njihove navodne spajanja. “Nisam znala da je u vezi. Rekao mi je da više nije u vezi ”, rekla je tada, napomenuvši da je u nekoliko navrata„ razgovarala i družila se ”s košarkaškom zvijezdom.

Nakon Sydneyevih optužbi, Tristan je navodno angažirao slavnog odvjetnika Martyja Singera da negira sve tvrdnje i pošalje joj pismo o prestanku i odricanju. U pismu koje je dobio TMZ u utorak, 4. svibnja, Tristanov odvjetnik optužio je Sydney da je “lažljivac” i izmišlja glasine o svom klijentu. Pismo se završava izjavom da ako Sydney ne prestane “klevetati” Tristana da bi mogla biti tužena. “To činite na vlastitu odgovornost jer se možda nađete na sudu i pokušavate obraniti svoje neobranjivo ponašanje”, navodi se u pismu.

Osim optužbi za njegovu nevjeru, ove glasine uključuju i tvrdnju da je Tristan rekao Sydneyu da Khloé nije “njegov tip”. Tijekom Instagram Livea u travnju 2021. Sydney je tvrdio: „Očito Khloé nije njegov tip, ali ja sam njegov tip. Želio je status i mogao ga zadržati, ali ja sam izgledala baš kao njegova bivša i njegov sam tip [like] njegova beba mama [Jordan Craig]… Ali on me samo nazvao i rekao mi: ‘Ti si ono što volim’, a ja sam, ‘Ti si s nekim.’ Nema šanse da ona ne zna. ”

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *