Home / spavaća soba dekor / kamp tematski 1. rođendan

kamp tematski 1. rođendan

dječje zabavene znam zašto nikada do sada nisam pomislio dijeliti dječje rođendanske zabave, ALI SPREMITE SE ZA DJEČJE ROĐENDANSKE ZABAVE !!!! opsjednut sam slatkim zabavama pa sam tako uzbuđen što ih dijelim da nadahnem i vas, počevši od danas s mojim prijateljem jaymee koja je za 1. rođendan svoje kćeri Noe priredila najslađi rođendan s kampovima !!najslađe postavljanje stola za malu djecu !!


i sve prilagoditi. možeš li reći jaymee je grafički dizajner?? lol.
volim male s’more usluge !!!prilagođene zakrpeindigo vez na etsy! Pretražio sam internetske stranice visoko i nisko za prilagođene zakrpe, a minimalni su toliko visoki da nisam mogao opravdati 150 dolara za 8 zakrpa. Pronašao sam ovu trgovinu u koju možete jednostavno prenijeti umjetničko djelo, a cijene su bile puno prihvatljivije za male količine.

balonski vijenac stranački blitz zvani moja mama / noini zubi 🙂

majice Amazon & onda sam peglala flastere

prskanje posuđa za pečenje: berba putem etsy & eBay ovo je bio zabavan lov na smeće. Slučajno sam otkrio jedan komad na eBayu kada sam tražio “emajlirani kampiranje”, a zatim sam postao super opsjednut i nastavio vrebati i tražiti i loviti komade upravo s te linije. Uspio sam se dočepati 4 različita komada sa seta.

dječje knjige aktivnosti pronašao nekoliko besplatnih preuzimanja na mreži na REI blog & crayola.com i stavite logotip noa logora na vrh!

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *