Home / kućni dekor / Kamena seoska kuća New England nudi zabavnu oazu u Brentwoodu

Kamena seoska kuća New England nudi zabavnu oazu u Brentwoodu

Ovu šarmantnu seosku kuću u Novom Engleskoj dizajnirao je Arhitekt odjela Ward Jewell, smješten u Brentwoodu, četvrti u zapadnom dijelu Los Angelesa u Kaliforniji. Od arhitekata je zatraženo da osmisle udobnu jednokatnu strukturu od kamena i drveta koja se koristi kao kuća za goste / bazene.

Kućica se udaje za tradicionalni seoski stil sa suvremenim karakteristikama. U unutrašnjosti grubo klesane izložene grede i ormari u stilu shakera donose tradicionalni sastav u moderniju kuhinju i dnevni boravak. Uvučena francuska vrata otvaraju unutrašnjost prema van, a pružaju nesmetan pogled na bujne vrtove.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Arhitekt odjela Ward Jewell IZVOĐAČ Premier General Contractors DIZAJNER INTERIJERA Jeffrey Hitchcock DIZAJNER KRAJOLIKA Laurie Lewis Dizajn

kamena-seoska kuća-eksterijer

Ova elegantna struktura pruža iznimno okruženje vlasnicima da ugoste preko noći goste, ugoste, kuhaju i plivaju u velikom bazenu za refleksiju.

kamena-seoska kuća-eksterijer

Što volimo: Ova kamena seoska kuća u Novoj Engleskoj pruža toplu i privlačnu strukturu za odmaranje i zabavu. Ovaj prekrasan životni prostor miješa moderan i rustikalni stil kako bi stvorio idiličnu atmosferu za smještaj ove obitelji. Prekrasni, bujni vrtovi dodaju cjelokupnom okolišu mirnu oazu koju gosti u posjetu možda nikada neće htjeti napustiti!

Reci nam: Što mislite o ukupnom dizajnu i stilskoj estetici ove vikendice? Javite nam svoje misli u komentarima!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih fantastičnih domaćih tura koje smo ovdje predstavili na programu One Kindesign u četvrti Brentwood: Povijesna seoska kuća u Kaliforniji s šarmom Nove Engleske i razigrano dizajniranom ranč-kućom sredinom stoljeća u Brentwoodu.

kamena-seoska kuća-eksterijer

Koncept koji stoji iza dizajna vrta potekao je iz kuće Thomasa Jeffersona u Monticellu s njegovim lutajućim stazama, voćnjacima i eksperimentalnim povrtnjakom. Kao rezultat, rođena je ova mala organska farma. Farma proizvodi više od pedeset vrsta povrća, začinskog bilja i jestivog cvijeća; od kojih su mnoge rijetke i teško ih je lokalno pronaći.

seoska kuća-dnevni boravak

Arhitekt je zamislio dramatičnu nadsvođenu veliku sobu s ručno odabranim 200 godina starim prepravljenim drvenim gredama i 10 stopa visokim francuskim vratima u džepovima koja bi kuću povezivala s bazenom, palubama, lođom i bujnim vrtnim prostorima, donoseći tako na otvorenom u. Velika kupola “svjetiljka lampiona” u glavnom zasvođenom stropu baca prirodno toplo svjetlo na gracioznu sobu dolje.

seoska kuća-dnevni boravak

Kamin u rustikalnom kamenu predstavlja središnju žarišnu točku dnevnog dnevnog boravka.

seoska kuća-blagovaonica

seoska kuća-blagovaonica

seoska kuća-dnevni boravak

seoska kuća-kuhinja

Za funkcionalnost kućice na bazenu važna je kuharska radna poljoprivredna kuhinja s otvorenim ormarićima, samostojećim štednjakom i središnjim otokom na vrhu sapunice sa sjedećim sjedištima u visini.

seoska kuća-obiteljska soba

seoska kuća-obiteljska soba

seoska kuća-obiteljska soba-luster

seoska kuća-obiteljska soba

seoska kuća-kuća-ured

Siva oprana vrata staje otvaraju se i otkrivaju zasvođenu i gredanu poplun sa punom kadom i zasvođenu i gredanu knjižnicu / gostinjsku sobu s punom kadom koja uvlači glavni prostor.

seoska kuća-kupaonica

seoska kuća-bazen

seoska kuća-vrt

seoska kuća-eksterijer

seoska kuća-bazen

seoska kuća-bazen

Privatni se vrt s vremenom širio i razvijao. Nakon kupnje dvije susjedne parcele, vlasnici su odlučili redizajnirati vrt i ujediniti ga uklanjanjem teniskog terena, premještanjem bazena i izgradnjom nadahnute “staje”.

seoska kuća-krajolik

Farma također uzgaja široku paletu voća, uključujući šljive, pluot, nektarine, marelice, jabuke, smokve, breskve, guave, avokado (Haas, Fuerte i Reed), masline, šipak, kaki, jagode, borovnice, kupine i deset vrsta. različite vrste citrusa. Preostala područja sastoje se od pometanja ružmarina, lavande, kamenjara i kadulje otpornih na sušu, a svi oni privlače leptire i dvobojne kolibriće.

seoska kuća-vrt

seoska kuća-vrt

seoska kuća-krajolik

FOTOGRAF Fotografija Laure Hull

seoska kuća-plan kote

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *