Home / kućni dekor / Kalifornijski moderni susreću Teksas u ovom apsolutno prekrasnom domu u Dallasu

Kalifornijski moderni susreću Teksas u ovom apsolutno prekrasnom domu u Dallasu

Ovaj apsolutno prekrasan moderno uređen dom u Kaliforniji dizajnirao je Dwayne Brinkley s interijerima po Maddie Hughes dizajnira nalazi se u Lakewoodu, četvrti u Dallasu u Teksasu. Obuhvaćajući 4864 četvorna metra stambenog prostora, ova svjetleća rezidencija ima pet spavaćih soba i šest kupaonica.

Na vanjskoj fasadi ovaj dom sadrži kombinaciju sporednih kolosijeka od cementnih vlakana i furnira od opeke. Modularna cigla Forath v224 obojana je u prilagođenu boju. Cigla je kupljena od tvrtke Packer Brick iz Rockwalla, TX. Prozori su Dark Bronze Quaker Thermal Break aluminijski prozori, kupljeni putem National Window & Doors. Vrata su također presvučena aluminijom.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKTURA Dwayne Brinkley DIZAJN INTERIJERA Maddie Hughes GRAĐENJE Kaputi Domovi PEJZAŽ Francovo uređenje

suvremena-kuhinja

Benjamin Moore White Heron koristi se u cijelom domu za zidove, stropove i obloge. To također uključuje kuhinjske zidove i oslikane ormare. Otok je otprilike 10’6 “x 3” x 2 “. Ormarići su od bijelog hrasta s prilagođenim mrljama i prozirnim premazom. Okov ormara je Lewis Dollin 7 ″ poteza od brušenog mesinga. Otočni privjesci su Goodman privjesci iz Serena i Lily.

suvremena-kuhinja

Podovi su izrađeni od bijelog hrasta, brušeni, gotovi i obojeni prilagođenom mješavinom smeđih tonova i satenskog poliuretana na bazi vode iz Cox-ovih Fine Floors.

suvremena-kuhinja

Što volimo: Ovaj moderno uređen dom u Kaliforniji u svom dvoetažnom tlocrtu prikazuje dnevne prostore ispunjene svjetlošću i elegantne detalje dizajna. S upečatljive vanjske fasade odmah vas uvuče ovaj dom, gdje je skladan raspored idealan i za obiteljski život i zabavu. Besprijekorna unutarnja i vanjska veza vodi do dvorišne oaze, idiličnog mjesta za uživanje u obiteljskim boravcima.

Reci nam: Što mislite o cjelokupnoj estetici dizajna ovog doma? Da je ovo vaš dom, biste li neke detalje promijenili? Javite nam svoje misli u komentarima!

Bilješka: Pogledajte još jednu nevjerojatnu kućnu turneju koju smo ovdje prikazali u programu One Kindesign s područja Dallasa u Teksasu: Čini se da prekrasno kameno stanovanje lebdi nad njegovim teksaškim krajolikom.

suvremena-kuhinja

suvremena blagovaonica

suvremena blagovaonica

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

Iznad: U dnevnoj sobi je kamen od kamina koji okružuje kamin i ognjište Saveznički kamen. Upečatljiv stolić je PONTON, Ligne Roset. Kamin je kamin Isokern, a iznad je Sony TV.

suvremena blagovaonica

Iznad: U blagovaonici je rasvjetni uređaj Visual Comfort Liaison 47 ″ troslojni luster sa staklom Crackle stakla Kelly Wearstler. Završetak: Antique Burnished Brass. Slika je Taelor Peters Fisher. Drvo na stropu je bijeli hrast s prilagođenom mrljom koja odgovara zidovima obojenim u Benjamin Moore White Heron. Boja boje za ugrađeni šank je Benjamin Moore Edgecomb Grey.

suvremena soba za prah

Iznad: U praškari su prilagođene ormare izradili KTI ormarići. Slavina je od Kuhinja i kupka Westside. Hardver za ovaj projekt kupljen je od tvrtke Ferguson.

suvremeni-stubište

suvremeni-stubište

suvremena-dvorana

suvremena-obiteljska soba

suvremena-spavaća soba

prijelazno-spavaća soba

prijelazno-spavaća soba

suvremena-kupaonica

Iznad: U kupaonici je zidna pločica pločica Egeo Blanco tvrtke Porcelanosa.

suvremena-kupaonica

suvremena-kupaonica

Iznad: Dimenzije ove prilagođene kupaonske ispraznosti su približno 2’11 “visoke x 21” duboke x 10’6 “široke.

suvremena-kupaonica

Iznad: Podna pločica kupaonice izrađena je od Blend Sand Mozaic pločica tvrtke Blend Porcelanosa.

suvremena-terasa

Iznad: Krov je metalni krov u obliku stajaćeg šava u boji tvrtke Metro Architectural Sheetmetal.

prijelazni-bazen

Ova oaza u dvorištu sadrži dovoljno sjedala na otvorenom, kamin, bazen i puno prostora za zabavu.

prijelazno-vrtna

prijelazni-bazen

FOTOGRAF Costa Christ

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Suvremeno urbano utočište pruža nevjerojatne poglede na Seattle

Ovo suvremeno urbano utočište dizajnirao je Arhitekti Olson Kundig, smješten na brdu Queen Anne s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *