Home / spavaća soba dekor / Kako unijeti Japandi trend u svoj dom

Kako unijeti Japandi trend u svoj dom

U partnerstvu s DFS

Japandi je hibridni trend interijera koji kombinira japansku i skandinavsku estetiku. Prema Pinterestu, to je novi minimalistički trend kuće ove godine. I, pošto sam se dugo držao skandinavskih principa dizajna što se tiče interijera, mogu vidjeti kako se iz sličnih razloga slave japanski pristupi. Dizajn oba poštuju jednostavnu, ali kvalitetnu izradu. Spajajući japanski minimalizam sa Scandi esencijalističkim šikom, ovaj trend donosi umirujuću estetiku u svaki dom, a vi imate savršene sastojke za stvaranje uravnoteženog prostora. Onaj koji vam pruža mirno okruženje za rad, život i opuštanje, a sve što nam upravo sada moraju pružiti naši domovi.

Neutralne palete, prirodne teksture i čiste linije ključni su za postizanje Japandi izgleda. I skandinavski i japanski interijeri pod velikim su utjecajem prirode i izvana. Koristite neutralne i zemljane tonove kako biste stvorili osjećaj smirenosti i dobrog osjećaja. Srećom, stvaranje Japandi estetike je i jednostavno i korisno – to je izvrsna prilika za uklanjanje nereda i stvaranje spokojnog doma.

Podijelit ću svoja tri glavna savjeta za dodavanje Japandi trenda u vaše interijere. Za ovo sam se udružio DFS koji su službeni timski GB Homeware partner za Olimpijske igre u Tokiju i upravo su lansirali svoj nevjerojatni limitirani tim Team GB Yuttari.

Moja tri glavna savjeta za dovođenje Japandija u vaš dom

1. Neutralni i zemljani tonovi

Neutralne boje boje stvaraju najbolju pozadinu sobi nadahnutoj Japandi. Pustite sobu da teče vani, ujedinjujući vaš interijer tonovima nadahnutim prirodom. Isprobajte mat boje na bazi krede u bež tonovima. Već sam to rekao i ponovit ću – bež se definitivno vratio u interijere.

Ovi tonovi daju više topline i dubine od bijelih. Zapravo, Dulusova boja godine za 2021. je Hrabro tlo – topli, zemljani ton – koji tvrdi da nam pomaže da se „povežemo s prirodom i jednostavnim stvarima“.

Za malo više boja – meko zelenilo, svježe plave i hladne sive boje djeluju jako dobro. Ili, za ružičastu notu, u kuhinji sam koristio Farrow i Ball’s Pink Ground. Jeste li pročitali moje trendove u boji interijera za 2021. godinu? Sve je u tome da vaš dom napravite utočištem, što smatram da Japandi predstavlja.

Neka ista paleta prolazi kroz većinu vašeg dekora. Uključite slične tonove kroz namještaj i dodatke poput jastuka, bacača, sagova, vaza i umjetničkih djela. Kauč ​​DFS Yuttari dolazi u rasponu tonova koji će savršeno upotpuniti ovu paletu – od zobenih pahuljica i vrhnja do smirujućih blues i sivih boja.

2. Prirodne teksture

Moj dom sadrži puno prirodnih tekstura poput drveta, ratana i jute. Neki od omiljenih komada u mom domu izrađeni su od prirodnih i teksturnih materijala. Dodavanje ovih elemenata dobro će poslužiti estetici Japandi.

Goli drveni pod dodajte tepih od jute i prekrasne komade od ratana. Jednostavnim dodavanjem sjenila možete u sobu uvesti ratan po niskoj cijeni. Ili, za investicijski komad u trgovinama trenutačno postoji mnogo namještaja vrijednih požude.

Ubacite malo osušenih trava i cvijeća u vazu – što više tekstura to bolje. Volim nekoliko perjanica trave pampas. Na visokoj ulici ima toliko umjetničkih vaza za vaše suhe trave – jantarno staklo i zemljani proizvodi nadahnuti 70-ima moja su trenutna ljubav.

Arhitektonske i velike biljke s lišćem dobro funkcioniraju u sobi za malo drame. Palme, bambus i biljke sira to sve pružaju. Za uštedu prostora – koristite prateće biljke u visećim košarama i loncima. Imati biljke u svom domu promovira wellness i čak može pomoći pročišćavanju zraka.

3. Čiste i jednostavne linije

Nereda nema! Japandi izgled promiče jednostavnost. Iskoristite ovo kao izvrsnu priliku da uredite svoj dom. Stvarno mi pomaže kad se dobro raščistim – osjećam se puno produktivnijim i energičnijim. Oslobodite prostor za sreću i dobrobit puštajući sav nakupljeni otpad. Promovirajte održivost i uložite u ključne dijelove u neredu.

Kupite namještaj koji ima čiste linije za izgled Japandi. Namještaj od svijetlog drveta i dobre izrade dobro se uklapa u ovu estetiku. Svijetlo drvo može izgledati nevjerojatno nasuprot kontrastu tamnije naglašene boje – poput bogatih toniranih tkanina i crnih metalnih vrata.

Preporučujem da dodate DFS Yuttari stolica s naglaskom u plavom baršunu. Ova raskošna stolica dolazi s rupama od pepela i elegantnim linijama stvarajući Insta vrijedan dodatak vašoj sobi nadahnutoj Japandi.

Započnite danas s trendom Japandi s nekoliko jednostavnih stvari: razbarušite prostor, upotrijebite neutralne tonove i prirodne tkanine, unesite prirodu i držite se jednostavnih čistih linija.

Dizajniran s smirenjem i opuštenosti, DFS Yuttari asortiman nadahnuto je japanskim umijećem ili ‘sashimono-shi’. Asortiman je apsolutno savršen za izgled Japandi – označava toliko kutija u smislu estetike, ali i udobnosti. Sam Yuttari znači opuštajući, udoban i prostran, što asortiman zasigurno jest. Pogledajte moj Pinterest tabla za više inspiracije o tome kako oblikovati ove komade namještaja.

Cijeli asortiman uključuje kauč s dva, tri i četverosjed, kao i kutne garniture za sedenje, naslonjač, ​​naglasak, stolice za noge i razne jastuke za rasipanje, tako da uživajte u pogledavanju kolekcije u trgovini ili na mreži.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *