Home / spavaća soba dekor / kako učiniti da umjetno stablo masline izgleda bolje

kako učiniti da umjetno stablo masline izgleda bolje
nedavno smo dobili novo drvo masline i jako ga puno gledam! to je najbolje lažno drvo koje sam ikad posjedovao, ali želio sam podijeliti jednostavne stvari koje sam učinio kako bi izgledalo još bolje.

prvi korak: stavite ga u košaru

Uvijek volim košaru za lonac, ali i ti bi mogao koristiti standardni lonac! Jednostavno smatram da je košarica lakša jer se čini da je malo prenosivija. s obzirom na veličinu, samo izmjerite lonac koji dolazi s vašim umjetnim drvetom i pripazite da košarica u usporedbi s tim ne izgleda premalo ili preveliko. možete vidjeti ispod veličine koju sam odabrao za ovo drvce ima dovoljno prostora kako bi samo stablo izgledalo veće.

na kraju ovog posta zaokružio sam nekoliko lijepih košarica!
drugi korak: dodajte visinu

dodao sam prazan okvir ispod stabla kako bih mu dao dodatnu visinu, možete preskočiti ovaj korak ako stablo koje dobijete ima znatnu veličinu, ali mislim da je ovo puno pomoglo!
treći korak: ispunite ostatak

Ostatak praznog prostora napunio sam ostatkom pakiranja za pakiranje, u prošlosti sam koristio i staru odjeću haha ​​- nije važno čime je ispunjavate, samo provjerite je li stvarno dobro zapakirana.
četvrti korak: dodajte malč

malč izgleda kao čista prljavština i čini lažnu biljku toliko stvarnijom. malo ide daleko pa vam ne treba tona ovoga, pogotovo ako temeljito napunite ostatak lonca.

ako ne volite malč, kamenje bi također izgledalo dobro, ja sam prava sisa za bijele stijene u lončanici uvijek.korak pet: zhuzh

ne žurite i pažljivo dotjerajte svoje lišće, istežući lišće i žice – budite oprezni! s tim sam se prije žurio i odlomio stabljike. suludo je koliko će vaše drvo izgledati bolje nakon što to učinite nego kad ono stigne (definitivno sam bila nervozna kad sam izvadila umjetnu biljku, u početku uvijek izgledaju prilično grozno!)šesti korak (nije obavezno): obrežite te masline

ako volite masline u redu, ali meni lažne masline izgledaju lažnije. većinu maslina i grmlja koje vidim u stvarnom životu osjećam kao da zapravo nemaju masline (je li to točno?), pa se čini mrtvim dijeljenjem da ovo malo maslinovo drvce u kući ima mnoštvo maslina! tako da sam samo odrezao svaki od njih i mislim da to izgleda puno bolje.
a u slučaju da želite gledati, također sam napravio kolutove postupka!

maslina (veličina 6 stopa) / košara (male veličine) / zagrtati biljke


About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *