Home / spavaća soba dekor / Kako su se John Mulaney i Olivia Munn upoznali? Bila je ‘opsjednuta’ kao obožavateljica

Kako su se John Mulaney i Olivia Munn upoznali? Bila je ‘opsjednuta’ kao obožavateljica

Nakon što je procurila vijest da se njih dvoje zabavljaju, mnogi se počinju pitati kako su se uopće upoznali John Mulaney i Olivia Munn. Prema izvoru koji je razgovarao s Peopleom, dvojac se upoznao u “crkvi” u Los Angelesu. No, kako se ispostavilo, susreli su se barem jednom prije toga – iako susret nije protekao onako kako biste mogli očekivati.

Tijekom razgovora 2015. s HuffPost Live, Munn je otkrila da su se ona i stand-up komičar zapravo upoznali na vjenčanju. Munn, koji danas ima 40 godina, bio je veliki obožavatelj i prisjetio se da je bio “toliko opsjednut” druženjem s njim na vjenčanju. “Bili smo zajedno na vjenčanju, a ja sam rekao:” O, moj Bože, želite li vi i vaša zaručnica otići na večeru ili nešto slično i otići se družiti? ” Redakcija stipsa reče. “U početku je bilo cool, a onda sam mu išao na vjenčanje poput: ‘Pa, zabavljaš li se?’ Bila sam toliko opsjednuta druženjem i razgovorom s njim. “

Stvari su postale još neugodnije za Munn nakon što je pokušala ostati u kontaktu s Velika usta zvijezda, 38. Kontaktirala ga je putem e-pošte, ali prema njezinim riječima, “nikada mu nije vratio e-poštu.” Šalila se, „Možda sam dobila pogrešnu e-poštu – vjerojatno. To si kažem. “

Vijest o ljubavi Munna i Mulaneya prvi je put pukla u četvrtak, 13. svibnja narod u to vrijeme, “Ovo je vrlo novo, polako to rade.” Izvještaji o njihovoj vezi također dolaze samo tri dana nakon što su Mulaney i njegova šest godina supruga Annamarie Tendler najavili da se razvode.

“Srce mi je slomljeno što je John odlučio okončati naš brak”, rekao je Tendler u izjavi u ponedjeljak, 10. svibnja. “Želim mu podršku i uspjeh dok nastavlja oporavak.” U međuvremenu, bivša Subotom navečer uživo spisateljica se obratila razvodu putem glasnogovornika. “John neće imati daljnjih komentara jer se i dalje fokusira na svoj oporavak i povratak na posao”, rekao je predstavnik u izjavi za Šesta stranica.

Vijesti o razvodu Mulaneya i Tendera došle su tri mjeseca nakon što je u veljači 2021. završio 60-dnevni boravak na odvikavanju. Prema izvorima koji su tada razgovarali za Us Weekly, komičar je bio taj koji se odlučio prijaviti u centar za liječenje u prosincu 2020. godine.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *