Home / spavaća soba dekor / Kako stvoriti mali kućni ured?

Kako stvoriti mali kućni ured?

2020. promijenila je način rada za mnoge ljude. Više ljudi nego ikad radi od kuće i koriste svoje spavaće sobe, kuhinje, pa čak i hodnike kao privremene kućne urede. Iako vam nije potrebno putovati na posao ili sjediti u gužvi, to je definitivno preokret – rad od kuće dolazi s vlastitim nizom problema.

Imati odvojeni prostor za rad bitno je za moju koncentraciju i produktivnost. To također stvara razliku između ‘posla’ i ‘odmora’, inače može biti teško prebaciti se u neradni način rada, što je toliko važno za ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Ako samo radim sa svoje sofe, isključivanje dolazi teže, a da ne spominjem da nije dobro ni za moja leđa!

Stvaranje kućnog ureda

Kad smo se preselili u našu prethodnu kuću, imao sam kućni ured u jednoj od najvećih soba u kući. Imao sam veliki okrugli stol i toliko prostora za odlaganje. Sve moje datoteke, oprema za fotografije i oblikovanje imale su dovoljno prostora. Prošle godine moja je kći zaključila da je vrijeme da se iseli iz sobe koju je dijelila s bratom i ima svoju spavaću sobu.

I najmanji prostor može raditi …

Mojoj kćeri definitivno treba sav prostor koji može dobiti. Uvijek joj se dogodi toliko utakmica i igranja. Tako sam se odrekao svoje velike sobe i preselio svoj kućni ured u najmanju spavaću sobu. To nije samo najmanja spavaća soba, to je i naša gostinjska soba! Zaista nisam imao puno prostora na raspolaganju. Samo mali kutak iza vrata.

U kutu spavaće sobe imam i mali toaletni stočić koji zaista uopće ne zauzima puno mjesta. To bi se lako moglo koristiti kao kućni ured da nemam radnu sobu za goste.

Namještaj

Najvažnija stvar za stvaranje kućnog ureda, kada je prostor ograničen, je tanak, uski stol koji odgovara prostoru. Pronašao sam mali, starinski drveni stol za moju radnu sobu sa antikne tržnice na kojoj sam već pronašao puno dobrih nalaza. Moj toaletni stol je iz Ikee, koja ima dobar izbor namještaja za manje prostore. Trebat će vam i stolica – osobno više volim koristiti kompaktne stolice ili stolice za ručavanje kao stolicu za kućni ured.

Povezao sam moje omiljene opcije stola i stolica u nastavku:

Pohrana za kućni ured

Prašnik je važno osigurati dovoljno prostora za pohranu. Inače će vaš mali stol na kraju izgledati previše pretrpano. Gostinjska soba / radna soba ima ugrađeni ormar koji koristim za odlaganje stvari kako bih održavao urednost radnog stola. Na stolu imam i malu dodatnu policu na koju sam stavio laptop. Inače ne bi bilo puno prostora za bilo što drugo.

Prostor za toaletni stol također bih mogao koristiti kao kućni ured. Ima tanak mali stolić i praktičnu ladicu u punoj dužini. Međutim, ladica je prilično plitka pa sam na kraju i neke stvari spremila u svoj ormar. Nije idealno, ali trebao bih pokušati smanjiti količinu kozmetičkih proizvoda, umjesto da za njih kupujem više rješenja za pohranu!

Zatim samo dodajte lijepu svjetiljku, možda jastuk za stolicu, mekani prostirač i neke lijepe dodatke da završite svoje novo radno mjesto!

Imam i Pinterest tablu punu nadahnuće za kućni ured, Pogledaj!

fotografije galerije gore lijevo: abigailtalksabout.com, @alabasterfox, bodieandfou.com, colinkinginteriors.com, hunker.com, myscandinavianhome.com, nepoznati izvor

About admin

Check Also

Ideje za sjedenje za vaš vrt

To je doba godine da počnete pripremati svoj vanjski prostor i prostor za sjedenje u …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *