Home / spavaća soba dekor / Kako se organizirati za nadolazeći prelazak na velike daljine |

Kako se organizirati za nadolazeći prelazak na velike daljine |

Bez obzira volite li planiranje i organiziranje ili se apsolutno gnušate, ovo je jedan put koji ne možete ignorirati. Planiranje selidbe na daljinu zahtijeva apsolutnu temeljitost, a ovdje ćemo vam u ovom članku pomoći da se organizirate za taj nadolazeći selidbu na daljinu u vašem životu.

Spisak


To se ne može dovoljno naglasiti. Tijekom ove faze trebat će vam najmanje tri vrste kontrolnog popisa: kontrolni popis za dane prije premještanja, popis za pokretni dan i kontrolni popis za premještanje. Zapamtite, međudržavni potez je dug i složen proces koji će trebati biti podijeljen u najmanje tri faze kako bi se osiguralo da se ništa ne propusti.

Procijenite Movers i Packers


Morat ćete se prijaviti za usluge prijevoznika i pakirača, a bilo bi dobro da usporedite i procijenite različite uklanjanja i opcije prije nego što odaberete koja će vam dobro odgovarati. Trebali biste pogledati opseg usluga koje pruža tvrtka, njihove cijene te recenzije i ocjene koje su ostavili tvrtki drugi kupci.

Izradite strategiju pakiranja


Ne počinjte pakirati stvari nasumce, jer ako to učinite nepromišljeno, možda ćete morati raspakirati neke kutije kad tražite stvari koje niste trebali spakirati vrlo rano. Započnite s apsolutno nebitnim stvarima za pakiranje – ovo će biti stvari koje vam neće trebati u danima prije selidbe. Dobra ideja je pitati međudržavne tvrtke koje se kreću da to učinim za vas. Movers i pakeri su profesionalci i mogu vam pomoći u ovakvoj situaciji. Također će se pobrinuti da imate osnovnu torbu koja će biti spakirana posljednja jer će vam trebati posljednjeg dana vašeg starog doma i prvog dana vašeg novog doma (mislite na četkicu za zube, čajnik, šalice itd.)


Iako većina nas ne misli na sebe kao na nagomilavanje, spakiranje i selidba mogu ovu spoznaju iznijeti na vidjelo. Tijekom pakiranja mogli biste shvatiti da imate dodatne stvari bez kojih možete. Ovo je vrijeme za uklanjanje nereda od statista – ili ih donirajte i osjećajte se dobro prema sebi ili ih rasprodajte i od toga zaradite.

Iako je lokalno ili međudržavno preseljenje bolan proces, možete si olakšati život tako što ćete se malo organizirati.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *