Home / spavaća soba dekor / Kako pronaći savršeni jastuk?

Kako pronaći savršeni jastuk?

Sve više pričamo o snu na Homelisty. Stvaranje okruženja pogodnog za odmor zahtijeva napor. Proces optimizacije noći za bolje uživanje u danima okuplja niz rutina i radnji koje treba slijediti dan za danom. Primjerice, preporuča se ograničiti stimulanse 3 do 5 sati prije spavanja, kako biste stvorili prikladno okruženje s mračnom sobom, na pravoj temperaturi … Svi ovi mali detalji čine veliku razliku.

Prvo što obično radimo da bismo bolje spavali je promjena madraca. To je najočitija stvar, iz tog razloga vam nudimo razne vodiče i članke na ovu temu. Jastuk često zauzima stražnje sjedalo, ali je jednako važan. To je promatranje Moj jastuk i ja, francuska marka ergonomskih jastuka koji se prilagođavaju različitim potrebama svih onih koji traže savršen jastuk, odnosno onaj koji će ponuditi dobru potporu vratu i prilagođenu potporu glavi.

Pa kad nas je brend kontaktirao kako bi otkrio njihove jastuke, mislili smo da je to dobra prilika da testiramo njihove proizvode i usluge i kažemo vam o njima.

Rizici spavanja s neprikladnim jastukom

Bez obzira na to koliko dobro imate savršenu rutinu spavanja i savršen madrac za svoj krevet, ako vaš jastuk nije pravi, postoji mnogo rizika. Moj jastuk i ja posebno naznačuje:

 • bol u vratu
 • napetost mišića
 • glavobolje

Mon Oreiller & Moi nudi individualiziran i osoban pristup, za razliku od jastuka koji se prilagođavaju svim ljudima. Da biste odabrali svoj jastuk, prvo morate odgovoriti na upitnik na njihovom web mjestu. Mon Oreiller & Moi stoga je u mogućnosti savjetovati vas o proizvodu koji se prilagođava vašim potrebama, vašem položaju ili uobičajenim položajima za spavanje, a posebno vašem tipu tijela.

Za početak je dovoljno odgovoriti na ovih 8 pitanja. Jednostavan za popunjavanje i brz, obrazac će vam možda omogućiti da otkrijete da se morate opremiti sustavom cervikalni jastuk tako da vam vrat i glava budu podržani tijekom spavanja.

Zašto odabrati Mon Pillow & Me?

Vizija marke je stoga ponuditi 100% personalizirani pristup za svakog kupca.

 • usluga zadovoljena, zamijenjena ili vraćena za 30 noćenja
 • Besplatna dostava
 • 3 godine jamstva
 • kvalitetni proizvodi (Oeko-Tex 100 certifikat, neškodljive komponente)

Posjet njihovoj web stranici također vam omogućuje da otkrijete brojna svjedočenja osteopata i fizioterapeuta koji potvrđuju ovaj individualizirani pristup za odabir prikladnog jastuka.

Naše mišljenje o Mon Pillow & Me

My Pillow & Me osigurali su nam jastuk koji smo mogli testirati.

Nakon ispunjavanja obrasca na njihovoj web stranici naznačen je ergonomski jastuk Le Morphée. Ovo je jastuk za pamćenje oblika, ni premekan ni previše čvrst.

Raspakiranje jastuka Le Morphée marke Mon Oreiller & Moi

Prvi dojam, nakon raspakiranja, vrlo je dobar. Treba napomenuti da sam odlazio izdaleka jer sam nekoliko mjeseci spavao sa standardnim jastucima IKEA-e! Kao što je spomenuto u uvodu, ja sam od onih koji ulažu u kvalitetan madrac ne obraćajući pažnju na moj jastuk! Dakle, bio sam idealan kandidat za ovaj test u prirodnoj veličini.

Čvrsta strana dobrodošlice jastuka Le Morphée Mon Oreiller & Moi
Čvrsta strana dobrodošlice jastuka Le Morphée Mon Oreiller & Moi

Prednost ovog jastuka je u mogućnosti odabrati čvršću ili fleksibilniju dobrodošlicu, samo morate okrenuti jastuk.

Uklonjiva i periva navlaka jastuka Le Morphée Mon Oreiller & Moi
Uklonjiva i periva navlaka jastuka Le Morphée Mon Oreiller & Moi

Praktično, navlaka se može ukloniti i prati u perilici u stroju na 40 °.

Još je malo rano dati vam mišljenje o višemjesečnoj uporabi jastuka Le Morphée, ali prvi su dojmovi vrlo dobri. Osjećaj potpore zaista je ugodan i pomaže opuštanju da biste lakše zaspali. Također imam osjećaj da se budim s manje napetosti, što je znatna prednost za početak dana u dobrim uvjetima.

Asortiman proizvoda

Odgovarajući na upitnik pronaći ćete savršen jastuk za optimizaciju noći. Marka nudi:

 • jastuci s memorijskom pjenom
 • ergonomski jastuci
 • visokokvalitetni jastuk od sintetičkih vlakana
 • jastuci od perja i puha
 • jastuci za djecu
 • jastučnice

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *