Home / spavaća soba dekor / Kako prirediti rođendan za djecu prilagođen pandemiji |

Kako prirediti rođendan za djecu prilagođen pandemiji |

Pandemija koja je potresla svijet dovela je do neviđenih promjena u načinu života obitelji. Posao, škola i druge aktivnosti sada se rade kod kuće. Kad pomislite na sve prilagodbe učinjene za ovu godinu, postoji jedna dobna skupina koja je također trebala biti prilagodljiva tim promjenama: djeca.

Ako je pandemija bila teška za odrasle, razmislite koliko zahtjevna mora biti za djecu koja sada moraju promijeniti način života. Osim što svoje prijatelje više ne vide u školi, neki ne uživaju u aktivnostima na otvorenom jer mnogi moraju ostati u zatvorenom. Postoji i jedna posebna prilika s kojom su se djeca morala prilagoditi: rođendani.

Rođendanska zabava u novom normalu

Iako je pandemija otkazala mnoge stvari, to ne znači da rođendani moraju biti manje posebni. Mnogo je stvari koje roditelji mogu učiniti za ugošćavanje zabavne zabave. Evo nekoliko ideja i savjeta:

1Odaberite goste s kojima vam je najugodnije

Ako ste se navikli imati mnogo gostiju i prijatelja tijekom dječjih rođendana, sada je vrijeme da napravite neke promjene. Morate biti oprezniji prema svom popisu gostiju i ograničiti ga na one s kojima vam je najudobnije biti povezan.

Općenito, zabava za dječju zabavu treba biti ograničen na članove obitelji u istom kućanstvu. Ali ako baka i djed vašeg djeteta žive u drugom domu, tada mogu činiti dio vašeg mjehura pandemije. To znači da ih možete sigurno uključiti kao dio gostiju na rođendan vašeg djeteta.

2Postavite jasan proračun

Nekim je obiteljima pandemija također mogla opteretiti proračun. Ako im pripadate, onda morate odrediti jasan proračun za rođendane svoje djece. Dobre vijesti s ovim su s pandemijskim zabavama, popis gostiju je vrlo ograničen, pa će i troškovi biti manji.

Samo pripazite na svoje troškove, bilo da se radi o torti, hrani, ukrasu i drugima. Ovo je dobar faktor koji će vam pomoći utvrditi postoje li područja u troškovima rođendana koja morate prilagoditi, tako da i dalje možete ostati u okviru proračuna.

3Donesite balone

Baloni su djeci neizostavni. Uvijek možete unaprijed naručiti balone, a zatim ih sami dignuti u zrak. Ako još nemate električnu balonsku pumpu, bilo bi dobro da je kupite jer je to ionako jeftino. Na taj način, svaki put kad vaša djeca slave rođendan, uvijek možete imati balone koje ste sami pripremili.

Ako ne smatrate da imate hrabrosti dizajnirati ukrase ili lukove od balona, ​​također možete potražiti aranžmane s balonima. Ovo bi bilo lijepo iznenađenje za vašu djecu.

4Donesite rođendansku tortu

Koji je rođendan bez rođendanske torte? Ako možeš ispeci jedan za svoju djecu, a onda samo naprijed! Ne morate se naglašavati tortom jer postoji mnogo načina na koje možete rezati kutove, a opet je učiniti posebnom. Torte u kutiji dostupne su u bilo kojem supermarketu, tako da pečenje torte može biti brzo.

Ako imate pouzdanog pekara za kolače, možete ga kupiti i u pekarnici. Djeca su u redu s kolačima, slatkišima i sladoledom! Torta s njihovim omiljenim likom iz crtića uvijek će ih obradovati na njihov dan.

5Pitajte o sanitarnim praksama

Ovisno o tome odakle ste, postoje i mjesta na kojima se djeca polako smiju vraćati u restorane i na zabave. Ako se ovo odnosi na vas, tada se možete malo opustiti i uživati ​​u malom druženju s obitelji i najbližim prijateljima u prostoru za zabave. Obavezno pitajte kakve su sanitarne prakse kako biste znali da svoju djecu držite u apsolutnoj sigurnosti.

Tijekom zabave na ulazu možete osigurati sanitarnu stanicu, poput maski za lice i alkohola za svakog gosta. Mjesto također mora imati dezinfekcijsku prostirku za noge, kako bi cipele bile čiste.

Zaključak

Jeste li uz gornje savjete spremni pripremiti se za zabavu svog djeteta? Kao što vidite, postoji mnogo načina da djetetu učinite rođendan jednako posebnim kao što bi bio bez pandemije. Iako mogu biti značajni izazovi da se to postigne, sve se to može prevladati vašom željom da djetetov dan učinite posebnim.

Imajte na umu da zabave ne moraju biti velike da bi ih se smatralo posebnim. Gore navedene ideje mogu vašem djetetu pružiti nezaboravan rođendan.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *