Home / spavaća soba dekor / Kako planirati Cheers & Beers Party

Kako planirati Cheers & Beers Party

Hej, proljeće je pred vratima, dolaze dugi dani kad se svakodnevno događaju navijačke i pivske zabave! To je prekrasna tema za rođendan ili samo ideja za sjajnu proslavu za vikend.

Živjeli i pivski tulum savršena je ideja kada želite razvesti prijatelje i provesti neko pravo vrijeme za zabavu. To je lagana, super prijateljska i prirodna atmosfera koju svi vole. Dakle, pozivaju se svi koji vole hladne piće i zabave u slobodno vrijeme.

Evo što vam treba za planiranje najcool zabave navijanja i piva!

1Živjeli i piva Dekoracija zabave


Bez obzira radi li se o rođendanskoj zabavi ili trebate povesti prijatelje, nazdraviti i ukrasiti pivsku zabavu. To će vašu zabavu učiniti jedinstvenom. Baloni s pivskim kriglama, sunčane naočale, kolači i kolači za kolače. Puno je sjajnih party stvari koje podižu duh zabave vaših gostiju.

2Živjeli i piva za zabavu


Dobra hrana obvezan je element svake stranke. Nemojte misliti da je dovoljno nekoliko zdjela punih čipsa. Pazite da svojim gostima ponudite kvalitetnu hranu. Uskladite predjela i ideje za grickalice na temelju vrsta piva. Mini pljeskavice, polpete od bivoljih piletina, pileća krilca s roštilja, zalogaji od pizze ili pereci. Na raspolaganju su razne mogućnosti.

3Poslužite to cool


Što se piva tiče, morate ga poslužiti na pravoj temperaturi. Ako organizirate svoje navijanje i pivsku zabavu vani po jako vrućem danu, pobrinite se da imate dovoljno leda da se ohladi. Napunite svoju vrtnu kolica ledom i imat ćete savršeni hladnjak za napitke, a vaši će ga gosti cijeniti.

4Živjeli i piva Party aktivnosti


Zadržite duh svoje stranke na najvišim razinama. Ponudite svojim gostima zabavne aktivnosti u kojima će sudjelovati. Pivski pong i zabavna pivska foto-kabina s posebnim hashtagom vaše zabave prikupit će mnoštvo sjajnih uspomena na društvenim mrežama. Testirajte znanje svog gosta o vrstama piva nudeći nekoliko vrsta zanatskih pića.

5Živjeli i piva Grickalice


Slani, začinjeni orašasti plodovi, čips i dorito, umaci od sira, mali smokiji, samo su nekoliko ideja za sjajne grickalice na veselje i pivo.

6Živjela i piva pića za zabave


Sigurno je da postoje razne limenke piva, boce ili bačve. Ne zaboravite dodati napitke za ljude koji bi željeli nešto drugo od piva. Sideri, soda i voda, i naravno bezalkoholna piva.

7Živjeli i pivi morali imati


Ideja za istinske ljubitelje piva – pivski bar. Ispuhnite misli gostiju s ovom pivnicom u kojoj će si moći natočiti kriglu piva točno kao u TV emisiji “Živjeli”.

Kako planirati Cheers & Beers Party

Istaknuta slika izvor

About admin

Check Also

gotovo sve: ormarići s lijekovima

prilično sve / pregled Jako sam rastrgana na ormarićima s lijekovima, jer zaista volim lijepo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *