Home / spavaća soba dekor / kako organizirati svoj hladnjak

kako organizirati svoj hladnjak
duboko sam očistio i organizirao svoj hladnjak prvi put nakon mnogo godina na instagramu, pa sam i ovdje želio podijeliti! naš je frižider uvijek bio (je) ZATVOREN, pa ga je stvarno teško održavati urednim. Odlučio sam nabaviti gomilu kanti kako bi sve moglo imati svoje mjesto i osjećati se puno urednije, čak i kad je stvarno puno.

najveći je problem uvijek bila vidljivost, ako ne vidim što je tamo, kupit ću drugu teglu kiselih krastavaca ili razrezati drugu naranču, a onda ih odjednom ima po 5. pa sam se morao pobrinuti da zapravo vidim sve ovdje. evo ga! JAO.
kad god sve organiziram, sve izvadim. s hladnjakom ovo traje CIJELO, ali vrijedi, sve to morate ukloniti! nakon što sve izađe, uklonite sve ladice, staklo, sve što izađe i sve to temeljito očistite!zatim kategorizirajte svoju hranu – i shvatite u koje kante treba biti smješteno. složio sam rajčice i dječju mrkvu, napravio sam još jednu kantu samo za svježe začinsko bilje itd.!čovječe to je TOLIKO BOLJE. prošlo je nekoliko dana otkako sam ga organizirao i iskreno već izgleda lošije, ali kante mijenjaju igru. ako ništa drugo, prijenos hrane u kante pomaže ne samo da izgleda milijun puta bolje – osjećam se kao da će nam pomoći da budemo svjesniji onoga što imamo / što trebamo jesti / što moramo napuniti. pa ja sam u tome !!!niske voćne košarice
duge kante s ladicama
kante s razdjelnicima
kante za bobice
kanta za jaja
posuda za smeće
proizvesti kantu s razdjelnicima
staklene kanistere
stalak za vino bio je dodatak našem hladnjaku, ali evo i sličnog
naš hladnjak

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *