Home / spavaća soba dekor / Kako organizirati suho vjenčanje | momooze.com

Kako organizirati suho vjenčanje | momooze.com

Puno je razloga zašto mnogi parovi radije imaju suho vjenčanje. Neki ga odabiru zbog vjerskih i kulturnih ograničenja. Dok drugi imaju osobne razloge. Naravno, alkoholna pića mogu podići duh vaših gostiju, ali suho vjenčanje moglo bi biti jednako zabavno kao i drugi. Sve je u organizaciji i kreativnosti. Evo nekoliko prekrasnih ideja o suhom vjenčanju kako biste svoj jedinstveni dan organizirali jedinstveno i nezaboravno. Osim toga, siguran sam da imate dovoljno prijatelja i rođaka sa sjajnim smislom za humor koji mogu svima otežati zabavu.

Usredotočite se na vlastite hobije i interese, a goste uključite u različite aktivnosti i zabavljajte. Ne zaboravite na male goste i razmislite kako svoje vjenčanje učiniti djeci ugodnijom. Inspirirajte se njihovim prirodnim emocijama i vještinama da se zabave i uživaju u vrlo posebnom trenutku s onim koga volite!

1Razmislite o vremenu vjenčanja

Odabir dobrog vremena za vaše suho vjenčanje važan je dio cijele organizacije. Pripremite svoje goste za vaše suho vjenčanje dok dodajete bilješku na pozivnice za vjenčanje. Jutra ili rana podneva najpoželjniji su dijelovi dana ako želite preskočiti alkoholna pića. Uz to će mnogi vaši gosti u ovo vrijeme potražiti kavu i čaj. Prekrasna je ideja napraviti caffe bar u kojem će moći uživati ​​u napitcima od kave, smoothiejima i milkshakeovima.

Usredotočite se na moktele i druga kreativna bezalkoholna pića. Postoji mnoštvo ideja za djevičanske margarite, sangrije i punčeve. Razmislite kako im služiti na smiješan i pametan način.

2Budite kreativni s zabavljačima

Znam da je ponekad teško probiti led, pogotovo kad ste pored nepoznatih ljudi, a započinjanje razgovora čini vam se teškim školskim testom. Evo zašto biste trebali razmisliti o tome kako potaknuti razgovor za stolovima. Dodajte neke smiješne kartice koje se sastoje od glupih trivijalnih pitanja o mladenki i primjerice mladoženji.

Organizirajte različite tematske aktivnosti prema sezoni. Inspiraciju možete dobiti na rođendanskim zabavama s dječjom tematikom – toliko je aktivnosti koje možete ukrasti. To je vaš veliki dan, pa ga možete učiniti nezaboravnim utrkom jedenja krafni ili kuglanom obloženom sijenom.

Nasmijte svoje goste, i naravno, sebe. Možete organizirati kratku stand-up komediju. Ne zaboravite plesati! Angažirajte dobrog MC-a ili DJ-a koji će natjerati sve da plešu do zore.

3Usredotočite se na hranu

Priznajmo – hrana ima vodeću ulogu u bilo kojoj proslavi i zabavi. Svakako ponudite ne samo dio ukusne hrane, već je napravite na izvanredan način. Kada nema alkoholnih pića i pića, možete napraviti različite stanice za hranu. Krep bar, vafle, bar za sladoled – kako hoćete. Predjela u promjeni okusa su obavezna. Odaberite svježe povrće i voće prema sezoni vašeg vjenčanja. Poslužite dovoljno kolača, mini sendviča i zalogaja koji odgovaraju vašoj kavi te bezalkoholna pića.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *