Home / spavaća soba dekor / Kako odabrati svoj buket prema vašem stilu vjenčanja |

Kako odabrati svoj buket prema vašem stilu vjenčanja |

Vaše mladenke su ručna verzija vašeg stila vjenčanja, pa je najbolje uložiti malo truda u njegovu izradu. Evo nekoliko savjeta za dragocjeni vjenčani buket:

Posavjetujte se s vjenčanom cvjećarnicom

Možda su vam poznata imena nekoliko cvjetova iz buketa koje ste primili u prošlosti, ali buket za mladenke puno je posebniji jer za njegovo izradu često trebaju savjet stručnjaka i umješnost. Ne ustručavajte se posavjetovati se s iskusnim cvjećarima za vjenčanja jer im izbor mogu učiniti upravljivijim.

Osim što su upućeni u razne stilove vjenčanja i koje cvijeće ide uz njih, vjenčani cvjećari imaju i kontakte koji će vam pružiti cvijeće koje želite u svom buketu.

Uskladite svoj buket s mjestom održavanja

Mjesto vašeg vjenčanja također vas može uputiti na odabir cvijeta. Formalne postavke poput plesnih dvorana i imanja najbolje se slažu s buketima s klasičnim cvjetovima i paletama. Možete se odlučiti za okrugli buket cvijeta i u njega unesite malo zelenila. A tussy mussy također može podići štih vašeg buketa svojom metalnom vazom, zajedno s bogatom simbolikom ljubavi, vjernosti i čistoće.

Ako se odlučite za nekoliko cvjetova ili više boja, možete dobiti bidermajerski buket za svoje visoko stilizirano vjenčanje. Također se možete odlučiti za kaskadni buket, koji izgleda poput slapa cvjetanja i zelenila.

Neobavezne ili vanjske postavke omogućuju vam dodavanje više boja ručno vezanom buketu. Ovisno o odabranom mjestu, može odisati rustikalnim osjećajem, dodirom vrta ili atmosferom na plaži. Labavo vezan buket cvijeća s dugim stabljikama uz vaše ruke također može dati izjavu dok šetate prolazom ili pozirate za fotografije tijekom recepcije.

Odaberite cvjetanje u sezoni

Nakon što pripremite temu i odaberete svoj stil buketa, vi ili vaša cvjećarica za vjenčanje možete raditi na dostupnim cvjetovima. Najbolje je odabrati cvijeće u sezoni koje će nadopuniti vaš stil vjenčanja i pomoći vam da se pridržavate proračuna za vjenčanje.

Cvjetovi u sezoni na vašem buketu mladenki ne samo da bilježe osjećaj trenutne sezone, već pružaju i fantastičnu glavnu fotografiju za fotografije vjenčanja kojih ćete se sjećati u godinama koje dolaze. Nekoliko ideja uključuje suncokret i poljsko cvijeće za ljetna vjenčanja na plaži, ruže, orhideje cymbidium, hortenzije i tulipane za jesen, dok su slatki grašak, kamelije i ranunculus neki od uobičajenih zimskih cvjetova za vjenčanje.

Dopunjavanje ili kontrastne boje

Neka vaš vjenčani buket bude u skladu s vašim stilom vjenčanja dok dopunjujete ili kontrastirate boje za svoj buket. Osim što idete s tradicionalnim aranžmanima, svoj buket možete poboljšati jednobojnom paletom kako biste izložili cvijeće iste vrste ili odlučili cvjetati u različitim nijansama.

Odlučite se za kontraste u vašem buketu koji odražavaju temu vašeg vjenčanja ili boje sezone. Oni također mogu govoriti o vama i umjetničkom štihu vašeg partnera. Spojite plave pupoljke s narančastim i crvenim ružama za ljetno vjenčanje u zalazak sunca, cvijeće pastela i bjelokosti za proljetna vrtna vjenčanja, suho bilje za rustikalne jesenske aranžmane i tamno smaragdno lišće za klasični zimski vjenčani ugođaj.

Zaključak

Vaš stil vjenčanja i mjesto održavanja vodit će vam kako izrađujete buket mladenki. Odabir komplementarnih nijansi sezonskih cvjetova ili njihovo kombiniranje s kontrastnim zelenilom uz pomoć vjenčane cvjećare može to učiniti izjavom za vas i vaš poseban dan.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *