Home / spavaća soba dekor / Kako odabrati savršenu pozivnicu za vjenčanje

Kako odabrati savršenu pozivnicu za vjenčanje

Lijepa i moderna personalizirane pozivnice za vjenčanje koju odaberete, da službeno objavite svoju namjeru da se vjenčate s partnerom, postavite raspoloženje i ton za vaše vjenčanje.

Odabir teme i sheme boja za vaše vjenčanje izvrstan je način da osigurate da se vaše osobnosti i osjećaj stila filtriraju kroz sve ključne elemente vašeg posebnog dana. Tema dizajna vaših pozivnica za vjenčanje i ostalih predmeta vaše luksuzne vjenčanice trebala bi biti nadahnuta stilom koji vi i vaš voljeni obožavate ili strašću ili hobijem koji dijelite.

Mjesto vjenčanja i sezona u kojoj se planirate vjenčati, također se mogu koristiti za definiranje teme vaše pozivnice za vjenčanje ako ste zaostali za idejama.

Bilo da sanjate da ćete biti princeza iz bajke koja se udaje za svog šarmantnog princa u raskošnom vjenčanju ili ćete razmijeniti prstenje i zavjete u tihoj intimnoj i privatnoj ceremoniji, morat ćete odabrati savršene pozivnice za vjenčanje kojima ćete poslati svi vaši gosti.

Bez obzira na to koliko vjenčanih trendova dolazi i odlazi … vintage, moderni, rustikalni i country stilovi nikada neće izaći iz mode. Ako ih volite i imate poteškoća s odlukom koji ste od njih stvarno vi, pročitajte u nastavku kako biste otkrili svoj savršeni poziv na vjenčanje …

1Vintage

Ako vam se srce zalomilo za klasično, formalno ili tradicionalno vjenčanje, lako možete uklopiti vintage glamur u svoj stil i temu vjenčanja. Inspirirajte se iz The Great Gatsbyja i odaberite elegantno mjesto za svoje vjenčanje. Možete se nadograditi s modelom odijevanja od smokinga i baluna ili ga učiniti moderno jednostavnim uz samo tračak bygoneere.

Odaberite elegantan i bezvremenski dizajn i papir vrhunske kvalitete za vaše pozivnice za vjenčanje po mjeri. Savršene personalizirane pozivnice za vjenčanje za berbu vjenčanja trebale bi lijepo odražavati ambijent odabrane teme.

Pozivnicama možete pružiti uvid u mjesto održavanja vjenčanja ili uključiti ukrasne ukrase koji se odnose na Art Deco dizajn ili doba 20-ih i 40-ih.

Ako su vaše vintage želje otrcani šik, pozivnice za vjenčanje po mjeri možete ukrasiti raskošnim ukrasnim završnim slojem, poput metalnog foliranja. Složeni detalji vintage čipke, romantičnih cvjetova i nježnih pastelnih boja također će vam pomoći dati ton proslavi vjenčanja u vintage stilu.

2Moderno

Moderni stil vjenčanja vrlo je svestran i često uključuje glamurozne i luksuzne atribute. Ova vrsta svadbenog stila manje je formalna od tradicionalne, ali podjednako moderna. Moderno vjenčanje zaslužuje personalizirane pozivnice za vjenčanje koje se mogu pohvaliti otmjenim minimalističkim dizajnom, čistim linijama i geometrijskim oblicima.

Impresionirajte svoje goste dizajniranjem vlastitih modernih prilagođenih vjenčanih pribora i pozivnica. Ako volite boju, možete predstaviti zadivljujuću mješavinu akvarela kako bi vaše pozivnice za vjenčanje stajale izvan mnoštva. Inače, obitelj i prijatelje možete oduševiti zadivljujućom fotografskom slikom sretnog zaručenog para na prednjoj strani kartice i šik natpisima.

Za sofisticiranu suvremenu atmosferu dodajte lijepu svjetlucavu svjetlucavu svjetlucavu svjetlucavu svjetlucavicu u vaše lijepe naručene pozivnice za vjenčanje kako biste privukli pažnju svih na vašem VIP popisu gostiju.

3Rustikalno

Ljepota izvrsnog otvorenog prostora i jednostavnost seoskog života uvelike utječu na rustikalni stil vjenčanja. Ova vrsta svadbenih tema popularan je izbor u proljetnim i ljetnim mjesecima. Kako se u rustikalnim vjenčanjima obično nalaze elementi poput drveta, metala i poljskog cvijeća, to je savršen izbor za vas ako volite biti u prirodi.

Ako se vjenčate u ležernoj ceremoniji koja se održava u vinogradu, šatoru, modernom tipiku ili staji, lijepa je ideja da svojim gostima date do znanja što mogu očekivati. To možete učiniti dizajniranjem pozivnice za vjenčanje koja se razmeće šarmantnim i zabavnim DIY stilom.

Možete ručno izrađivati ​​svoje pozivnice i sadržavati materijale poput smeđeg kraft papira, jute i hesija, vrpce, suho cvijeće i špagu. Ili, vaše pozivnice za vjenčanje mogu biti profesionalno dizajnirane prema vašim individualnim specifikacijama, a uključuju lijepe detalje izrezane laserom, botaničke biljke ukrašene folijom ili ukras obruba.

Najbolje je odabrati paletu neutralnih i prigušenih tonova kako biste osigurali da vaša stilizirana rustikalna pozivnica za vjenčanje ima najveći utjecaj.

4Zemlja

Ako planirate vezati čvor u zlatnom starinskom stilu zemlje, vaše personalizirane pozivnice za vjenčanje to bi trebale jasno prenijeti svojim gostima. Kako se seosko vjenčanje tradicionalno održava na farmi ili u ruralnom dijelu sela, ima smisla uklopiti svoju okolinu u dizajn pozivnica koje šaljete svojim svatovima.

Tema vjenčanja u stilu zemlje može uključivati ​​mnoge klasične značajke koje obično definiraju neobičan i opušten rustikalni / DIY stil. Ako trebate inspiraciju ili dizajn vašeg prostora za vjenčanje ili pozivnicu za vjenčanje, krenite na putovanje u zemlju i uronite u prekrasno okruženje.

Na vašim ručno izrađenim pozivnicama za vjenčanje mogu se prikazati efekt drveta ili obična Kraft pozadina, kao i ilustracije ili otisci raskošnog vijenca ili cvjetne krune, bujnih vijenaca, žarulja svjetla i kanapa. Budući da je šarmantna seoska tema relativno bez uzrujanosti, savršena paleta boja za vaše pozivnice za vjenčanje je neutralna.

Da biste svoje pozivnice za vjenčanje u stilu države učinili osobnijima, na prednju stranu kartice možete uvrstiti svoje inicijale upletene u cvijet i lozu ili fotografiju svog vjenčanja s partnerom pred vjenčanjem kako pozirate u autentičnoj haljini s kapuljačom!

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *