Home / uređenje dnevnog boravka / Kako oblikovati borbene čizme + Pregled 3 marke

Kako oblikovati borbene čizme + Pregled 3 marke

Zapravo mi je drago što sam pričekao da napišem ovaj post, jer sada imam dovoljno vremena za oblikovanje borbenih čizama i isprobavanje nekoliko različitih marki da stvarno podijelim svoja cjelokupna razmišljanja. Borbene čizme su trend / stil od kojeg sam se suzdržavao u prošlosti. Oni su vrlo teška čizma za sitnice, pa ako vam je bilo teško otkriti što vam najbolje stoji ili kako ih oblikovati, niste sami. Ali, pronašao sam svoj savršeni par i u današnjem postu dijelim sve što sam naučio iz savladavanja borbene čizme.

Kliknite Slike za detalje


Što potražiti u borbenim čizmama ako ste sitni

  • Oblik prsta badema
  • Visina kraćeg vratila
  • Uglađeniji dizajn – klonite se debelih potplata i izuzetno širokih podnožja

Dobar sitni stil sastoji se samo od proporcija, a zdepaste borbene čizme ne čine ništa za sitne okvire ili kratke noge. Zapravo je upravo suprotno. Bilo kakvu krupnu čizmu teško je izvući za sitnice – preplavi vaš okvir, prvo je što ćete pogledati i učinit će da vam noge izgledaju još kraće jer vam se noge naglo zaustave (ne pojednostavljuju). No, s pravim čizmom definitivno ih možete natjerati da rade. Prvo i najvažnije želite pronaći par borbenih čizama s nožnim prstom u obliku badema. Sve preoblikovano preplavit će vaš okvir (proporcija). Ako ste primijetili, obično se držim pumpi i čizama s šiljastim nožnim prstima, jer mi pomažu izdužiti noge, a toliko su mi laskavije na mom okviru. Borbene čizme ne dolaze s šiljastim nožnim prstima (hahaha, srećom!), Pa je najbliža noga u obliku badema. Dalje, želite pronaći čizmu s desnom osovinom. A prava osovina ovisi o načinu oblikovanja cipela. Ako ćete cipele nositi samo preko traperica / tajica, onda svakako želite ići s niskim vratilom. Želite prikazati što više svojih nogu (viša osovina će vam odrezati noge i učiniti ih kratkima). Ako želite nositi čizme ispod traperica, suknji ili haljina, možete se izvući s malo višom osovinom (trebate dovoljno osovine da je stavite ispod traperica). Ako želite fleksibilnost u oblikovanju čizama u oba smjera (preko i ispod traperica), trebat će vam nešto između (ish). Moj Zaštitne borbene čizme mogu se oblikovati u oba smjera, ali više o onima u nastavku. Također ne želite nositi ništa s tonom glomaznih detalja. Potražite nešto elegantnijeg dizajna. Debeli potplati, izuzetno široke podnožje, debeli detalji od tkanine – sve to čini dotjeraniju čizmu i kao sitnica vam je loša usluga.

Kako oblikovati borbene čizme

Nakon što sam više od 2 mjeseca oblikovao svoje borbene čizme, shvatio sam da služe i kao moda i kao funkcija. Češće posežem za njima jer je hladno i s njima mogu nositi debele tople čarape, a dulja osovina dodaje više topline. Udobno im je i pješačiti na veće udaljenosti jer su ravna čizma s potporom. Nisam ni razmišljao o funkcijskom dijelu kad sam u početku razmišljao o borbenim čizmama, pa je ovo veliki plus i dodaje više svestranosti, IMO. Kao što je gore spomenuto, možete nositi cipele ispod traperica, suknji, haljina ili preko traperica / tajica / hlača. Ako ćete cipele nositi preko traperica ili tajica, toplo bih vam preporučio da se držite crne na crnoj. To vam pomaže izdužiti noge i ima najlaskaviji učinak. Ako preko traperica nosite plave traperice s crnim borbenim čizmama, odmah odrežete noge i izgledat će još kraće nego što zapravo jesu. Držite se crnih uskih traperica ili tajica. Drugi način oblikovanja, što je stil koji više volim, jest da ih nosite ispod traperica. To omogućuje malo veću fleksibilnost traperica (u boji). Jedino, vaše ošišane traperice moraju biti odgovarajuće duljine. To može biti nezgodno jer ćete ih puno puta poželjeti upariti sa svojim ošišanim trapericama ravnih nogavica, ali preduge su i izgledat će kao da nosite ravne traperice pune duljine s nezgrapnim čizmama (hahaha). Za mene obično borbene čizme (ili bilo koje čizme s osovinom) kombiniram s ošišanim trapericama ravnih nogavica koje sam malo prekratko izrezao. Traperice koje sam prekratko izrezala izgledaju čudno s balerinkama (s toliko kože), ali savršeno rade s čizmama s osovinama. Budući da nema svatko milijun traperica koje su krojili, predlažem da nađete par traperica ravnih nogavica, a vi ćete ih krojiti, isprobati i s balerinkama i s čizmama s osovinama (ili čizmama s kojima ćete ih najčešće nositi), i pronaći sretan medij.

Još jedan savjet pri oblikovanju borbenih čizama, uvucite gornji dio i nosite ih s donjim donjim dijelom. Kada radite s ne baš laskavom cipelom za sitnice, želite pomoći što više izdužiti noge. Visoki struk daje iluziju da su vam noge dulje nego što jesu, a kad zataknete vrhove, taj ćete pojednostavljeni efekt zaista moći više vidjeti.


Pregled borbenog čizma

Pletene borbene čizme Loeffler Randall Brady (sličan) 5,5- Bili su mi na radaru 2019. godine, pa sam ih morao loviti da bih ih čak pronašao u svojoj veličini. Položio sam velike nade u ove jer su pletene i istodobno pripijene uz vaše stopalo i noge (pa mislim da bi mogle biti vrlo laskave). Nažalost, širina kuglice čizme je vrlo široka i ne laska. Ono što su mogle biti vrlo elegantne čizme s vrhom badema, sada su krupne. Pleteni materijal ipak je super laskav duž noge. Imam ih u verziji 5.5 i još uvijek ih želim prodati. Ako ste zainteresirani, pošaljite mi e-mail.

Sam Edelman Lydell mješovite čizme 5 – Ove čizme poklonio sam od Sama Edelmana. Mislim da ih ne bih odabrao sam, samo zato što bih znao da bi okno bilo predugo. Ali, svejedno sam ih isprobao za vas. Potpetica je malo ukočena, pa mislim da bi se obukli prije nego što bi im bilo zaista ugodno. Sve u svemu, čizma nije previše krupna, ali ima vrlo okrugli nožni prst, što nije baš laskavo na mom okviru. A osovina je debela i vrlo visoka, što mojim trapericama otežava prelazak. Ovo su lijepa opcija i pristupačna opcija ako ste visoki.

Zaštitne čizme Sibyl 5 – Ovo su borbene čizme koje sam nosio i koje sam volio. U početku su me privukli zbog toga koliko su jednostavno i uglađeno izgledali na web stranici. Srećom, potpuno su isti osobno – uglađeni, jednostavni, s prekrasnim nožnim prstom u obliku badema. Budući da imaju usko prianjanje, izgledaju veliko na vašem stopalu. Oni također trče veliki. Volio bih da sam mogao dobiti 4.5. Ali sveukupno, koža je mekana kao maslac, super su udobne i provjerite sve na mom popisu za borbenu čizmu. Izvrsno funkcioniraju ispod mojih traperica, a jednako dobro izgledaju i preko crnih traperica. Ako još uvijek kupujete crne borbene čizme, provjerio bih ih.

2 para nisu fotografirana

Sam Edelman Nina Borbene čizme 5 – Naručio sam im da ih pokušaju usporediti sa svojim Schutz čizmama i OMG-om, bili su toliko kruti da nisam mogao ni nogom staviti u njih. Da je koža na crnim čizmama mekana, preporučio bih ih za sitnice.

Lančane čizme Rebecca Minkoff Janyi 5,5 (rasprodano) – Jako me zaintrigirao oblik ovih i naručio sam ih. Bili su mali, tako da nisam imao priliku fotografirati se s njima, ali ovo je fantastično! Pomalo težak, ali oblik je lijep i savršen za sitnice. Ne tako zdepast, ne pretjerano širok, sa savršenim nožnim prstom u obliku badema. Detalj lanca lijep je način da začinite svoje crne borbene čizme, ali znam da neće biti za svakoga. U ovim bih se povećao u punoj veličini.

NAKUPITE POST

About admin

Check Also

Kako transformirati svoj vrt za 300 funti

Znam da ga vjerojatno kiša pada tamo gdje se trenutno nalazite i gledate kroz prozor …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *