Home / spavaća soba dekor / Kako gledati ‘Crnu udovicu’ 2021. Online besplatno: Stream Disney Plus Movie

Kako gledati ‘Crnu udovicu’ 2021. Online besplatno: Stream Disney Plus Movie

Ako ste Marvelov superljubac, možda biste htjeli znati postoji li način za gledanje Crna udovica online besplatno. Odgovor je da – ali morate pričekati. Crna udovica, što je prvi samostalni film o Marvelu, Crna udovica zvana Natasha Romanoff, premijerno prikazan 9. srpnja 2021. i u Disney + i u kinima.

Film za koji se kaže da je posljednji film Marvel Cinematic Universe Scarlett Johansson smješten je nakon događaja iz 2016. Kapetan Amerika: Građanski rat i prati Natasinu bijeg iz prošlosti kao špijuna i veze koje je napustila mnogo prije nego što je postala Osvetnica. U filmu glumi i Florence Pugh kao Yelena Belova, sestrinska figura Natashe koja je bila obučena za Crnu udovicu. David Harbor glumi Alekseja Šostakova zvanog Red Guardian, ruskog supervojnika koji je pandan kapetanu Americi i očevu figuru Natasha i Yelena. Rachel Weisz također glumi Melindu Vostokoff, sezonsku špijunku koja je također trenirala u Crvenoj sobi kao Crna udovica i koja je majka Natasha i Yelene.

Iako je Crna udovica Natashin prvi samostalni (i možda posljednji) solo Marvelov film, rekao je Johansson za Sudarač da film nije zamišljen kao njezina priča o porijeklu. (Upozorenje o spojleru: Natasha je umrla 2019. godine Osvetnici: Endgame nakon što se žrtvuje za Dušni kamen.) „Post-Građanski rat osjećao kao da je dobro vrijeme za početak. Nikad nismo namjeravali raditi priču o podrijetlu. Nikad nisam željela raditi priču o porijeklu, jer se jednostavno nisam htjela vratiti natrag ”, rekla je. : Htio sam krenuti naprijed. Iako se vraćamo natrag, sve to ima smisla kad to vidite. Ali, osjećao sam se kao da se dobro proveo jer je Natasha oduvijek bila dio neke operacije. Oduvijek je bila operativka i zapravo nikada nije morala, u dobru ili u zlu, donositi bilo kakve odluke za sebe. “

Nastavila je, donijela je odluke, ali ona je dio ove veće cjeline – bilo da je to bila Crvena soba ili SHEILD ili Osvetnici, znate – imala je takvu obitelj, u dobru i u zlu, a onda nakon građanskog rata više nema . Sve je to nestalo. Sve je nestalo i prvi put ikad, zaista, ona je samo za sebe. Mogla bi potpuno nestati u eteru i to bi bilo to. Ne mora se ničemu vraćati. Što je prilično zastrašujuće mjesto kad ste toliko dugo vezani za nešto i sad iznenada lebdite. “

Ljubaznošću studija Marvel.

Kako gledati Crna udovica na liniji

Pa kako navijači mogu gledati Crna udovica na mreži ako ne žele ići u kina? Pa, kao Mulan, Raya i posljednji zmaj, Cruella i druge Disney Plus blockbuster filmovi, Crna udovica dostupan je za streaming odmah Disney Plus s Premiere pristupom. Gledati Crna udovica na mreži, pretplatnici Disney Plusa trebaju se prijaviti za Premiere Access, koji košta 29,99 USD i dolazi s neograničenim brojem pregleda Crna udovica. Ako nemate Disney Plus, prvo se morate prijaviti u bilo kojem 7,99 dolara mjesečno ili 79,99 dolara godišnje, što kupcima štedi oko 16 USD. Disney Plus također nudi a Disneyev snop, koji dolazi s Disney Plus, Hulu i ESPN + pretplate na samo 13,99 dolara mjesečno. (To štedi oko 5 USD od pretplate na svaku uslugu pojedinačno, što je poput besplatnog korištenja Hulua.)

Kako gledati Crna udovica online besplatno

Ako želite gledati Crna udovica na mreži besplatno, postoji način – ali morate pričekati. Crna udovica bit će dostupan redovito za streaming Disney Plus pretplatnici na 6. listopada 2021, što je otprilike tri mjeseca nakon izlaska u kinima i na Premiere Accessu. Ako možete čekati toliko dugo, možete uštedjeti 29,99 USD. Nemate Disney Plus? Pred nama su razni načini kako na vrijeme dobiti besplatni Disney Plus račun za gledanje Crna udovica na liniji.

Korisnici Xbox Game Pass-a s novim ili postojećim pretplatama na nivo „Ultimate“ ispunjavaju uvjete za polaganje prava na 30-dnevnu besplatnu probnu ponudu s Disney Plus-om od lipnja 2021. Microsoft najavio pogodnost koja se poklapa s premijerom filma Loki na Disney Plus nakon ranije ponude u studenom 2020. u čast druge sezone Mandalorijanac.

Iako je prethodna ponuda istekla u siječnju 2021. godine, Microsoft je odlučio ponovno se udružiti s Disney Plusom – a dobra vijest je da je ova pogodnost dostupna članovima Xbox Game Pass Ultimate bez obzira na to jesu li zatražili prethodni Disney + Perk. Da biste to zatražili, potrebna vam je samo pretplata na „Ultimate“ na Xbox Game Pass (po cijeni od 14,99 USD mjesečno) koja vam omogućava pristup galeriji pogodnosti na Xbox konzoli, aplikaciji Xbox na računalu sa sustavom Windows ili Xbox Game Prođite mobilnu aplikaciju na iOS-u i Androidu.

Nakon što zatraže pogodnost, korisnici Xbox Game Pass Ultimatea bit će usmjereni na Disney Plus kako bi aktivirali svoje 30-dnevno besplatno probno razdoblje. Ulov? Članovi mogu zatražiti i aktivirati suđenje samo od 8. lipnja 2021., do 30. rujna 2021. Također vrijedi imati na umu da će 30-dnevno besplatno probno razdoblje biti postavljeno za automatsko obnavljanje pretplate, pa ne zaboravite otkazati članstvo u Disney Plusu prije isteka besplatnog probnog razdoblja ako ne želite plaćati 7,99 USD mjesečno.

Ako ste kupac Verizona (ili poznajete nekoga tko to jest), Verizon nudi besplatno Pretplata na Disney Plus sa svojim neograničenim planovima (aka Get More Unlimited, Play More Unlimited, Verizon Plan Unlimited, Go Unlimited, Beyond Unlimited i Above Unlimited.) Ako imate jedan od ovih planova, možete se prijaviti za besplatnu šestomjesečnu pretplatu na Disney + ( što vam štedi oko 42 USD.) Kliknite ovdje za često postavljana pitanja o Verizonu o tome kako se prijaviti za besplatnu pretplatu na Disney +.

Kupci Verizona s planovima Get More Unlimited i Play More Unlimited također ispunjavaju uvjete za njihov Disney Bundle, koji nudi ne samo besplatni Pretplata na Disney Plus sve dok imate svoj Verizon plan, ali i besplatan Hulu i pretplate na ESPN +, što gledateljima štedi oko 12,99 USD mjesečno. Kliknite ovdje za često postavljana pitanja o Verizonu o tome kako se prijaviti za njegov Disney paket. Eto vam ga – načina da besplatno gledate Disney Plus.

Pogledajte ‘Crnu udovicu’ uz Amazon Music Unlimited i Disney Plus 7,99 USD

Novi pretplatnici Amazon Music Unlimited mogu dobiti besplatna šestomjesečna pretplata do Disney Plus. Trenutni pretplatnici Amazon Music Unlimited također ispunjavaju uvjete za besplatna tromjesečna pretplata do Disney Plus. Amazon Music Unlimited nudi 30-dnevno besplatno probno razdoblje i košta 7,99 USD mjesečno za članove Amazon Prime-a, što je ista mjesečna stopa kao i Disney Plus. To znači da kupci mogu dobiti pretplatu na Amazon Music Unlimited i pretplatu na Disney Plus za manje od 4 dolara po komadu.

Nije Amazon prime Član? Amazon Prime također nudi a 30-dnevno besplatno probno razdoblje, tako da se kupci mogu prijaviti za besplatno probno razdoblje i pretplatiti se na Amazon Music Unlimited po nižoj cijeni. Ako ste student, možete dobiti i besplatno šestomjesečno probno razdoblje od Amazon prime, kao i Amazon Music Unlimited pretplata za samo 99 centi na mjesec. Kliknite ovdje za više informacija o tome kako se prijaviti za Disney Plus ugovor Amazon Music.

Crna udovica dostupan je za streaming na Disney + s Premiere Accessom.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *