Home / spavaća soba dekor / Kako doći do kose prirodnog izgleda s ekstenzijama

Kako doći do kose prirodnog izgleda s ekstenzijama

Ako obično nosite nadogradnju za kosu, znate da su one jedna od vaših najbolje čuvanih tajni. Kao takvi želite biti sigurni da izgledaju što prirodnije. Ispravni skup potki poboljšat će vaš izgled lijepim stapanjem s kosom i usklađivanjem vaše prirodne sjene, toliko da nitko neće moći znati nosite li ekstenzije.

Ali postoje određeni čimbenici koje trebate uzeti u obzir da bi vaša proširenja izgledala prirodno i bila neotkrivena. Evo nekoliko savjeta za dobivanje brava prirodnog izgleda s većinom vrsta proširenja.

1Posjetite stilista da biste ga proširili

Iako ćete možda biti u iskušenju da to napravite sami, primjena ekstenzija za kosu zahtijeva malo prakse i iskustva. Nastavke za kosu Clip jednostavno je nanijeti i ukloniti, tako da ih možete instalirati kod kuće ako već imate iskustva s njima.

Ali što se tiče produženja vrpce, preporučujemo da posjetite svog stilista da ih instalira. Podvodne potke moraju se primijeniti izuzetno pažljivo. Oni zahtijevaju određene tehnike za instaliranje bez oštećenja vaše prirodne kose i kako bi im dali mješavinu prirodnog izgleda. Vaš će stilist instalirati potke na način koji dodaje prirodne pokrete i strukturu.

2Izrežite ili podrežite potke

Svaki pojedinac ima svoju jedinstvenu frizuru. Kao rezultat toga, ne može se očekivati ​​da se od nadogradnje kose besprijekorno stapaju sa svakim stilom odmah iz pakiranja. Dobra vijest je da se frizeri mogu snaći u ovom izazovu. Iskoristit će svoje iskustvo za rezanje i podrezivanje potka na način koji im omogućava da se savršeno uklope u vašu kosu.

3Za ekstenzije s kopčanjem: Učvrstite kosu prije instaliranja potka

Kvalitetni umeci za kosu s umetkom poput Umeci za kosu Zala može se primijeniti u roku od nekoliko minuta. Ali, kako biste svojoj kosi dali prirodan izgled, najprije kosu raščešljajte, a zatim pričvrstite nadogradnje. Za svaki dio kose na koji želite primijeniti štipaljke, učinite to češljajući kosu od vrhova prema korijenima – suprotno smjeru u kojem biste je inače počešljali.

Svakako upotrijebite češalj sa širokim zubima i unaprijed češljajte svaki odjeljak više puta. Čineći to, stvorit ćete prikladan temelj za kopče koje će se držati na vašoj prirodnoj kosi. Stavljanjem ekstenzija za kosu u viseću kosu kosa će vam izgledati neprirodno. Može vam biti i neugodno.

4Očetkajte kosu nakon instaliranja ekstenzija

Mnoge se žene muče kada je riječ o kombiniranju vlastite kose i potki. Ne zaboravite da je vaš cilj postići što prirodniji ishod. Bez obzira nosite li 100% Remy ekstenzije za ljudsku kosu, još uvijek morate koristiti određene metode kako biste ih stopili s prirodnom kosom.

Jedan od najboljih načina za postizanje prirodnog izgleda je četkanje ekstenzija i vaše prirodne kose. Nakon što se postave potke, počnite četkati od vrhova kose prema korijenu i oblikujte kosu po želji. Obavezno koristite četku za petlju za najbolje rezultate.

5Postavite produžetke pod kutom

Ako se vaši nastavci ne stapaju pravilno u prednjem dijelu, može vam pomoći nanošenje pod kutom. Postavljanje potki pod kutom pomoći će vašoj kosi da dobije prirodan, pernati i svilenkast izgled. Također će vam pomoći dodati više strukture i duljine vašoj kosi.

6Nabavite pravo podudaranje boja

Općenito, možete odabrati potke s dvije ili tri nijanse tamnije ili svjetlije od vlastite boje kose, a kosu svejedno dobiti prirodnog izgleda. Ali ako vaša kosa ima jedinstvenu boju i kupujete potke putem interneta, pobrinite se da dobijete odgovarajuću boju. Također, pazite da nijansu uskladite s bojom vrhova kose, a ne korijena. Pažljivo odaberite boju jer će neusklađenost biti mrtvo dijeljenje vaših dodataka.

7Za updo frizure: Nanesite ekstenzije naopako

Mnoge žene za nadograđene frizure biraju nadogradnje za kosu. Potke ljudske kose su svestrane i mogu se koristiti za repove, punđe, pletenice i još mnogo toga. Za žene koje svojim dodacima žele dodati veći volumen i strukturu, dobro je postaviti potke naopako. To će učiniti da vaša kosa izgleda prirodno i omogućiti da ekstenzije sigurno sjede na svom mjestu. Također će vam biti ugodno dok nosite potke.

About admin

Check Also

Mark “Ljubav je slijepa” djevojka 2021: Tko je Aubrey Rainey?

Upozorenje: Ljubav je slijepa: Poslije oltara spojleri naprijed. Markova djevojka poslije Ljubav je slijepa bilo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *