Home / spavaća soba dekor / Kako besplatno gledati ‘Jeopardy’: Epizode voditelja gosta Aarona Rodgersa

Kako besplatno gledati ‘Jeopardy’: Epizode voditelja gosta Aarona Rodgersa

Tko će krenuti stopama pokojnog Alexa Trebeka? Ova voljena emisija trivia pokušava pronaći odgovor, a željni obožavatelji pitaju se kako gledati Opasnost! besplatno tijekom pretraživanja. Ne brinite, rezači kabela – imate nekoliko mogućnosti.

Ući ćemo u sve što trebate znati o gledanju Opasnost! na mreži besplatno, bez kabela u nastavku, ali prvo, evo ideje što možete očekivati ​​od emisije nakon ere Alexa Trebeka. Zasad, Opasnost! poziva niz značajnih gostiju da vode emisiju po nekoliko tjedana. Mjesta za gostovanje gostiju započela su s obaranjem rekorda Opasnost! pobjednik Ken Jennings, dr. Mehmet Oz, Opasnost! izvršni producent Mike Richards i novinarka Katie Couric.

Početkom travnja, napadač Green Bay Packersa Aaron Rodgers bio je sljedeći moderator koji je zauzeo svoje mjesto iza govornice. Rodgersa, koji bi trebao voditi emisiju dva tjedna od ponedjeljka 5. travnja do petka 16. travnja, ukupno 10 epizoda, slijedit će 60 minuta dopisnik Bill Whitaker i glumica i neuroznanstvenik Mayim Bialik kao gosti domaćini.

Kako bi uhvatio Rodgersovu ograničenost Opasnost! i još više, samo čitajte u nastavku sve što trebate znati.

Kako gledati Opasnost! online besplatno

Opasnost! je sindicirani program, što znači da se emisija emitira gdje god lokalni kanali imaju prava na svaku epizodu. Jednostavno rečeno, Opasnost! fanovi mogu očekivati ​​da se kanali i vrijeme prikazivanja razlikuju ovisno o lokaciji, pa je dobro posjetiti ih ugroženost.com / sat pretraživati ​​kada i gdje Opasnost! emitira se u vašoj blizini.

Da li Opasnost! emitira se na vašem lokalnom CBS, NBC ili ABC podružnici, imate mogućnosti besplatnog streaminga putem interneta. Većina gledatelja trebala bi moći uspješno strujati Opasnost! na jednom od kanala uživo koji se nude putem fuboTV ili Sling TV, koji obje nude sedmodnevne besplatne probne verzije za nove pretplatnike. Samo pripazite da otkažete pretplatu prije nego što krene besplatno probno razdoblje kako biste izbjegli pretplatu. Međutim, ako odlučite nastaviti s uslugom, fuboTV nudi pretplate od 64,99 USD mjesečno, dok Sling TVBlue Service Tier kreće se od 35 USD mjesečno.

Ako Opasnost! strimova na vašem lokalnom CBS kanalu, obavezno se prijavite za fuboTV, kao Remen trenutno nema lokalne CBS kanale. Alternativno, gledatelji koji gledaju Opasnost! na CBS-u može uživo emitirati emisiju na novoj usluzi streaminga CBS-a, Paramount +. Usluga, koja obično počinje s 5,99 USD mjesečno za ograničeni komercijalni plan i 9,99 USD bez oglasa, omogućit će vam besplatno emitiranje emisija s vašeg lokalnog CBS kanala i svih ostalih izvornika i ekskluzivnog sadržaja 7 dana ako ste novi na platformu.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *