Home / spavaća soba dekor / Kadulja Zelena tema za vjenčanje u crno-bijeloj tehnici

Kadulja Zelena tema za vjenčanje u crno-bijeloj tehnici

UčitavamDodaj u favorite

Ako ste sanjali o toplom, privatnom osjećaju i romantičnom vjenčanje u šume, pogledajte ove lijepo rustikalne šumske teme vjenčanja s kaduljom zelene boje kadulje + crna + bakar + bijeli i drveni naglasci. Kao i kod većine vjenčanja, mjesto za početak je odabir boja vjenčanja. Za vjenčanje s šumskom tematikom odaberite zemljane boje poput zelene, smeđeg drveta, zelene mahovine i zlatnih dijelova (bilo metalik ili ne).

Jedna od najvećih tema vjenčanja koja se koristi ove godine je prirodna i rustikalna s sofisticiranim naglascima i glamuroznim.

Dizajn pozivnica za vjenčanje : Predstavite boje i temu vjenčanja sa svojim pozivnicama. Tema o šumi podsjeća na mnoge izvrsne dizajne pozivnica za vjenčanje. U našoj smo paleti odabrali zelene pozivnice s bakreno smeđom omotnicom. Ili odaberite oblogu omotnice u jednoj od vaših naglašenih boja.

zelena pozivnica za vjenčanje, bakrene i zelene pozivnice za vjenčanje, pozivnice za vjenčanje, zemljane pozivnice za vjenčanje #weddinginvites

Poziv od BLeighCreations

Nevjesta : nešto pomalo netradicionalno najbolje bi odgovaralo šumskoj temi. Mislite romantično i meko, možda pomalo eterično. Satenska haljina definitivno je vani. Mogli biste upotrijebiti nekoliko različitih nadahnuća za bohemain vjenčanicu. Jedna bi bila sanjarska šumska vila, a druga prizemniji, ali romantični stil Robin Hooda.

Djeveruše : Haljine za djeveruše bile bi prekrasne u kadulji zelenoj boji s bijelim buketima. Ili nosite isto ili odabirete kombinacije haljina.

Dekor stola : Razmislite o aranžmanima svijeća kao alternativi cvjetnim središnjim dijelovima i zelenilu kao trkaču stola u odnosu na bijeli trkač stola. Svijeće stvaraju zrak romantike i očaranosti i navečer izgledaju nevjerojatno na stolu za recepciju na otvorenom.

šumski vjenčani stol, zeleni vjenčani stol, crni i zeleni vjenčani stol, dekor boemskog vjenčanog stola #weddingtable #rusticwedding

Vjenčani program i domjenak: Masika May Photography @masikamayphotography | Planiranje: @thegoodparty

boho vjenčani dekor, šumski vjenčani dekor, šumski vjenčani dekor, dekor boemske ceremonije vjenčanja

Svečanost Dekor Photo by @sanctuaryoflight ⁠ | Planiranje: @thegoodparty

glazura kap po kap svadbena zelena svadbena torta, kadulja zelena svadbena torta, vjenčana torta #weddingcake #sage #green
glazura kap po kap svadbena zelena svadbena torta, kadulja zelena svadbena torta, vjenčana torta #weddingcake #sage #green

Autor fotografije Sinja Hemke

Nadamo se da vas je nadahnula ova kadulja zelene boje kadulje. Što se tiče vanjskih ukrasa za vjenčanje, trebali biste koristiti svoju maštu i biti što kreativniji. Budite sigurni da vaša vizija prolazi kroz postupak dizajniranja i budite sigurni da će se vaši ukrasi dobro uklopiti u cjelokupnu postavku vašeg vjenčanja.


About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *