Home / spavaća soba dekor / K18 maska ​​za kosu ponovno je na zalihi, ali ne zadugo

K18 maska ​​za kosu ponovno je na zalihi, ali ne zadugo

Mrzim vam reći ovo, ali skoro svi imaju oštećenu kosu. Ako ste poput mene i izbjeljujete kosu, koristite vruće alate i spavate u repu, pa, vi definirate štetu. Ali čak i većina “djevičanske” kose još uvijek ima određenih lomova i / ili bez sjaja, čak i samo zbog čimbenika okoliša poput sunca i onečišćenja. Zato K18 maska ​​za kosu je stvarno za svakoga. Iako će oni s najvećom štetom postići najveće rezultate, svi mogu imati koristi od toga. I nije poput maske za kosu na koju ste vjerojatno navikli. Dopustite mi da objasnim.

Iako je K18 naziva maskom, masku za kosu koja ne ostavlja molekularnu obnovu ne ispirete. Ne osjeća se kao tipična hidratantna maska ​​i to zato što nije. Patentirani tretman bioaktivnim peptidom jača i poboljšava elastičnost kose, kao i zapravo radi na uklanjanju oštećenja od kemikalija i stila. Izuzetno je lagan, tako da ne morate brinuti hoće li vam oduzeti kosu. Formula s vremenom popravlja pramenove, ali svejedno ćete vidjeti veliku razliku u izgledu i osjećaju kose u jednom korištenju.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

K18.

Koristila sam K18-ove tretmane u salonu prije nego što sam uopće znala za marku. To je zato što Christine Thompson, direktorica boja u salonima Spoke & Weal, često radi moju boju i zaklinje se u tretman u dva koraka koji priprema, štiti i popravlja kosu tijekom usluge. Zbog toga od kasno mogu postati plava, a kosu zadržati zdravom i sjajnom.

Sad možete iskoristiti blagodati proizvoda kod kuće. Evo kako ga upotrebljavate. Nakon pranja kose osušite je ručnikom. Ne dodavajte regenerator. Nanesite jednu pumpicu maske i prođite kroz kosu. Po potrebi dodajte pumpu ili dvije, ali malo ide daleko. Ostavite da se obrađuje četiri minute, a zatim oblikujte kao i obično. Možete primijeniti tipični regenerator koji se ne ostavlja nakon što smatrate da vam to treba, ali većinu vremena trebao bi biti dovoljno mekan i gladak. Koristite ga svakih 4-6 šampona uzastopno da biste vidjeli i osjetili pune rezultate.

I zato se maska ​​K18 i dalje prodaje. Uhvati ga sada dok možeš.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *