Home / spavaća soba dekor / Justin ‘The Bachelorette’ 2021 Spoilers, Job, Instagram: Katie Season

Justin ‘The Bachelorette’ 2021 Spoilers, Job, Instagram: Katie Season

Kao rani predvodnik Bachelorette sezona 17, obožavatelji žele znati sve Bachelorette 2021 spojleri o Justinu Glazeu mogu pročitati kako bi saznali stiže li do kraja Katieine sezone ili ne.

Justin je jedan od 30 natjecatelja u 17. sezoni Bachelorette s Katie Thurston. Katie, 30-godišnja menadžerica bankarskog marketinga iz Rentona u Washingtonu, najavljena je kao Bachelorette za sezonu 17. na specijalnoj priredbi “After the Final Rose” za 25. sezonu Neženja s Mattom Jamesom u ožujku. Katie je bila natjecateljica u Mattovoj sezoni i eliminirana je na 10. mjestu, što je čini jednom od najranijih Neženja ili Bachelorette eliminirane da postane vodeća u svojoj sezoni. (Michelle Young, 27-godišnja učiteljica iz Edine u Minnesoti, također je najavljena kao Bachelorette 18. sezone. Njezina sezona premijerno će se predstaviti kasnije ove godine.)

Katie je snimala sezonu 16 Bachelorette od početka ožujka do kraja travnja u Hyatt Regency Tamaya Resort & Spa u Novom Meksiku. Umjesto Chrisa Harrisona, njezinu su sezonu ugostile Bachelorette Tayshia Adams 16. sezone i Bachelorette Kaitlyn Bristowe 11. sezone.

Katie je u svom diplomskom tekstu za Mattovu sezonu rekla da želi muškarca koji je jednako “odvažan i avanturistički raspoložen” poput nje. “Katie točno zna što želi od muškarca i gotova je s trošenjem vremena na dječake koji neće opravdati njezina očekivanja”, pročitala je njezina biografija. “Ona je duhovita pripovjedačica koja kaže da kad nađe nekoga za koga se vrijedi posvetiti, ona je najljubavniji i najprivrženiji partner koga bi netko mogao tražiti. Katie je odvažna i pustolovna. “

Njezina je biografija nastavila: „Iako je Katie ozbiljna u potrazi za svojom osobom, potreban joj je muškarac koji se može smijati zajedno s njom, ali u redu je kad se i on njoj smije kad je trenutak za to potreban. Katie traži zrelog muškarca koji ima ambicije uspjeti u svemu što radi, i osobno i profesionalno. Njezin muškarac iz snova strastveno će graditi dugoročni život s njom i tretirat će Katie kao sebi ravnu u vezi. Ništa je ne isključuje više od nekoga tko cijeli dan sjedi i igra video igre ili muškarca koji je pokušava poljubiti u neprimjerenom trenutku … sve je u stvaranju prave vibracije s Katie! “

Slika: Ljubaznošću ABC.

Iz njezinog Bachelora biografije čini se da Katie i Justin imaju puno toga zajedničkog, no pobjeđuje li u njezinoj sezoni? Ispred su Bachelorette Do sada znamo 2021 spojlera o Justinu. Čitajte dalje da biste saznali je li stigao do kraja Katieine sezone.

Tko je Justin Bachelorette?

Justin je 26-godišnjak iz Baltimorea u saveznoj državi Maryland. Justin se u svojoj biografiji o Bachelorette nazvao “vražjom lovom” iz dva razloga: visok je i zgodan. (Njegove riječi.) „Potječe iz obitelji koja voli i svojim roditeljima koji su u sretnom braku više od 30 godina pripisuje odličan primjer kako bi trebala izgledati uspješna veza. Iako se Justin zabavljao, nikad se nije nagodio i jednostavno nije pronašao ‘onu’ ”, navodi se u njegovom biografskom tekstu. “Za Justina je ta jedna žena netko tko je jednako lijep iznutra i izvana, pouzdan i predan ideji timskog rada u vezi. Zaljubljena je u kondiciju, ali također voli uživati ​​u dnevnom roštiljanju i dobroj boci sauvignon blanca. “

Njegova biografija nastavlja: „Justin sebe smatra vrlo romantičnim i ima veliku vrijednost u snažnoj intimnoj vezi, kako emocionalnoj tako i fizičkoj. Justinu je ovo putovanje samo pronalaženje njegova zauvijek, pa se nadam da će moći pronaći onu značajnu vezu s Katie. “

Justin je zbog svojih zabavnih činjenica naveo sljedeće:

– Justin ne voli plesati. Uopće.

– Justinov omiljeni umjetnik svih vremena je Basquiat.

– Da Justin može biti bilo koji superheroj, bio bi Crni panter.

Koji je Justinov posao?

Justin je u svojoj biografiji o Bacheloretteu svoj posao naveo kao “savjetnika za investicijsku prodaju” i rekao da ima “sjajnu karijeru u prodaji investicija”. Justin radi kao posrednički prodajni savjetnik u T. Rowe Price, investicijskoj tvrtki, na poslu koji radi imao u protekle četiri godine, prema njegovom Linkedinu. Diplomirao je 2016. godine na Sveučilištu Maryland u okrugu Baltimore, diplomiravši poslovnu tehnologiju s ekonomskom koncentracijom. Dok je studirao, bio je univerzitetski atletičar, član Nacionalnog počasnog društva Sigma Alpha Lambda i tajnik Investicijskog i trgovačkog kluba.

Ali prodaja nije njegova jedina vještina. “Za trešnju na vrhu on je također izuzetno nadaren slikar!” njegova bio čita. Prema njegovom Linkedinu, diplomirao je s vizualnom umjetnošću. Njegova umjetnost može se vidjeti na njegovom Instagramu.

Pobjeđuje li Justin Bachelorette?

Za sada ne znamo tko je pobijedio u Katieinoj sezoni Bachelorette. No, prema Realityu Steveu, Andrew S. jedan je od četvorice Katieinih finalista i ulazi u Hometown Dates. Ostali finalisti su Andrew Spencer, 26-godišnji profesionalni nogometaš iz Beča, Austrija; Greg Grippo, 27-godišnji marketinški prodajni predstavnik iz Edisona, New Jersey; i Blake Moynes, 30-godišnjak iz Ontarija u Kanadi. (Blake, koji je natjecatelj iznenađenja u Katieinoj sezoni, eliminiran je na devetom mjestu u sezoni 16 Bachelorette s Tayshiom i Clare.)

Prema Realityu Steveu, Katie je zaručena sa svojim pobjednikom Bachelorette, a njih su dvoje još uvijek zajedno od svibnja 2021., što nas navodi na vjerovanje da je Katie predložena na “Završnoj ceremoniji ruža”. Za više spojlera o Bachelorette 2021, kliknite ovdje.

Bachelorette emitira se ponedjeljkom u 20 sati ABC.

Slika: Ljubaznošću knjiga o pingvinima.

Da biste saznali više o unutrašnjoj čaši, pogledajte knjigu spisateljice Los Angeles Timesa Amy Kaufman, Neženja: Unutar omiljenog krivicnog zadovoljstva svijeta Amerike, za duboko ronjenje u franšizu Bachelor. Knjiga otkriva tajne Bachelor Nationa, od toga koliko su neženja i neženja plaćeni do pravila koja natjecatelji moraju slijediti, a koje producenti ne žele da obožavatelji znaju. To mora pročitati bilo koji član Bachelor Nation.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *